- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.481
hemen bakıyorum topiğeelektrik konusunda haklısın şekerim,bu kaş alan,manikür yapan kızla arandaki elektriğe benziyo,ben pek sevilmeyenleri,az konuşanları severim mesela
tatlım link atar mısın? bulamadım ben yaa
Ay normalde bende çok konuşanları sevmem ama doktor da konuşsun şekerim evhamlıyım ben bol bol anlatsın bana bilgilendirsin beni, birinde bi doktora gittim ama beni tanıyan midem için hep gittiğim bi doktor, şuramda ağrı var die, yok bişey olmaz dio, ya mr çekilsemmi yok ya dio, bişey çıkarsa gelir sorarım ama o zmn dedim, eşim şok delimisin dior doktoru tehdit mi ediosunaslında biraz bıkmıştı benden ama özele gidince 1 saat konuşuyordu hastaneye geçti orda dut yemiş bülbüle dönmüş
şekerim ne zaman hamile kalıcaz peki :) adam olmadan da olmuyor bu işler. ben geçen sene haziran ayının sonunda geldim eşimde kuşadasındaydı yazı öle geçirdik. eylülde adam geldi ben kasımda hamile kaldım aralıkda o düşünce 6 ay bekleyin dedi doktor. nisanda bekleme süresi geçti eee mayıs haziran adam yine gidio eylüle kadar yok sorarım size ne zaman :))))))))))))))
nikita bebişim çooooooooook uykum geldi ben biraas kestircem sen buralardamısın daha
Senin isin zor heee .... yakaladigin an atla , angaarrttt
4 takkam va
git kestir, iste degilmisin bacu??
nere kestiriyorsun??
işteyim bebem ama göüzmden akıyoo duramıuyom bak yanlış yazıom ordan anla:))) farketmez burada müsaitim ben yerim içeirm uurumm
yakisiiirr madamimaaa , yerim senüu
gitmem lazim, sen geldinya gidesimde gelmiyor artikkkkk ,uyussss sevdirdin kendini
Kızlar koleradan haber yok hala, inşallah herşey yolundadır, belki diyorum doktor dinlenme verdiyse o da yatıyordur ondan girememiş olabilir. Bu ihtimali düşünmek istiyorum, Allah korusun başka olumsuzluklardan.
kuzum evet okudum, 2 kez ona gittim işte, başka da kimseye gitmedimOkudun mu nerisonacım, Bayram B. hakkında çok ta olumlu konuşmamışlar di mi. Sen şimdi kime gidiyordun?
kuzum evet okudum, 2 kez ona gittim işte, başka da kimseye gitmedimdoğrusu pek memnun kalmadım,bence bilgili ama pek bi bilmiş aynı zamanda.
ben ona eşimin kuzenin eşi ve bizim okuldan bi bayan ona normal dogum yaptırıp, memnun kaldık, pek bi iyi, pek bi ağrısız diyince gittim. bi de bana inanılmaz yakın bi yer.
Selçuk Bey eşimin ailesinin yakınıymış, yaaa napcam ben ama:44:
haklısın doktor bulmak cok zor degil de , ne bileyim normal tercih eden birini bu devirde bulmak zordu. beni bu gidişle keseceklerrrrrrYa cnm yakınlık rahatlık ama tabi önemli olan sevmen doktoru, Selçuk Beye de git, olmadı başka birine daha git en son en içine sinene devam et, bunun sonu yok çünkü bi sürü doktor var.
haklısın doktor bulmak cok zor degil de , ne bileyim normal tercih eden birini bu devirde bulmak zordu. beni bu gidişle keseceklerrrrrr
hayırlısı,doğruyu bulana kadar deneyeceğizzz
inşallah kuzummm inşallah senin de olacak en kısa zamanda ben inanıyorum, bu ay gulen yuzlu ovulasyondan alcan di mi?sormuştum ama cvp verdiysen de gormedim cnm. bi de sen böyle hemen kalkmıyosun, soyle kendine doğru cekiyosun di mi bacakları?Kestirmem şekerim seni, hemen atlar gelirim bana bi bez bi kap sıcak su verin çekilin bakiim derim olaya bi el atarımmmSanki benim içime senin kızın olacak gibi geliyor bilior musun ne bilim hani bööle pek tahminlerde bulunmam ama bi ööle doğdu, ama Allah gönlüne göre versin canım. Ay hayırlısı ile benim de olursa birlikte parka götürür gezdirir starbucksta kahve keyfi yaparız üstüne
bu arada kız dedin de bizim de babasıyla içimize olliş doğuyor ama hayırlısı tabi, bence hiç farkı yokKestirmem şekerim seni, hemen atlar gelirim bana bi bez bi kap sıcak su verin çekilin bakiim derim olaya bi el atarımmmSanki benim içime senin kızın olacak gibi geliyor bilior musun ne bilim hani bööle pek tahminlerde bulunmam ama bi ööle doğdu, ama Allah gönlüne göre versin canım. Ay hayırlısı ile benim de olursa birlikte parka götürür gezdirir starbucksta kahve keyfi yaparız üstüne
inşallah kuzummm inşallah senin de olacak en kısa zamanda ben inanıyorum, bu ay gulen yuzlu ovulasyondan alcan di mi?sormuştum ama cvp verdiysen de gormedim cnm. bi de sen böyle hemen kalkmıyosun, soyle kendine doğru cekiyosun di mi bacakları?
ayyy kahve deme bana, içemiyorum ya kafayı yicem, arada bir de tüttürürdüm, o da bitti
doğsalar da kahvemizi içsek, keyfimizi yapsakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?