Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hemen bakıyorum topiğe elektrik konusunda haklısın şekerim,bu kaş alan,manikür yapan kızla arandaki elektriğe benziyo,ben pek sevilmeyenleri,az konuşanları severim mesela

Ay normalde bende çok konuşanları sevmem ama doktor da konuşsun şekerim evhamlıyım ben bol bol anlatsın bana bilgilendirsin beni, birinde bi doktora gittim ama beni tanıyan midem için hep gittiğim bi doktor, şuramda ağrı var die, yok bişey olmaz dio, ya mr çekilsemmi yok ya dio, bişey çıkarsa gelir sorarım ama o zmn dedim, eşim şok delimisin dior doktoru tehdit mi ediosun aslında biraz bıkmıştı benden ama özele gidince 1 saat konuşuyordu hastaneye geçti orda dut yemiş bülbüle dönmüş

aynen doktor dediğin sürekli konuşmalı,benim şu anki doktorum da ben sormadan bir şey söylemiyor, normal doğum anında başarılı diyorlar, bilemedim işte, neyse 2-3 güne gidiyorum selçuk beye.
link için de sağol sekerim, okuyorum şimdi

Senin isin zor heee .... yakaladigin an atla , angaarrttt
nikita bebişim çooooooooook uykum geldi ben biraas kestircem sen buralardamısın daha

4 takkam va
git kestir, iste degilmisin bacu??
nere kestiriyorsun??

carsiya gidecegim burdan cikinca, annemi almam gerekiyor, kardesim yarin dogum pastasini kesecek(bikac gun evveldi dogumgunu ama calistigi icin yarina almislar ) ffffffff, simdi ne alsam ne alsammm :26::26:

yakisiiirr madamimaaa , yerim senüu
gitmem lazim, sen geldinya gidesimde gelmiyor artikkkkk ,uyussss sevdirdin kendini

bebemm valla gitme dicem ama hava misss misss git gez alışveriş yap derim kardeşinede şöle güzel yazlık bişiler all sevinsinn ama iki tane al ben iki hediyeyi çok severim meselaaa küçük olsun ama iki olsun

güle güle bahtın açık olsun kurabişimmmm

Kızlar koleradan haber yok hala, inşallah herşey yolundadır, belki diyorum doktor dinlenme verdiyse o da yatıyordur ondan girememiş olabilir. Bu ihtimali düşünmek istiyorum, Allah korusun başka olumsuzluklardan.

Okudun mu nerisonacım, Bayram B. hakkında çok ta olumlu konuşmamışlar di mi. Sen şimdi kime gidiyordun?
kuzum evet okudum, 2 kez ona gittim işte, başka da kimseye gitmedim doğrusu pek memnun kalmadım,bence bilgili ama pek bi bilmiş aynı zamanda.
ben ona eşimin kuzenin eşi ve bizim okuldan bi bayan ona normal dogum yaptırıp, memnun kaldık, pek bi iyi, pek bi ağrısız diyince gittim. bi de bana inanılmaz yakın bi yer.
Selçuk Bey eşimin ailesinin yakınıymış, yaaa napcam ben ama:44:

Ya cnm yakınlık rahatlık ama tabi önemli olan sevmen doktoru, Selçuk Beye de git, olmadı başka birine daha git en son en içine sinene devam et, bunun sonu yok çünkü bi sürü doktor var.

Ya cnm yakınlık rahatlık ama tabi önemli olan sevmen doktoru, Selçuk Beye de git, olmadı başka birine daha git en son en içine sinene devam et, bunun sonu yok çünkü bi sürü doktor var.
haklısın doktor bulmak cok zor degil de , ne bileyim normal tercih eden birini bu devirde bulmak zordu. beni bu gidişle keseceklerrrrrr
hayırlısı,doğruyu bulana kadar deneyeceğizzz

haklısın doktor bulmak cok zor degil de , ne bileyim normal tercih eden birini bu devirde bulmak zordu. beni bu gidişle keseceklerrrrrr
hayırlısı,doğruyu bulana kadar deneyeceğizzz

Kestirmem şekerim seni, hemen atlar gelirim bana bi bez bi kap sıcak su verin çekilin bakiim derim olaya bi el atarımmm Sanki benim içime senin kızın olacak gibi geliyor bilior musun ne bilim hani bööle pek tahminlerde bulunmam ama bi ööle doğdu, ama Allah gönlüne göre versin canım. Ay hayırlısı ile benim de olursa birlikte parka götürür gezdirir starbucksta kahve keyfi yaparız üstüne

inşallah kuzummm inşallah senin de olacak en kısa zamanda ben inanıyorum, bu ay gulen yuzlu ovulasyondan alcan di mi?sormuştum ama cvp verdiysen de gormedim cnm. bi de sen böyle hemen kalkmıyosun, soyle kendine doğru cekiyosun di mi bacakları?
ayyy kahve deme bana, içemiyorum ya kafayı yicem, arada bir de tüttürürdüm, o da bitti
doğsalar da kahvemizi içsek, keyfimizi yapsakk

bu arada kız dedin de bizim de babasıyla içimize olliş doğuyor ama hayırlısı tabi, bence hiç farkı yok

Canım gülen yüz değilde, idrardan bakılan çift çizgi olandan aldım, bi de tükürükle olan mikroskop var onu pek anlamamıştım ama eş zamanlı ikisini de yaparsam daha net sonuç alırım diye düşündüm. Hemen kalkmıyorum ama ayaklarımı kendime çekmeyi bilmiordum, onu da yaparım.
Aslında ben bebek yapmaya karar verdim daha denemeden o ay reglim gecikti çok düzenliydi o zamandan beri de bi düzensizlik geldi, derken bu 3 ay boyunca çok üzüldüğüm olaylar yaşadım hep gergin tedirgin ve üzgün oldum. Yani vücudum da bi kendine gelemedi bu süreçte, ruhum da, daha yeni yeni topluyorum kendimi. Neyse biliorum ki herşeyim sağlıklı ve normal 2 farklı doktora kontrola gittim 2 si de herşey normal kafana takma dedi, güldüler hatta bana. Senin ilk denemiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…