- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.501
bu arada kız dedin de bizim de babasıyla içimize olliş doğuyor ama hayırlısı tabi, bence hiç farkı yok
kızlar teyze oluyorsunuz :) bende çift çizgiyi gördümmmmmmm
kızlar teyze oluyorsunuz :) bende çift çizgiyi gördümmmmmmm
Aaaaa tebrik ederimmm, hayırlı olsun tatlım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim inan.
hayırlı olsun canım
darısı başımıza :))
biliyorum canım çoksevindiğinizi bendde hamile haberlerini duyunca çok mutlu oluyordum ama çok sanki kendim hamileymişim gibi geliyordu adetim geçmişti geçen ay 16 sıydı bu ayda 14 olması lazımdı buğün test aldım çiftttt çizgi çıktı netttt hemde puslu muslu değil ..... ve rabbim öyle büyükki ben bu ay hep intihaparla uğraştım inanın hiç ama hiç umudum yoktu. ama allah çok büyük bebeğin zamanı gelmiş demekki
moral her şeyden önemli tabi ki, ben olacağına çok inanıyorum, stres en buyuk dusman cunku.Canım gülen yüz değilde, idrardan bakılan çift çizgi olandan aldım, bi de tükürükle olan mikroskop var onu pek anlamamıştım ama eş zamanlı ikisini de yaparsam daha net sonuç alırım diye düşündüm. Hemen kalkmıyorum ama ayaklarımı kendime çekmeyi bilmiordum, onu da yaparım.
Aslında ben bebek yapmaya karar verdim daha denemeden o ay reglim gecikti çok düzenliydi o zamandan beri de bi düzensizlik geldi, derken bu 3 ay boyunca çok üzüldüğüm olaylar yaşadım hep gergin tedirgin ve üzgün oldum. Yani vücudum da bi kendine gelemedi bu süreçte, ruhum da, daha yeni yeni topluyorum kendimi. Neyse biliorum ki herşeyim sağlıklı ve normal 2 farklı doktora kontrola gittim 2 si de herşey normal kafana takma dedi, güldüler hatta bana. Senin ilk denemiydi?
benim de hiiiiç tutmazzztatlım zaten pek doğmaz demiştim, bunun da yanlış olma olasılığı yüksek olabilir yani
İŞte Allah o zamanı uygun gördüyse iltihap falan engel olamıyor, belirti hissettinmi canım? Hemen doktora git yarın, ay ne güzel bi heyecandır kocacığın ile birlikte elele gitmek, Allah bana da nasip etsin hayırlısı ile.
tebrik ederim, allah burda olan olmayan isteyen herkese versinkızlar teyze oluyorsunuz :) bende çift çizgiyi gördümmmmmmm
tebrik ederim, allah burda olan olmayan isteyen herkese versin
evet canım belirtim oldu 1 gece beni mide bulantısı 2 kez uykumdan uyandırdıve kasıklarım ağrıdı hala ağrıyor ve aşırı dereecede (mideniz bulanmasın sakın ) ağzımda tükürük çoğaldı bunu hissediyorsunuz kesinlikle bende hiç tükürük olmaz sanki hissetmem sanki ama aşırı derecede salgılanma oluyor galiba yarın gidicem inşallah doktora kontrole bakalım bebeişim kaç günlükmüş .
moral her şeyden önemli tabi ki, ben olacağına çok inanıyorum, stres en buyuk dusman cunku.
ben son 3 aylık reglimi girerek ovulasyon gunlerini gunaşırı takip ettim, kısa sure de olsa hemen kalkmadım, hiçbi yerde kendine doğru cekildigini okumadım ama bana havaya dikmekten daha mantıklıve direkt geldi,bilemiyorumbi de yastık faktoru var, en fazla 2-3 dk kalabildim o ayrı. evet ilkti, acemi şansıydı
benim de hiiiiç tutmazzz
8 aylık evliyim ve hiç korunmadık
bak bu seferlik nerim demişti ve bi kendine doğru çekip bekle, ben sana uğur getireceğine inanıyorumay bende o yastığı napacağımı şaşırıyorum bi alta bi yukarı hepsi bi mantıksız geldi bi türlü ayarlayamadım doğru yeri en sonunda yastık olayından vazgeçtim
8 aylık evliyim ve hiç korunmadık
bak bu seferlik nerim demişti ve bi kendine doğru çekip bekle, ben sana uğur getireceğine inanıyorum
Hadi canım inşallah, bak getirmezsen karışmam bebişin arkadaşsız kalır parka giderken soonradeneyecem canım.
süperr, ben sana enerji göndericem o sırada,mahreme girilmez ama
ama bak ciddi soyluyorum istersen simdi bile bi dene, havaya dikmek boş bişi, kendine cekince hepsini hapsediyosun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?