Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Aaaaa tebrik ederimmm, hayırlı olsun tatlım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim inan.

biliyorum canım çoksevindiğinizi bendde hamile haberlerini duyunca çok mutlu oluyordum ama çok sanki kendim hamileymişim gibi geliyordu adetim geçmişti geçen ay 16 sıydı bu ayda 14 olması lazımdı buğün test aldım çiftttt çizgi çıktı netttt hemde puslu muslu değil ..... ve rabbim öyle büyükki ben bu ay hep intihaparla uğraştım inanın hiç ama hiç umudum yoktu. ama allah çok büyük bebeğin zamanı gelmiş demekki

İŞte Allah o zamanı uygun gördüyse iltihap falan engel olamıyor, belirti hissettinmi canım? Hemen doktora git yarın, ay ne güzel bi heyecandır kocacığın ile birlikte elele gitmek, Allah bana da nasip etsin hayırlısı ile.

moral her şeyden önemli tabi ki, ben olacağına çok inanıyorum, stres en buyuk dusman cunku.
ben son 3 aylık reglimi girerek ovulasyon gunlerini gunaşırı takip ettim, kısa sure de olsa hemen kalkmadım, hiçbi yerde kendine doğru cekildigini okumadım ama bana havaya dikmekten daha mantıklıve direkt geldi,bilemiyorum bi de yastık faktoru var, en fazla 2-3 dk kalabildim o ayrı. evet ilkti, acemi şansıydı
tatlım zaten pek doğmaz demiştim, bunun da yanlış olma olasılığı yüksek olabilir yani
benim de hiiiiç tutmazzz

evet canım belirtim oldu 1 gece beni mide bulantısı 2 kez uykumdan uyandırdıve kasıklarım ağrıdı hala ağrıyor ve aşırı dereecede (mideniz bulanmasın sakın ) ağzımda tükürük çoğaldı bunu hissediyorsunuz kesinlikle bende hiç tükürük olmaz sanki hissetmem sanki ama aşırı derecede salgılanma oluyor galiba yarın gidicem inşallah doktora kontrole bakalım bebeişim kaç günlükmüş .

Bulanmaz canım doğal şeyler bunlar nasılsa ne kdr zamandır deniyordunuz?

ay bende o yastığı napacağımı şaşırıyorum bi alta bi yukarı hepsi bi mantıksız geldi bi türlü ayarlayamadım doğru yeri en sonunda yastık olayından vazgeçtim

ay bende o yastığı napacağımı şaşırıyorum bi alta bi yukarı hepsi bi mantıksız geldi bi türlü ayarlayamadım doğru yeri en sonunda yastık olayından vazgeçtim
bak bu seferlik nerim demişti ve bi kendine doğru çekip bekle, ben sana uğur getireceğine inanıyorum

Hadi canım inşallah, bak getirmezsen karışmam bebişin arkadaşsız kalır parka giderken soonra deneyecem canım.

süperr, ben sana enerji göndericem o sırada,mahreme girilmez ama
ama bak ciddi soyluyorum istersen simdi bile bi dene, havaya dikmek boş bişi, kendine cekince hepsini hapsediyosun sanki

süperr, ben sana enerji göndericem o sırada,mahreme girilmez ama
ama bak ciddi soyluyorum istersen simdi bile bi dene, havaya dikmek boş bişi, kendine cekince hepsini hapsediyosun sanki
dur cnm regliyim şimdi denemeyim de, ben onu denerim kesin. Gönder enerji annem, sonra enerji fazlalığından benim ikizim üçüzüm falan olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…