- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.521
dur cnm regliyim şimdi denemeyim de, ben onu denerim kesin. Gönder enerji annem, sonra enerji fazlalığından benim ikizim üçüzüm falan olurmuş
hahahaa, bu arada benim degerlerim hep yuksek, anneannem ikiz doğuracakmış annemi, dayım karnında ölmüş, yani benim de ikiz olma ihtimalim varr, kese tek gorunyor ama dr. tek yumurta ikiziyse şimdi gorunmez dedidusunsene 2 kadın 4,5 çocuk parka gittiğimizi
bis de ev gezmesine gideriz birbirimizeAy cnm inanmıorum olabilir o zmn ikizin, sanki hep benim de ikiz olacakmış gibi gelir biliormusun, şaşırdım şimdi duyunca senden. Kızım bizi ne park alır ne cafe kovuluruz valla heryerden
bis de ev gezmesine gideriz birbirimizeayyy olsun da kovulalım di mi şekerim
senin burcun toprak grubu mu?:126:
kızlar teyze oluyorsunuz :) bende çift çizgiyi gördümmmmmmm
gözünaydın canımmm çoookk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aslında avatarına bakınca su olmalı dedim sonradanYok cnm su grubu yengeç, senin? Sulugözün teki işte :82:
aslında avatarına bakınca su olmalı dedim sonradan
benim boga kuzum, ama benim kedim yengeçsevgiye ve evine düşkün, dışarıdan hiç hoşlanmaz, teması sever mırmırmırdır hep 27 haziran doğum günü teyzesiii
ayy alışırsın sen de canım, ben bu mahallede hepsini besliyorum, eşim ve bana kesin deli diyoladırAmaaan kedini yesinleer senin, ben önceden hiç yaklaşamazdım ama şimdi ev kedilerine önce bi alışıyorum sonra kucağıma alıp sevebiliyorum ama sokak kedileri ile aram yok ne yazıkki hele restoranda cafede masanın yanında atlayıp zıpladı mı hiç hoşlanmam cnm seni kızdırmayım da arkidişim ama bak alışınca seviorum severim yani seninkini üzülmeebak ben de mırmırımdır zaten.
Resimden hoşlanırmısın avatarım Venüsün doğuşu, silkelenip kendime gelmem motive edici olsun die koydum
ayy alışırsın sen de canım, ben bu mahallede hepsini besliyorum, eşim ve bana kesin deli diyoladıronları beslemeyi, onlara yaklaşmayı bi denesen onların o kuyruk kaldırısını gorsen o hazdan asla vazgecemezsin, ama restoranda onlar boyle boyun bukuyolar ya aç aç ben çoook üzülüyorum, ayyy bu benim yaram sneğim neyse, alıştırırım ben seni canımmm
venüs zaten benim gezegenim, boğişim ya beniyi yapmışsın canım, silkelen tabi 2-3 aydır olan şeylerden, stresten iyice uzaklaş ki bebişin annem babam niye beni bu stresli yere getirdi demesin
hamiş olunca da böyle adet öncesi sendromlar devam edecek ama işte aromaterapik duşlarla falan üstümüzden atmaya çalışıcaz artıkYa bende üzülürüm boynunu bükse ama bana hep atlayıp zıplayanı denk geliyor, acıma duygumu yok ediyorBende öyle düşündüm zaten canım o süreci ne kdr sakin yaşarsan bebeğinde öyle olacağına inanıyorum çünkü şahit oldum o süreçte sakin yaşayanlar bebek doğuncu bi mutlu huzurlu oluyor, boğam benim, ben tüm burçlarla genelde anlaşırım ayrımım yoktur pek. Burç ayrımı yani yoksa anlaşamadığım kişiler var tabi kii.
hamiş olunca da böyle adet öncesi sendromlar devam edecek ama işte aromaterapik duşlarla falan üstümüzden atmaya çalışıcaz artıkben de ayrım yapmam canım ama yengeçler iyidir,severim ben de evcimenim çünkü
Olsun cnm devam etsin razıyım, duş masaj falan çok severim zaten mayışıp kaliyim ohhay ben sevilmezmiyim şekerim yaaa evde ayağını uzatıp oturmak gibisi yok, gerçi gezmeyi de severim ama. Nerisonam ben kaçtım şimdilik kocaman kızlar hoşçakalın, kimse de yok şuanda gerçi bizden başka amaolsun
Hiiiccccraaannnnnn tebrik ederimmmmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Bu habere çok sevindim ama bir de koolleerra dan iyi haberler alırsamm çoooook mutlu olacağım ya nerde bu kızzzzz(((
hicranım tebriklerAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ,sarısı hepimizin başına inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?