Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Anladım cnm doğru zaman şimdiymiş demek, bende 3 aydır deniyorum, tekrardan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

birde canım ben ilk kez bu ay kalçamın altına yastık koydum ve 1 saate yakın yattım ama değdi sende dene ama daha 3 aydır deniyormuşsun bence daha yenisin sakın moral bozma ben geçen ay yeter dedim sıkıldım ama bu dedim yok artık takvimlere bakmak yok bebek lafı yoktu ve bebek geldi . bebek olacak diye zorlama ben tek kocamla birbirimizi sevdikten sonra yastık koydum başka bişiylede ilgilenmedim zaten kuşda aldı kocam bana hep onunla ilgilendim inanırmısınız telefondan takvimlere bakmaktan sıkılmıştım ... allah nasip etti. birde annem 9 ay sonra ablam 8 ay sonra bende ekim 24 de evlendim mayıs 17 buğün 7 ay gibi bir zamanda hamile oldum birazda ırsi galiba

kızlar benim arkadaşım hamile olduğunu öğrenmeden 1 hafta önce omzum tutuldu diye hamama gitmiş,havuzda oturmuş falan,ne düşük tehlikesi ne kanama vs hiç bişi olmadı.Allah korudu mu koruyor.Normalde hamam çok zararlıdır,ama hiç de bi şey olmadı.Hamamadan geldiği hafta benim reglim gecikti test mi yapsam acaba faan diye dolandı ortalıkta o hafta sonuna doğru test yaptı,öğrendiğinde bir 6-7 haftalık hamiledir kesin.Allah ın işine karışılmaz valla,ben şahsen artık kasmıyorum,benim ovulasyon tahminimce bu hafta olur da hangi gün bilmiyorum.BAT da 2 mayıs bakalım.gün aşırı denerim zamanım olursa,olmasa da bi dahaki aya denerim.Allah nasip etti mi bi şey vesile olur zaten.

çok şükürrr kolera haber alabildik senden geçmiş olsun kendine çook dikkat et bol bol dinlen önemli bir dönem bu ilk üç ay bir de moralini yüksek tut bu bebişe iyi gelecek... maydonoz nar limon hurma gibi şeylerden de uzak dur kanı sulandırıcı şeyler yani kısaca...

bende mayıs istiyorum bakalım...öğretmenim,mayıs ayı olursa zaman olarak çok iyi denk geliyor..ama ne kadar hesap yapsak da nasippp...

kendine de bebişine de çooook iyi bak bol bol dinlen koleraammmm dualarımız da seninle allahın izniyle atlatacaksın canımmmm:26::26:

Koleracım iyi olmana çok sevindim, hiç merak etme doktorun dediği gibi bol bol yat dinlen, yatarak bi süreyi geçirdikten sonra sağlıklı yollarına devam eden bebişlerini dünyaya getiren çok kişi duydum, ondan hiç stres yapma ama bir an önce doktora görünmen çok iyi oldu tatlım. Çok geçmiş olsun. Benim bat 17 haziran ne yazıkki

Canım zaten herkes kafana takmadığın an oluyor diyor, işte onu başarabilmek önemli olan, artık çocuk için değil kafama takmamak için uğraşacam sen adanalıydın galiba, nerde oturuyorsun? İki Adanalı bu ay güzel haber verdi, önümüzdeki ay ben de verirsem 3lemiş oluruz.

kızlar günaydın bugün adet günüm sabah erkenden bir test yaptım çok silik açık pembe bir çizgi oluştu bugün adet olmassam yarın tekrar deniycem:26: bakalım pozitif idrar örneklerinde sayfa 50de ki örneklerin ilki gibi ayşegül2miydi öle bişiydi ismi sanırım :44:

hadi bakalımmmm inşallah yarın koyu koyu görürsün bebişinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…