- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.541
Anladım cnm doğru zaman şimdiymiş demek, bende 3 aydır deniyorum, tekrardan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
kızlar teyze oluyorsunuz :) bende çift çizgiyi gördümmmmmmm
naber personall nasıl gidiyor minik bebeğin annesi
çok şükürrr kolera haber alabildik senden geçmiş olsun kendine çook dikkat et bol bol dinlen önemli bir dönem bu ilk üç ay bir de moralini yüksek tut bu bebişe iyi gelecek... maydonoz nar limon hurma gibi şeylerden de uzak dur kanı sulandırıcı şeyler yani kısaca...kızlar dün dr bana 1 hafta rapor verdi :26: yatçaksın dedi düşük tehlikem varmış. bide iğne verdi yarın o iğneyi vurulcam beni merak etmeyin emi. bu ara da ne var neyok. geçmişi okuyamıyorum annemdeyim ve pc çok ağır bana bi özet geçseniz varmı hamiş
???
Ya beni neden listeye eklemediniz. Yaşım 26 regl gününde 26(((
kızlar dün dr bana 1 hafta rapor verdi :26: yatçaksın dedi düşük tehlikem varmış. bide iğne verdi yarın o iğneyi vurulcam beni merak etmeyin emi. bu ara da ne var neyok. geçmişi okuyamıyorum annemdeyim ve pc çok ağır bana bi özet geçseniz varmı hamiş ???
günaydıın kızlar ben yumurta resmi koymak istiyorum ekrana nasılyapabilirim acaba
kızlar dün dr bana 1 hafta rapor verdi :26: yatçaksın dedi düşük tehlikem varmış. bide iğne verdi yarın o iğneyi vurulcam beni merak etmeyin emi. bu ara da ne var neyok. geçmişi okuyamıyorum annemdeyim ve pc çok ağır bana bi özet geçseniz varmı hamiş ???
birde canım ben ilk kez bu ay kalçamın altına yastık koydum ve 1 saate yakın yattım ama değdi sende dene ama daha 3 aydır deniyormuşsun bence daha yenisin sakın moral bozma ben geçen ay yeter dedim sıkıldım ama bu dedim yok artık takvimlere bakmak yok bebek lafı yoktu ve bebek geldi . bebek olacak diye zorlama ben tek kocamla birbirimizi sevdikten sonra yastık koydum başka bişiylede ilgilenmedim zaten kuşda aldı kocam bana hep onunla ilgilendim inanırmısınız telefondan takvimlere bakmaktan sıkılmıştım ... allah nasip etti. birde annem 9 ay sonra ablam 8 ay sonra bende ekim 24 de evlendim mayıs 17 buğün 7 ay gibi bir zamanda hamile oldum birazda ırsi galiba
slm kızlar nasılsınız
kızlar günaydın bugün adet günüm sabah erkenden bir test yaptım çok silik açık pembe bir çizgi oluştu bugün adet olmassam yarın tekrar deniycem:26: Bakalım pozitif idrar örneklerinde sayfa 50de ki örneklerin ilki gibi ayşegül2miydi öle bişiydi ismi sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?