- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.561
hadi bakalımmmm inşallah yarın koyu koyu görürsün bebişinii
birde canım ben ilk kez bu ay kalçamın altına yastık koydum ve 1 saate yakın yattım ama değdi sende dene ama daha 3 aydır deniyormuşsun bence daha yenisin sakın moral bozma ben geçen ay yeter dedim sıkıldım ama bu dedim yok artık takvimlere bakmak yok bebek lafı yoktu ve bebek geldi . bebek olacak diye zorlama ben tek kocamla birbirimizi sevdikten sonra yastık koydum başka bişiylede ilgilenmedim zaten kuşda aldı kocam bana hep onunla ilgilendim inanırmısınız telefondan takvimlere bakmaktan sıkılmıştım ... allah nasip etti. birde annem 9 ay sonra ablam 8 ay sonra bende ekim 24 de evlendim mayıs 17 buğün 7 ay gibi bir zamanda hamile oldum birazda ırsi galiba
selam zuyalimm geçmişi okuyordum da şimdi gördüm ne var ne yok nasıl gidiyor bakalımm
inşallah güzeller sabırla bekliycem ama fena adet sancısı gibi sancım var :18:
kızlar dün dr bana 1 hafta rapor verdi :26: Yatçaksın dedi düşük tehlikem varmış. Bide iğne verdi yarın o iğneyi vurulcam beni merak etmeyin emi. Bu ara da ne var neyok. Geçmişi okuyamıyorum annemdeyim ve pc çok ağır bana bi özet geçseniz varmı hamiş ???
iyiyim madamıımm da biraz canım sıkıldı pazartesine randevu almıştım dr önemli bi işi çıkmış önümüzdeki hafta yokmuş başka bi dr yönlendiriyolar bende onu beklemiycem bugün saat 2 de yakınımızdaki bi hastaneden randevu aldım ona gidicem bakalım bu sferlik daha hiç kontrole gitmedim umarm herşey yolundadır:44::44: Ama koleramdan haber gelmiş ona çok sevindim sen nasılsın canımm
Ya beni neden listeye eklemediniz. Yaşım 26 regl gününde 26(((
bazen işler yolunda gitmez bebişim ama emin ol herşeyde bi hayr vardır o yüzden belkide bu hastaneyi daha çok beğeneceksin diğerini bırakacaksın bellimi olur herşey güzel olsun sen ve bebişin için bende hamiş olim artıkk
bebemm valla gitme dicem ama hava misss misss git gez alışveriş yap derim kardeşinede şöle güzel yazlık bişiler all sevinsinn ama iki tane al ben iki hediyeyi çok severim meselaaa küçük olsun ama iki olsun
güle güle bahtın açık olsun kurabişimmmm
amiiiiinnn inşallah en kısa zamanda hamiş olursun madamımmm
günaydın sevgili hamişler ve hamiş adaylarıı :))
Herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın...
Madamım benide eklermisin hazirana artıkın...
17 haziran yaz madamım ...
Napalım yani sağlık olsun demi ama...
Nikitam canım nasıslınsın...
Koleram iyidir uyuyodur...çakma kolera madam sen napıyon bakam orlarda...
Zuyalım taze anne...kıss senin erkek olucak galiba içime doğdu..
Kızlar siz nasılsınız
Kiss, bana cok benziyorsun ....inanilir gibi degil
Havalar burda dün ic acici degildi, pek cekmiyordu beni carsi.....
Ama iki hediye aldim evet...bakalim kerata begenecekmi
senden naber??iyimisin??
günaydın...
madamım benide eklermisin hazirana artıkın...
17 haziran yaz madamım ...
napalım yani sağlık olsun demi ama...
nikitam canım nasıslınsın...
koleram iyidir uyuyodur...çakma kolera madam sen napıyon bakam orlarda...
zuyalım taze anne...kıss senin erkek olucak galiba içime doğdu..
kızlar siz nasılsınız
yaaa berree alemsin yaa çakma kolera heee koptum burda iyi valla ne olsun işte koleram uyusun bebişini büyütsün diye ona yardımcı olmaya çalışıyorum annem napimm ama pek beceremedim sanırım neyse öteberi yazdım koleramın gibi ama olmadı tam neyse koleram düzeltir gelince artık idare edin eeeeeeee nede olsa adı üstümde çakma kolerayım ben
ah bereemm, canimm, ben iyiyim tsk.ler ,sagolasin. Sen nasilsin?? gorusemiyoruz neden?
gelmiyorsun topige ,üzülme olurmu?? haziranda insallah yüzün güler tontishim....nasilsin,calisiyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?