Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyyy hicran yaaa ne çok sevindim bilemezsin rabbim sağlıklı huzur dolu sana bir hamilelik dönemi bebişinede sağlık sıhhat bol neşe versin doduğunda bugünde güzel bi haberle başladık bakalımmm
....bu arada hırsi olurmu dersin çünkü benim anneminde ilk 8 ay olmamış ne ağladım ne ağladım diyo olmıcak diye bakalım bende 7.ayımdayım evliliğin 8 e ne kalmış şunun şurasında dime amaa

selam zuyalimm geçmişi okuyordum da şimdi gördüm ne var ne yok nasıl gidiyor bakalımm

iyiyim madamıımm da biraz canım sıkıldı pazartesine randevu almıştım dr önemli bi işi çıkmış önümüzdeki hafta yokmuş başka bi dr yönlendiriyolar bende onu beklemiycem bugün saat 2 de yakınımızdaki bi hastaneden randevu aldım ona gidicem bakalım bu sferlik daha hiç kontrole gitmedim umarm herşey yolundadır:44::44: ama koleramdan haber gelmiş ona çok sevindim sen nasılsın canımm

koleram benim iyi olmana çooooooooooookk sevindim sen yat dinlen sakın kımıldama sensiz günleri zor geçiricez ama napalım bebişimiz daha önemli topiki merak etme bana emanet çoook öperim iyice dinlen bak bu bebiş iyi geldi sana gördünmü onca iş yoğunluğundan nasılda çekip aldı seni tatil yaptırıyo ama

bazen işler yolunda gitmez bebişim ama emin ol herşeyde bi hayr vardır o yüzden belkide bu hastaneyi daha çok beğeneceksin diğerini bırakacaksın bellimi olur herşey güzel olsun sen ve bebişin için bende hamiş olim artıkk

AMİİİİİNNN inşallah en kısa zamanda hamiş olursun madamımmm

kiss, bana cok benziyorsun ....inanilir gibi degil
havalar burda dün ic acici degildi, pek cekmiyordu beni carsi.....
ama iki hediye aldim evet...bakalim kerata begenecekmi

senden naber??iyimisin??

günaydın...

madamım benide eklermisin hazirana artıkın...
17 haziran yaz madamım ...

napalım yani sağlık olsun demi ama...
nikitam canım nasıslınsın...
koleram iyidir uyuyodur...çakma kolera madam sen napıyon bakam orlarda...
zuyalım taze anne...kıss senin erkek olucak galiba içime doğdu..
kızlar siz nasılsınız

Son düzenleme:

yaaa berree alemsin yaa çakma kolera heee koptum burda iyi valla ne olsun işte koleram uyusun bebişini büyütsün diye ona yardımcı olmaya çalışıyorum annem napimm ama pek beceremedim sanırım neyse öteberi yazdım koleramın gibi ama olmadı tam neyse koleram düzeltir gelince artık idare edin eeeeeeee nede olsa adı üstümde çakma kolerayım ben

Kiss, bana cok benziyorsun ....inanilir gibi degil
Havalar burda dün ic acici degildi, pek cekmiyordu beni carsi.....
Ama iki hediye aldim evet...bakalim kerata begenecekmi

senden naber??iyimisin??

nikitamm bebeyimm kurabişim benimmmmm iyiyim gayet pür neşe var bende yarında datil ya ondan acaip sevinç doluyummbiz senlen evet benziyoss gerçekten ne hediye aldın bakem kardeşe beenir elbet ablası almış nie beğenmesin

ah bereemm, canimm, ben iyiyim tsk.ler ,sagolasin. Sen nasilsin?? gorusemiyoruz neden?
gelmiyorsun topige ,üzülme olurmu?? haziranda insallah yüzün güler tontishim....nasilsin,calisiyormusun?

ahh ahhh özledim kolerayı...
neysem çakma makma idare etcez artık seni...
heheheçakmam benide ekledinmi benim puff oldu bu ay...
sen yaparsın madamım....işin yoğun olursa de bende arada çakmalık yapabilirim...:82:

ah bereemm, canimm, ben iyiyim tsk.ler ,sagolasin. Sen nasilsin?? gorusemiyoruz neden?
gelmiyorsun topige ,üzülme olurmu?? haziranda insallah yüzün güler tontishim....nasilsin,calisiyormusun?

nikitam canımm...
iyiyim ben çok şükür azcık üzüldüm ama sonra geçti ne yapalım nasip değilmiş bu ayda...
önümüzdeki aylara kaldı umutlarımız..:97:
çalışıyom madamım yoruluyom kimse bana sen dinlen demiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…