Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

19 mayis.....ne güzel, dinlenirsin, kocanla gezersiniz romantik romantik
SHIK bir yelek aldim,dirsekleri yamali gibi , veeeeeee (daha evvel hic almamistim ona bunu) sexy bir külot hehehhehaha
cok gülecegizzzzz, hele karisi patlar gülmekten kesin keske resmi olsa da burda gostersem....bi ariyayim bakayim bulcammi , ayyy cok eglencezz aksama

zuyalım taze anne...kıss senin erkek olucak galiba içime doğdu..
kızlar siz nasılsınız

kesemizi görüp kalp atışlarını duysaydım bi çok daha iyi olucam canımm :18::18: ayyy bende hep kız gibi düşünüyorum ama kocacım da erkek olacak galiba diyo amaaaaann sağlıklı olsunda hiiiç farketmez

ahh ahhh özledim kolerayı...
neysem çakma makma idare etcez artık seni...
heheheçakmam benide ekledinmi benim puff oldu bu ay...
sen yaparsın madamım....işin yoğun olursa de bende arada çakmalık yapabilirim...:82:

ekledim bebeğim ekledim ama olmuyo yaff nebilim ordakinin aynısını yaziom ama düzgün durmuyoo çok komikk neysem koleram pazartesi inşallah gelecek o zaman düzenler elbet berreeem üzülme sakın biz haziran anneleriyiz belli mi olur bakarsın mayıs anneleri oluruz ama haziranda öğrenicez yapacak bişi yok değilmi genciz daha

Allah iyiliğini versin emii niki yaaa alem kadınsın vesselamm haberlerini cuma alırız artıkk dua edin de giyiipte gelmesin karşınızaa

duyarsın canım duyarsın gözlerin dolar pıt pıtları duyunca ne güzel...
eşinde yanına gelsin senin elinden tutra o pıt pıtlşar çok güzel oluyo...

sağlık olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah zuyalim..

Günaydın kısslar

Koleracım sana çok geçmiş olsun dinlen tamam şekerim yorma kendini.
Beni listeye ekleye arkadaşada çok teşekkür ederim. Ama sanırsam bu ayda
olmayacak bu hafta yumurtlama haftam. Yani aslında internette hesapladığım
heryer geçen haftayı gösteriyordu. Geçen hafta baya çalıştık. Ama akıntım kasık
batmalarım falan bu hafta başladı. Bu haftada eşimle tartıştık konuşmuyoruz şuan.
Yani umutlu değilim pek. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

rabbim cümlemizeee hayırlı evlatlar nasip etsin AMİİNNNNNNNNNNNN:26::26:

sağol canımcım...
üzülmüyom madamım ne yapalım nasip değimiş..
aynen bebeğim genciz güzeliz...
olur Allahın izniyle...

rica ederim tatlım ekledim ama koleram gibi düzgün beceremedim olmadı nedense neyse koleram gelince düzeltecek ....hımmm eşler birbirine küsmemeli küssede uzatmamalı insanlık hali herşey olur mühim olan uzatıpta daha çok büyütmemek dimi biz kadınlar biraz daha alttan alabiliyoruz sanırsam yinede üzülme sen zamanlla herşey düzeliyorrr

Son düzenleme:

yok canım ben giresunluyum ama kocaeli / gebzede oturuyorum

allah herkese nasip etsin inşallah ama geçmiş çok önemli bence illaki kan çekiyor ve korunmamak önemli ben çok kızıyorum evlendikten sonra korunmaya ve birde kadının hap içip korunmasına bence çok doğru şeyler değil ben hiç korunmadım kocamda tabi ama nasip bu zamanmış bir çok arkadaşım akarabam var . evlenir evlenmez korunuyolar evliliğin tadını çıkarmak için eliliğin tadi çocuk 2 gündür kocamın tavırları değişti benimle çok ilgilenirdi ama bu daha farklı bir şey . rabbim herkese nasip etsin allahım kimseye yokluğunu aratmasın herkesin önce göbüşüne sonra kucağına nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN RABBİM

KIZLAR BENİm bebeğimin ne kadarlık olduğunu bilmiyorum yarın doktora gidicem nasipse kalp atışları kese bebek ne zaman görülüyor ne yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ben hiç birşey biliyorum cahil kaldım açıklayın banaa

Allah iyiliğini versin emii niki yaaa alem kadınsın vesselamm haberlerini cuma alırız artıkk dua edin de giyiipte gelmesin karşınızaa

maksat muhabbet olsun,acilar söyle dursun, dünya bizimle güzellll, ac koynunu kus konsun
hayatimmm, bide bakmissin kayinpederlerinin yaninda giymis apaci oynuyor ayyy annem bayginlik gecirir walla
ah bacimmm, hep is gücmu olsun,birazda gülelim degilmi?? biz bizeyigghh...bulamadim nette yah

kimler hamile baska??

hicran tebriklerrrr baciiimmm, kendine dikkat et artik

sana katılıyorum nikicim tabiki gülüp eğlenmek şart keşke şu muhabbetleri bide karşılıklı yapabilsek gülsek eğlensek ben şimdi doymsuzum bu sanal alem bana yetmez artık atlar gelirim yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…