- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.581
nikitamm bebeyimm kurabişim benimmmmm iyiyim gayet pür neşe var bende yarında datil ya ondan acaip sevinç doluyummbiz senlen evet benziyoss gerçekten ne hediye aldın bakem kardeşe beenir elbet ablası almış nie beğenmesin
zuyalım taze anne...kıss senin erkek olucak galiba içime doğdu..
kızlar siz nasılsınız
ahh ahhh özledim kolerayı...
neysem çakma makma idare etcez artık seni...
heheheçakmam benide ekledinmi benim puff oldu bu ay...
sen yaparsın madamım....işin yoğun olursa de bende arada çakmalık yapabilirim...:82:
19 mayis.....ne güzel, dinlenirsin, kocanla gezersiniz romantik romantik
SHIK bir yelek aldim,dirsekleri yamali gibi , veeeeeee (daha evvel hic almamistim onabunu) sexy bir külot hehehhehaha
cok gülecegizzzzz, hele karisi patlar gülmekten kesinkeske resmi olsa da burda gostersem....bi ariyayim bakayim bulcammi , ayyy cok eglencezz aksama
kesemizi görüp kalp atışlarını duysaydım bi çok daha iyi olucam canımm :18::18: ayyy bende hep kız gibi düşünüyorum ama kocacım da erkek olacak galiba diyo amaaaaann sağlıklı olsunda hiiiç farketmez
bi madam oluyo :82:
bi kolera takip edemiyom ki..
duyarsın canım duyarsın gözlerin dolar pıt pıtları duyunca ne güzel...
eşinde yanına gelsin senin elinden tutra o pıt pıtlşar çok güzel oluyo...
sağlık olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah zuyalim..
nikitam canımm...
iyiyim ben çok şükür azcık üzüldüm ama sonra geçti ne yapalım nasip değilmiş bu ayda...
önümüzdeki aylara kaldı umutlarımız..:97:
çalışıyom madamım yoruluyom kimse bana sen dinlen demiyo...
ekledim bebeğim ekledim ama olmuyo yaff nebilim ordakinin aynısını yaziom ama düzgün durmuyoo çok komikkneysem koleram pazartesi inşallah gelecek o zaman düzenler elbet berreeem üzülme sakın biz haziran anneleriyiz belli mi olur bakarsın mayıs anneleri oluruz ama haziranda öğrenicez yapacak bişi yok değilmi genciz daha
madamım ben hep madam kalıcam koleramın yerini kimse alamaz madamlar bile
Günaydın kısslar
Koleracım sana çok geçmiş olsun dinlen tamam şekerim yorma kendini.
Beni listeye ekleye arkadaşada çok teşekkür ederim. Ama sanırsam bu ayda
olmayacak bu hafta yumurtlama haftam. Yani aslında internette hesapladığım
heryer geçen haftayı gösteriyordu. Geçen hafta baya çalıştık. Ama akıntım kasık
batmalarım falan bu hafta başladı. Bu haftada eşimle tartıştık konuşmuyoruz şuan.
Yani umutlu değilim pek. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
sağol canımcım...
üzülmüyom madamım ne yapalım nasip değimiş..
aynen bebeğim genciz güzeliz...
olur Allahın izniyle...
Koleracım iyi olmana çok sevindim, hiç merak etme doktorun dediği gibi bol bol yat dinlen, yatarak bi süreyi geçirdikten sonra sağlıklı yollarına devam eden bebişlerini dünyaya getiren çok kişi duydum, ondan hiç stres yapma ama bir an önce doktora görünmen çok iyi oldu tatlım. Çok geçmiş olsun. Benim bat 17 haziran ne yazıkki
Canım zaten herkes kafana takmadığın an oluyor diyor, işte onu başarabilmek önemli olan, artık çocuk için değil kafama takmamak için uğraşacamsen adanalıydın galiba, nerde oturuyorsun? İki Adanalı bu ay güzel haber verdi, önümüzdeki ay ben de verirsem 3lemiş oluruz.
ayyyy hicran yaaa ne çok sevindim bilemezsin rabbim sağlıklı huzur dolu sana bir hamilelik dönemi bebişinede sağlık sıhhat bol neşe versin doduğundabugünde güzel bi haberle başladık bakalımmm
....bu arada hırsi olurmu dersin çünkü benim anneminde ilk 8 ay olmamış ne ağladım ne ağladım diyo olmıcak diye bakalım bende 7.ayımdayım evliliğin 8 e ne kalmış şunun şurasında dime amaa
Allah iyiliğini versin emii niki yaaa alem kadınsın vesselammhaberlerini cuma alırız artıkk dua edin de giyiipte gelmesin karşınızaa
maksat muhabbet olsun,acilar söyle dursun, dünya bizimle güzellll, ac koynunu kus konsun
hayatimmm, bide bakmissin kayinpederlerinin yaninda giymis apaci oynuyorayyy annem bayginlik gecirir walla
ah bacimmm, hep is gücmu olsun,birazda gülelim degilmi?? biz bizeyigghh...bulamadim nette yah
kimler hamile baska??
hicran tebriklerrrr baciiimmm, kendine dikkat et artik
sana katılıyorum nikicim tabiki gülüp eğlenmek şart keşke şu muhabbetleri bide karşılıklı yapabilsek gülsek eğlensek ben şimdi doymsuzum bu sanal alem bana yetmez artık atlar gelirim yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?