- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.601
yok canım ben giresunluyum ama kocaeli / gebzede oturuyorum
ne güzel olurdu canimmmmmoka icerdik
batimizada 2pucuk hafta var ,ne dersin??
içme şu mokayı şu kadar yawsss alla alaaaayy bu ay daha heyecanlıyım dicem ama değilimde şimdi herkes hamiş ya çoğusu onların sevinciyle ben unuttum kendimi hamiş sanıyommm o derece yanii ama 9 ay sonra onlar bebişleri kucağındaykene bende olmıcak o zaman anlıcam işte neyin ne olduğunu rabbim bizede haziran temmuz ağğustosta ne zaman verirse o zaman gelsin bebişimiz belkide haziran bellimi olurr bu arada hollandada çok sevdiğim bir insan yaşıyorr bi taşla iki kuş vurmuş oluruzz
Cok dogru dedin canimmmm,insallah Allah kismet ederse kaliriz bizde önümüzdeki aylarda ...
evet cagiririz onuda , beraber icerik niye olmasin?? neresinde oturuyor o arkadasin bakalim?
nikita hanım nikita hanım gözüm üzerinizde bakıyorumda kaçıp kaçıp geliyorsunuz valla olmuyor ama birazdan da hade evime gidiyorum dersin işte o zaman çekerim kulağını haaa
ama çookk seviom seni kıyamam kiiii
bilmiom ki valla tam yerini ama evinin kapısından bi deremdiir nehirmidir bişi geçiyordu hatırladığım kadarı ile du öğrenince sölerim sanaa...
kızlar dün dr bana 1 hafta rapor verdi :26: yatçaksın dedi düşük tehlikem varmış. bide iğne verdi yarın o iğneyi vurulcam beni merak etmeyin emi. bu ara da ne var neyok. geçmişi okuyamıyorum annemdeyim ve pc çok ağır bana bi özet geçseniz varmı hamiş ???
sen bakana ve yazana kadar diyorumki; bir göz gezdireyim ,ilgimi cekecek bir topik varmi?? birine faydali olabilirmiyim? evine girebilirmiyim? gelinligini görebilirmiyim? merakliyimda merakliiii
koca koca kadinlariz ,cocuk gibi konusuyoruz walla, icimizdeki cocugu hayatimiz boyunca koruyalim madammm, aaaaaa bak ne dicem. aksam oyle bir gecer zamani izledinmi??
bu diger hatunlar icinde gecerli olan bir soru
buralarda kanaldan kalan ne var hayatim, asagi yukari her sehirde vardir, memleket öyle bir alcaktaki , denizseviyesi coook düsük.....Allah korusun bir tsunami vursa buralar kaybolur :18:
sende cift ruhlusan demekevet bebişim başını izledim ama uyumuş kalmışım sonunu getiremedim anlatsana neler oldu mühim bişi varmı
hımmm bide içimizdeki çocuk kaybolmasın ben çok severim çift ruhumu hahahhahahsenide bu yüzden seviyom ya akılımmm
bilmiyorsunki canikom, oldumu olur....Allah korusun.ayyy nikitam şekerim Allah korusun sizleri öle bişi olmasın sakın çok ağlarım bak
kurabişim şekerim bi işim var bi 20dk ya başka topikleri kurcala sen emii
nasilsin canim?? nasil gidiyor gebelik?? iyimisin? ne kadar oldugunu ogrendinmi?? yani kac haftalik oldugunu ogrendinmi ,bebisin?
saat ikide nikitamm randevum gitcez bakalım ayyy bi heyecanlıyım kii
sakin ol canimmm, bende heyecanlandim simdi
ultrasona mi alacaklar?
canımmm benim batım 14 ü gibi bi karışıklık oldu geçen ay geç olmuştum ona göre yazdırmıştım onu ama listedeki yanlışZuyall cnm dikkatimi çekti senin regl günün bugün gözüküyor en erken mi ögrendin tatlım bebeği.
Kaç gün önce ve hangi testle ögrendin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?