Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nasilsin canim?? nasil gidiyor gebelik?? iyimisin? ne kadar oldugunu ogrendinmi?? yani kac haftalik oldugunu ogrendinmi ,bebisin?

ne güzel olurdu canimmmm moka icerdik
batimizada 2pucuk hafta var ,ne dersin??

içme şu mokayı şu kadar yawsss alla alaaa ayy bu ay daha heyecanlıyım dicem ama değilimde şimdi herkes hamiş ya çoğusu onların sevinciyle ben unuttum kendimi hamiş sanıyommm o derece yanii ama 9 ay sonra onlar bebişleri kucağındaykene bende olmıcak o zaman anlıcam işte neyin ne olduğunu rabbim bizede haziran temmuz ağğustosta ne zaman verirse o zaman gelsin bebişimiz belkide haziranbellimi olurr bu arada hollandada çok sevdiğim bir insan yaşıyorr bi taşla iki kuş vurmuş oluruzz

Cok dogru dedin canimmmm, insallah Allah kismet ederse kaliriz bizde önümüzdeki aylarda ...

evet cagiririz onuda , beraber icerik niye olmasin?? neresinde oturuyor o arkadasin bakalim?

nikita hanım nikita hanım gözüm üzerinizde bakıyorumda kaçıp kaçıp geliyorsunuz valla olmuyor ama birazdan da hade evime gidiyorum dersin işte o zaman çekerim kulağını haaa
ama çookk seviom seni kıyamam kiiii

Son düzenleme:
Cok dogru dedin canimmmm, insallah Allah kismet ederse kaliriz bizde önümüzdeki aylarda ...

evet cagiririz onuda , beraber icerik niye olmasin?? neresinde oturuyor o arkadasin bakalim?

bilmiom ki valla tam yerini ama evinin kapısından bi deremdiir nehirmidir bişi geçiyordu hatırladığım kadarı ile du öğrenince sölerim sanaa...

sen bakana ve yazana kadar diyorumki; bir göz gezdireyim ,ilgimi cekecek bir topik varmi?? birine faydali olabilirmiyim? evine girebilirmiyim? gelinligini görebilirmiyim? merakliyimda merakliiii
koca koca kadinlariz ,cocuk gibi konusuyoruz walla , icimizdeki cocugu hayatimiz boyunca koruyalim madammm, aaaaaa bak ne dicem. aksam oyle bir gecer zamani izledinmi??
bu diger hatunlar icinde gecerli olan bir soru

bilmiom ki valla tam yerini ama evinin kapısından bi deremdiir nehirmidir bişi geçiyordu hatırladığım kadarı ile du öğrenince sölerim sanaa...

buralarda kanaldan kalan ne var hayatim, asagi yukari her sehirde vardir, memleket öyle bir alcaktaki , denizseviyesi coook düsük.....Allah korusun bir tsunami vursa buralar kaybolur :18:

canım geçmiş olsun üzülme sakın moralinide bozma sen mutlu olursan hisseder seni bırakmaz inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım

evet bebişim başını izledim ama uyumuş kalmışım sonunu getiremedim anlatsana neler oldu mühim bişi varmı

hımmm bide içimizdeki çocuk kaybolmasın ben çok severim çift ruhumu hahahhahahsenide bu yüzden seviyom ya akılımmm

sende cift ruhlusan demek ayy bazen SIKIYOR canimi benim ,ama .. , kabullendim bu yönümü
sonunda Ekber dayiyor silahi Ali'nin basina ,karolini de bankaya yolluyor, ''paralarla gelirsen ali yasar, yok kacar gidersen paralarla Ali'nin pekmezi akar '' gibi seyler soyledi, karolinin itici sifatini (Allahim, günah yazma nolur) gösterdiler ve bitirdiler bölümü.
ayyy nikitam şekerim Allah korusun sizleri öle bişi olmasın sakın çok ağlarım bak
bilmiyorsunki canikom, oldumu olur....Allah korusun.

Zuyall cnm dikkatimi çekti senin regl günün bugün gözüküyor en erken mi ögrendin tatlım bebeği.
Kaç gün önce ve hangi testle ögrendin.

sakin ol canimmm, bende heyecanlandim simdi
ultrasona mi alacaklar?

ilk kez gidiyorum bakalım dr ne diyecek

Zuyall cnm dikkatimi çekti senin regl günün bugün gözüküyor en erken mi ögrendin tatlım bebeği.
Kaç gün önce ve hangi testle ögrendin.
canımmm benim batım 14 ü gibi bi karışıklık oldu geçen ay geç olmuştum ona göre yazdırmıştım onu ama listedeki yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…