Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Allah koorusun tabikide olmasın olmasın(( ekber lafını koymişşş hahahah ohh karoline haktır ve müstehaktır cadı kadınnn

ilk kez gidiyorum bakalım dr ne diyecek

canımmm benim batım 14 ü gibi bi karışıklık oldu geçen ay geç olmuştum ona göre yazdırmıştım onu ama listedeki yanlış

muhtemelen seni nelerin bekledigini, senin nelere dikkat etmen gerektigini, bir dahaki randevunun ne zaman olacagi, özellikle hangi vitamini alman gerektigini ves.anlatacaktir.
canimm,senin icin cok mutluyummmm, umarim sagsalim bebisini kucagina alir ,sevgiyle buyutursun

Allah koorusun tabikide olmasın olmasın(( ekber lafını koymişşş hahahah ohh karoline haktır ve müstehaktır cadı kadınnn

tam emin degilim ama madam, ekber ona benzer biseyler dedi, pekmezi ben kattim
hem karoline, hem ali'ye müstehakkkk!!! gercekten acinacak durumda ali, sinir sey!
eeee...ne var ne yok?

amiiin nikitamm genç kızlığımda kansızlık ve demir eksikliği vardı şimdi bide kan uyuşmazlığı var oooof oof bilmiyorum nasıl olacak bol bol dua ediyorum birazdan gideceğiz bakalım sizde dua edin nooluuurrr

3gün önce yumurtamın çatladığını öğrendim ağrım var diye gittim ve bu ay hasta olsaydım tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. tam 45gün sonra son adetimde yenice yumurtam oluşmuş ve çatlamış, doktor iyi değerlendirin dedi değerlendirdik, lakin bende hala ağrıvar yumurtamda sağ tarafta sağ tarafım ağrıyor.acabe spermle buluşmasının yuvarlanmasının ağrıları olabilirmi,ay inşallah öyledir.yoksa önümüzdeki ay aşılamaya felan başlayacaz sanırım. şu hsg filmini yaptırmadan hamile kalmak istiyorum ben öyel ağrılar çeken biri oldumu ve sonunda hamile kaldımımerak ediyorum ama bel kasık ağrısı değil tam böyle çeviz büyüklüğündeki oyer yamurtalık ağrıyor, tam ağrıda değil sıcaklık felan hissettiriyor sürekli kendini. biri bir umut ışığı olur inşallah bana. 10gün beklemek vetest yaptırmak ah günler geçmiyor 2gün oldu daha

slm canımm :79::79: söylediğine göre en umutsuz anında yumurtan oluşmuş ve çatlamış rabbim bi mucize daha verir belli mi olur dua et ona sığın :26::26:

inşallahhh inşallahhh bebişindir sana tutunmaya çalışıyordur rabbim hayırlısını versin kendiliğinden oluversinn inşlah aminnnnnnnnnn

hmmm, iste biz hanimlarda bu sIKCA görülen bisey......
dualarim seninle, diger arkadaslarda dua ederler....hayirlisi olsun tatlimm...

çokk çokk tebrik ederim leader :)
yarın sabah koyulaşmazsa üzülme, çünkü bende bi değişim olmamıştı, bence sen kesin hamişsin, kan tahlili yaptır bence sabahki testten sonra
bu arada sen böyle avatarındaki gibi maviş gözlü erkek bebek mi istiyosun bakiym? sağlıklı olmasının dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…