- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.621
bakalım oldumu resimli bebek
sende cift ruhlusan demekayy bazen SIKIYOR canimi benim ,ama .. , kabullendim bu yönümü
sonunda Ekber dayiyor silahi Ali'nin basina ,karolini de bankaya yolluyor, ''paralarla gelirsen ali yasar, yok kacar gidersen paralarla Ali'nin pekmezi akar '' gibi seyler soyledi, karolinin itici sifatini (Allahim, günah yazma nolur) gösterdiler ve bitirdiler bölümü.
bilmiyorsunki canikom, oldumu olur....Allah korusun.
Yani ne zaman ögrendin günündemi?
ilk kez gidiyorum bakalım dr ne diyecek
canımmm benim batım 14 ü gibi bi karışıklık oldu geçen ay geç olmuştum ona göre yazdırmıştım onu ama listedeki yanlış
Allah koorusun tabikide olmasın olmasın(( ekber lafını koymişşş hahahah ohh karoline haktır ve müstehaktır cadı kadınnn
muhtemelen seni nelerin bekledigini, senin nelere dikkat etmen gerektigini, bir dahaki randevunun ne zaman olacagi, özellikle hangi vitamini alman gerektigini ves.anlatacaktir.
canimm,senin icin cok mutluyummmm, umarim sagsalim bebisini kucagina alir ,sevgiyle buyutursun
slm canımm :79::79: söylediğine göre en umutsuz anında yumurtan oluşmuş ve çatlamış rabbim bi mucize daha verir belli mi olur dua et ona sığın :26::26:3gün önce yumurtamın çatladığını öğrendim ağrım var diye gittim ve bu ay hasta olsaydım tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. tam 45gün sonra son adetimde yenice yumurtam oluşmuş ve çatlamış, doktor iyi değerlendirin dedi değerlendirdik, lakin bende hala ağrıvar yumurtamda sağ tarafta sağ tarafım ağrıyor.acabe spermle buluşmasının yuvarlanmasının ağrıları olabilirmi,ay inşallah öyledir.yoksa önümüzdeki ay aşılamaya felan başlayacaz sanırım. şu hsg filmini yaptırmadan hamile kalmak istiyorumben öyel ağrılar çeken biri oldumu ve sonunda hamile kaldımımerak ediyorum ama bel kasık ağrısı değil tam böyle çeviz büyüklüğündeki oyer yamurtalık ağrıyor, tam ağrıda değil sıcaklık felan hissettiriyor sürekli kendini. biri bir umut ışığı olur inşallah bana. 10gün beklemek vetest yaptırmak ah günler geçmiyor 2gün oldu daha
3gün önce yumurtamın çatladığını öğrendim ağrım var diye gittim ve bu ay hasta olsaydım tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. tam 45gün sonra son adetimde yenice yumurtam oluşmuş ve çatlamış, doktor iyi değerlendirin dedi değerlendirdik, lakin bende hala ağrıvar yumurtamda sağ tarafta sağ tarafım ağrıyor.acabe spermle buluşmasının yuvarlanmasının ağrıları olabilirmi,ay inşallah öyledir.yoksa önümüzdeki ay aşılamaya felan başlayacaz sanırım. şu hsg filmini yaptırmadan hamile kalmak istiyorumben öyel ağrılar çeken biri oldumu ve sonunda hamile kaldımımerak ediyorum ama bel kasık ağrısı değil tam böyle çeviz büyüklüğündeki oyer yamurtalık ağrıyor, tam ağrıda değil sıcaklık felan hissettiriyor sürekli kendini. biri bir umut ışığı olur inşallah bana. 10gün beklemek vetest yaptırmak ah günler geçmiyor 2gün oldu daha
amiiin nikitamm genç kızlığımda kansızlık ve demir eksikliği vardı şimdi bide kan uyuşmazlığı var oooof oof bilmiyorum nasıl olacak bol bol dua ediyorum birazdan gideceğiz bakalım sizde dua edin nooluuurrr
amiiin nikitamm genç kızlığımda kansızlık ve demir eksikliği vardı şimdi bide kan uyuşmazlığı var oooof oof bilmiyorum nasıl olacak bol bol dua ediyorum birazdan gideceğiz bakalım sizde dua edin nooluuurrr
hmmm, iste biz hanimlarda bu sıkca görülen bisey......
Dualarim seninle, diger arkadaslarda dua ederler....hayirlisi olsun tatlimm...
aaaaaaaaaaaaaaaa niki bebem burdamıydınNapıysınnn
çokk çokk tebrik ederim leader :)kızlar günaydın bugün adet günüm sabah erkenden bir test yaptım çok silik açık pembe bir çizgi oluştu bugün adet olmassam yarın tekrar deniycem:26: bakalım pozitif idrar örneklerinde sayfa 50de ki örneklerin ilki gibi ayşegül2miydi öle bişiydi ismi sanırım :44:
madam kaca kadar calisiyorsun canikom?
ıvet, ayip oluyo heeee....beni kurabiye canavari yapmaaaa
Napam ? Calisirim, sen napirsan?
slm canımm :79::79: söylediğine göre en umutsuz anında yumurtan oluşmuş ve çatlamış rabbim bi mucize daha verir belli mi olur dua et ona sığın :26::26:[/QUO
hem de en umutsuz anımda tedavi için gün sayarken, ben çok fazla dinliyorda olabilirim. şuan hayatım karmakarışır bir taraftan atanmak için sınava hazırlanmaya çalışıyorum bir teraftan vakit geçirmeyindiyen doktorlara ve kocama çocuk yapmaya çalışıyorum allahım hepimizin dualarını kabul etsin,
inşallahhh inşallahhh bebişindir sana tutunmaya çalışıyordur rabbim hayırlısını versin kendiliğinden oluversinn inşlah aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?