- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.641
sinir olma ,olma sinirbebem saat 4 e kadar ama servisle gidersem 5 te çıkıyorum canımcım ama sen çok az çalışıyon sinir oluyom sanaaaAramızda saat farkı varmı saat kaç ordaa
bende çalışıyom oturuyom araştırıyom kurcalıom hep meşgulüm yani boş durmayı hiç sevmem bulurum muhakkak bişilerrr:97:
sinir olma ,olma sinir
Ben bu yil basladim az calismaya hayatim, birakta olsun okadar 16 yasindan beri ,is ,okul anam agladi, cocugumla dogru durust ilgilenemedim, simdi daha cok vaktim var cok sukur. Evimizide hallettik ,cok calismama hic bir neden kalmadi....heheytt
Insallah sende yakinda az calismaya baslarsin, dunya varmis dersin
Ama benim simdi eve gitmem gereekkk , kisma papatya?
Bos durdunmu sıkılıyosun hemi?
Beybi yarin görüsürüzzz ....
Herkese bay bayyy
çin takvimi diye bişi duydunuzmu bilmiyom ben baktım sizler için tüm hamişlere sesleniyom hicranm hariç hepinize erkek diyo bi hicranın kızı olcekmişTabi bu sadece takvim takdiri ilahi rabbim bilir ama takvim de öle diyo
Selam kızlar ;
Koleram geçmiş olsun bitanem, aman gözünü seveyim kuşum kendine çok dikkat et sakın sıkma canını üzme ve yorma kendini.bol bol dinlen.Bu arada kızlar ben dün dr gittim kese göründü.6 haftalık hamişmişim dr öyle söyledi valla.Alttan muayne etmek istedi ben ettirmedim korktum sonrada pişman oldum.Ettirsemiydim diye.sizleri çok seviyorum arkadaşlarım iyiki varsınız.
ne yani bir sürü erkeğin içinde benim minik kızım tekmi kaldı ... Sıraya dizilin kızımdan başlık parası alıcamEn çok parayı kim getirirse kız onun
rabia sen altta bir resim koymuşsun ya onun nasıl yaptın canım bende yapmak isitorum ama yapamadım yazdığın bölümün en altında
hemen anlatayım madamım ve bilmeyen herkesssNerisonammm biliyordur o anlatır bizee dimii
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm geçmişi okuyup geliommm hemennnnnnn
neyi anlamadın madamım söyle bi daa anlatayımüfffffff olmii yaaa
neyi anlamadın madamım söyle bi daa anlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?