- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.661
hoşgeldin anneeemm oku oku bana çakma kolera diyorlar onuda oku
hicran kuşum ben o tackerı yapana kadar neler çektim.ama o zaman diyetteydim şimdi hamilelik için yapmak istiyorum ama beceremedim bende
durun bakalım madam uğraşıyor inşallah yaparım
hehehehe okudum bebeğim. hepinizi çooooook özledim.
bende seni çook özledm bebişim bu arada listeyi bi düzeltiver yahu beceremedim gitti seninle aynı şekilde yazıyorum olmiii olmiii olmiiii
hehehe düzelttim meleğim :)))
yürüüüü be kim tutar seniii
tatlım bak yine anlatayımnerinosa o kadar güzel anlatmışsın ama ben hiç bişi anlamadımkafam basmıyo şifremi al sen yapıver 3 haftalıktır belki ona göre yapıver olmamı can parem kuzu sarmam
Bayanlar iyi akşamlar herkese çokkk öpüldünüzzz
Haticemm 25 10 Mayıs
gulburak 33 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
ruzgar 29 13 Mayıs
greenpeacee 30 14 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
tatlım bak yine anlatayım
*lilypie sitesine git, maternity and pregnancyi seç,ondan sonra çıkan ilk secenek development stages (benimki ondan) , diğeri days and weeks (sadece hafta ve gun belirten) ikisinden birini seç
*sonra Commonly used for email and forum signatures, blogs, web sites and Active Desktop items yazan bu secenegi sec.
*ilk aşama bir sahne sec.(123456 diye yazan)
*next diyip bir şekil seç (bebek ya da hamile kadın)
*Expected Due Date(beklenen doğum tarihi) ya da hemen altına SATını yaz(last menstrual period yazan)
*next dediğinde karşına For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle gelecek, image urlye tıkla
*çıkan kodu kopyalayıp,kontrol paneli, profil düzenle diyip, çizelge bölümüne yapıştır kuzum
yapamayan arkadaslara tekrar anlatabilir ya da ben yerlerine yapabilirim
sacımı kurutup gelcem sizi sabırsız hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?