Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nerinosa o kadar güzel anlatmışsın ama ben hiç bişi anlamadım kafam basmıyo şifremi al sen yapıver 3 haftalıktır belki ona göre yapıver olmamı can parem kuzu sarmam

hicran kuşum ben o tackerı yapana kadar neler çektim.Ama o zaman diyetteydim şimdi hamilelik için yapmak istiyorum ama beceremedim bende

Haticemm 25 10 Mayıs
gulburak 33 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
ruzgar 29 13 Mayıs
greenpeacee 30 14 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs

nerinosa o kadar güzel anlatmışsın ama ben hiç bişi anlamadım kafam basmıyo şifremi al sen yapıver 3 haftalıktır belki ona göre yapıver olmamı can parem kuzu sarmam
tatlım bak yine anlatayım
*lilypie sitesine git, maternity and pregnancyi seç,ondan sonra çıkan ilk secenek development stages (benimki ondan) , diğeri days and weeks (sadece hafta ve gun belirten) ikisinden birini seç
*sonra Commonly used for email and forum signatures, blogs, web sites and Active Desktop items yazan bu secenegi sec.
*ilk aşama bir sahne sec.(123456 diye yazan)
*next diyip bir şekil seç (bebek ya da hamile kadın)
*Expected Due Date(beklenen doğum tarihi) ya da hemen altına SATını yaz(last menstrual period yazan)
*next dediğinde karşına For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle gelecek, image urlye tıkla
*çıkan kodu kopyalayıp,kontrol paneli, profil düzenle diyip, çizelge bölümüne yapıştır kuzum
yapamayan arkadaslara tekrar anlatabilir ya da ben yerlerine yapabilirim
sacımı kurutup gelcem sizi sabırsız hamişler

hamilelik bölümüne üye oldum turkcellde varmış böyle bişi bakalım neler göndercek turkcell kardeş

kızlar benim midem çok ağrıyor sabah ağrıyla uyandım sizdede varmı böyle bir ağrı acaba yoksa bir sorun mu var bebişimde

Canım hala adet Olmadım beklıyorumm haber vericem....

Denem galiba yaptım.Evet yaptım canım oleyyyy

merhaba bende bayağı bir zamandır sizi takip edyorum bende mayısta hamile kalmak istiyorum benide eklermisiniz arkadaşlar:))
adet olma tarihim 27 mayıs

kızlar bişi sorcam,kasıklardaki ağrı ya da batma yumurta çatlamadan önce mi başlıyo yoksa ağrı olduğunda yumurta çatladı demek mi oluyor? :26: kafamın karışmasının sebebi şu,dün sabah da hafif bir ağrı vardı kasıklarımda bugün akşam oldu yine hafif bir ağrı var,eğer yumurtam dün sabah çatladıysa (çatladığını haber veriyosa ağrı) ve ömrü 24 saatse,36. saatte neden hala ağrı var.Bugün öğleden sonra ağrının geçmesi gerekmez miydi?Acaba diyorum çatlamadan 1-2 gün önce belirti veriyor da bugün ya da yarın mı çatlıcak ki? :26: ovulasyon testini kullananlar daha iyi bilir bence,çünkü testte çift çizgiyi gördükten 1-2 gün sonra yumurta çatlıcak demek ya,çift çizgi gördüklerinde de kasıklarda ağrı oluyorsa,çatlamadan önce ağrı yapıyordur,henüz çatlamamıştır.yok eğer çift çizgi gördükten ertesi gün falan ağrı başladıysa çatladığı gün ağrı yapıyordur diye mantık yürüttüm ben.Ovulasyon testi kullananlar bi düşünebilirler mi ne zaman ağrı olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…