Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

inşallah canım ya ne kadar güzel olur zaten 13 mayısta adet olması gerekiyormuş hala olmamış hava değişimi bile olsa 1 2 gün etkiler

Hicranıımmm süperr olmuş valla civciklerr:) biz de hamiş olursak bize de siz anlatırsınız yaparız artık:))

allah rahmetini yine yağdırıyor . her bir damlayı bir melek getirirmiş ve getirdiği zaman dua alıp gidermiş.

“Her yağmur damlasını bir melek indirir"

Kur’an’da yağmur olayı şöyle tasvir edilmiştir: “Baksana, bulutları sevk ediyor, sonra onları bir araya getirip üst üste yığıyor! İşte sen de onların arasından yağmurun çıktığını görüyorsun. , gökteki dağlar büyüklüğündeki bulutlardan dolu indirir de onunla dilediğini vurur, dilediğini de ondan korur. Bu bulutların şimşeğinin parıltısı nerdeyse gözleri alır!(Nur, 24/43).

bizim duamızda bebek isteyen tüm anne adaylarına nasip ettim her bir melek dualarımızı alıp rabbe ulaştırsın inşallah .. allah herkese nasip etsin

amiiiin canım benim güzel gönüllü anne adayımız... Rabbim bize hayırlısıyla bebiş versin hamiş olanların da bebişine sağlık versin onları annelerinden annelerini de kuzucuklarından ayırmaısın inşallah...Güzel düşünen tümmm güzelliklere sahip olur hicrannnn tıpkı senin gibi...:38

benim koca yok çok özlüyorum kocamı yaaa . gececililk benimde ömrümü bitirdi onuında ... patrona isyan edicek .. bu ara diyorum hele dur isyan etme birde bebek geliyo o zaman susuyo ben buğün çok iş yaptım aşırı temizlik yaptım kendimi çok yordum sanırım şuan çok fenayım namaznımı kılıp yatmam lazım .

ya valla siz sopalıksınız ben söliyim kızım bırakın artık şu temizlik işlerini ya bak kolera yoğun iş temposundan dolayı yokladı bebiş hemen bebişler sevmiyo temizlik ilk 3 ay çok mühim valla dikkat edin bence şimdi doooooğru dinlenmeye hadi bakalım...iyi gecelerrr :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…