- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.701
çin takvimi diye bişi duydunuzmu bilmiyom ben baktım sizler için tüm hamişlere sesleniyom hicranm hariç hepinize erkek diyo bi hicranın kızı olcekmişTabi bu sadece takvim takdiri ilahi rabbim bilir ama takvim de öle diyo
personallcimmm, sende katil bizekızlar nasılsınız geç girdim topiğe ama okuyabildim yorumlarınızı madam ve nikita sohbetleriniz süper canlarımm
sabah sabah duygulandirdin beni bacimallah rahmetini yine yağdırıyor . her bir damlayı bir melek getirirmiş ve getirdiği zaman dua alıp gidermiş.
“Her yağmur damlasını bir melek indirir"
Kur’an’da yağmur olayı şöyle tasvir edilmiştir: “Baksana, bulutları sevk ediyor, sonra onları bir araya getirip üst üste yığıyor! İşte sen de onların arasından yağmurun çıktığını görüyorsun. , gökteki dağlar büyüklüğündeki bulutlardan dolu indirir de onunla dilediğini vurur, dilediğini de ondan korur. Bu bulutların şimşeğinin parıltısı nerdeyse gözleri alır!(Nur, 24/43).
bizim duamızda bebek isteyen tüm anne adaylarına nasip ettim her bir melek dualarımızı alıp rabbe ulaştırsın inşallah .. allah herkese nasip etsin
günaydın kızlar kimse yokmu yahuu saat kaç oldu . bana uyku gelmiyo uyuyamıyorummm
günaydın herkese
herkese günaydinnnnngünaydın kızlaaarrr :79::79:
günaydınn kızlarrrkızlar buğün hastaneye gidiyorum bebişi baktırmaya inşallah bişi çıkmaz yeni hamile kızlar hemen doktora gittiniz mi . riskli dış gebelik promötüre falan varya buğün belli oluyormu
çokk çokk tebrik ederim leader :)
yarın sabah koyulaşmazsa üzülme, çünkü bende bi değişim olmamıştı, bence sen kesin hamişsin, kan tahlili yaptır bence sabahki testten sonra
bu arada sen böyle avatarındaki gibi maviş gözlü erkek bebek mi istiyosun bakiym? sağlıklı olmasının dışında
canim , bende tebrik etmek istiyorum, hamilesindir tatlimmmm, yoksa silik de olsa ,cift cizgi cikmazdi.
günaydın tatlım bugün test yapmadım özellikle kötüsünü düşünerek belki hastalanarım 1 gün geçiktiğini var sayarsam dedim ki normalde şaşmaz günüm 1gün önce gelir ama gününü aksatmaz dün yoktu bişi bu sabahta yok ama inanılmaz bir sancım var yerimde duramıyorum ağrıdan eğer bugünde gelmezse sabah tekrar test yapcam kesinleştircem birde kan tahlili sonra netleşince gönül rahatlığıyla hamileyim diyebilirim inşallahevet öle resimdeki gibi olsa ama bizden sarı bişi çıkmaz aynısının esmeri diyim bende yeşil gözlüyüm ailede renkli gözlü çokk mavi olmasada yeşil olur belkii aman sağlıklı olsunda ilk bebeğim olcak ne olursa sevinirim
aynen canım, sağlıklı olsun da ne olursa olsungünaydın tatlım bugün test yapmadım özellikle kötüsünü düşünerek belki hastalanarım 1 gün geçiktiğini var sayarsam dedim ki normalde şaşmaz günüm 1gün önce gelir ama gününü aksatmaz dün yoktu bişi bu sabahta yok ama inanılmaz bir sancım var yerimde duramıyorum ağrıdan eğer bugünde gelmezse sabah tekrar test yapcam kesinleştircem birde kan tahlili sonra netleşince gönül rahatlığıyla hamileyim diyebilirim inşallahevet öle resimdeki gibi olsa ama bizden sarı bişi çıkmaz aynısının esmeri diyim bende yeşil gözlüyüm ailede renkli gözlü çokk mavi olmasada yeşil olur belkii aman sağlıklı olsunda ilk bebeğim olcak ne olursa sevinirim
senin bir günün mü geçti canım
aynen canım, sağlıklı olsun da ne olursa olsunama bayılıyorum avatarındaki bebişine o ayrı
benim hala özellikle geceleri kramplar giriyor, hee diyorum şimdi bebiş gidecek, yani merak etme çok normal, bence sen şimdi yap,yarın yine yaparsın
inşallah canım hayırlı haberini alırız . ama kendini çok yorma psikolojini bozma olmayadabilir . ben bu ay adet olacak gibi ağrım oldu iç çamaşırıma sürekli baktım altım sürekli ıslanıyo gibi his vardı sürekli değiştirdim . her dakika hemde dışarı gittiğim zaman ıslaklık oluyordu eve gelip baktığımda hiç bir şey yok .... sonuç hamileymişim ama aynı şeyler hissediliyor
kızlar buğün hastaneye gidiyorum bebişi baktırmaya inşallah bişi çıkmaz yeni hamile kızlar hemen doktora gittiniz mi . riskli dış gebelik promötüre falan varya buğün belli oluyormu
nasilsin baciii??
nasil geciyor hamilelik??
çok şükür iyi gidiyor nikitamm azıcık karın kasık ağrılarımın dışındadün dr a gittim çok sıcak kanlı güler yüzlü biriydi beni rahatlattı .. 4. haftam yeni bitmiş ultrason ve kese için çok erken dedi test istedi 2 haftasonra tekrar gidicem şimdilik bi sıkıntım yok canımm ağrılarımda normalmiş rahim genişlediği ve büyüdüğü için benden bu kadar sen nasılsın
selam kızlar... ben kan tahlılı yaptırdım sonuc 0.58 cıktı kafam cok karısık geç döllenmemı var acaba die cunku adetlerim 34-35 günde gelıyor ve geç yumurtluyor olabılırım mayıs 5-6 gibi son ilişkiye girdigimiz tarıh sizce yenıden test yaptırayımmI?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?