Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar buğün hastaneye gidiyorum bebişi baktırmaya inşallah bişi çıkmaz yeni hamile kızlar hemen doktora gittiniz mi . riskli dış gebelik promötüre falan varya buğün belli oluyormu

cin burclarindan haberin varmi madamim, (gerci sen bugun tatilsin ,yarin cvp'larsin bunu)
kızlar nasılsınız geç girdim topiğe ama okuyabildim yorumlarınızı madam ve nikita sohbetleriniz süper canlarımm
personallcimmm, sende katil bize bugun madam izinli, sen hamilesin dimi canim? tebrikler.... nasil gidiyor hamilelik??
sabah sabah duygulandirdin beni bacim , amin diyorum, cani gönülden.
günaydın kızlar kimse yokmu yahuu saat kaç oldu . bana uyku gelmiyo uyuyamıyorummm

günaydın herkese

günaydın kızlaaarrr :79::79:
herkese günaydinnnnn
nasilsiniz cici kizlar?

kızlar buğün hastaneye gidiyorum bebişi baktırmaya inşallah bişi çıkmaz yeni hamile kızlar hemen doktora gittiniz mi . riskli dış gebelik promötüre falan varya buğün belli oluyormu
günaydınn kızlarrr
bhcg 1000 olmadan gebelik türü anlaşılmaz canım, bu da yaklaşık 5 haftalığa denk gelir. doktor keseni görürse bunun dış gebelik olmadığını anlar,premature derken ne demek istedigini anlayamadım canım

günaydın tatlım bugün test yapmadım özellikle kötüsünü düşünerek belki hastalanarım 1 gün geçiktiğini var sayarsam dedim ki normalde şaşmaz günüm 1gün önce gelir ama gününü aksatmaz dün yoktu bişi bu sabahta yok ama inanılmaz bir sancım var yerimde duramıyorum ağrıdan eğer bugünde gelmezse sabah tekrar test yapcam kesinleştircem birde kan tahlili sonra netleşince gönül rahatlığıyla hamileyim diyebilirim inşallah evet öle resimdeki gibi olsa ama bizden sarı bişi çıkmaz aynısının esmeri diyim bende yeşil gözlüyüm ailede renkli gözlü çokk mavi olmasada yeşil olur belkii aman sağlıklı olsunda ilk bebeğim olcak ne olursa sevinirim

o tür bebek pramture bebek riskli galiba ben ilk kez gidicem ve heyecanlıım yahuuu çatlicam şimdi erken doğum olucak birazdan :)

senin bir günün mü geçti canım

aynen canım, sağlıklı olsun da ne olursa olsun ama bayılıyorum avatarındaki bebişine o ayrı
benim hala özellikle geceleri kramplar giriyor, hee diyorum şimdi bebiş gidecek, yani merak etme çok normal, bence sen şimdi yap,yarın yine yaparsın

sık sık ta yapmak istemiyorum bütün gün aklım testte kalıyo dün öle oldu işten eve çıkıp durdum test kitine bakıp durdum tuhaf bişi ya emin olamamak

inşallah canım hayırlı haberini alırız . ama kendini çok yorma psikolojini bozma olmayadabilir . ben bu ay adet olacak gibi ağrım oldu iç çamaşırıma sürekli baktım altım sürekli ıslanıyo gibi his vardı sürekli değiştirdim . her dakika hemde dışarı gittiğim zaman ıslaklık oluyordu eve gelip baktığımda hiç bir şey yok .... sonuç hamileymişim ama aynı şeyler hissediliyor

aynı şey banada oluyo altım ıslakmış ve sıcakmış gibi heh diyorum sanırım oldum yok bişi sancı giriyo duramıyorum küçük büyük hiçbir abdestimi tutamıyorum devamlı wcye koşuyorum çok zor ya :97:

ne kadarlik oldugunu görürler hicranm, hayirlisi olsun, germe kendini ''acaba ne olcak ''diye tamammi?
hersey yolundadir insaallah ....

nasilsin baciii??
nasil geciyor hamilelik??

çok şükür iyi gidiyor nikitamm azıcık karın kasık ağrılarımın dışında dün dr a gittim çok sıcak kanlı güler yüzlü biriydi beni rahatlattı.. 4. haftam yeni bitmiş ultrason ve kese için çok erken dedi test istedi 2 haftasonra tekrar gidicem şimdilik bi sıkıntım yok canımm ağrılarımda normalmiş rahim genişlediği ve büyüdüğü için benden bu kadar sen nasılsın

evet canimm, bebise yer aciliyordur suanda....biraz krampin varmis gibi hissedebilirsin.
oyyy minnos 4haftalikmiss yeyim onuuu...
bende iyiyim,isteyim...ilk molami eziyorum
sen nerdesin?? evde ? iste??
bugun malum, kimi isyerleri TR'de tatil sanirim :26:

selam kızlar... ben kan tahlılı yaptırdım sonuc 0.58 cıktı kafam cok karısık geç döllenmemı var acaba die cunku adetlerim 34-35 günde gelıyor ve geç yumurtluyor olabılırım mayıs 5-6 gibi son ilişkiye girdigimiz tarıh sizce yenıden test yaptırayımmI?:26:

???:26::26:
bilsemm??....kimsede yokki topikte yardimci olsun, herkes tatilde

rüzgar benimde öle oldu canım 10 nisan mırtlama ama 18 nisanda gebe kaldım geç döllenme yani testte 15 mayısta çıktı şimdi 4 haftalık bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…