- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.721
rüzgar benimde öle oldu canım 10 nisan mırtlama ama 18 nisanda gebe kaldım geç döllenme yani testte 15 mayısta çıktı şimdi 4 haftalık bebişimm
nikitam bende evdeyim tatlım 4 gün tatil ohhh çok güzell bebişim 4 haftalıkmış salı günü ultrasonda gördüm sağlıcakla gelsin inşş
keyfini cikar tontishh.
1aylikmi??caniiimmmm....fasulye tanesi kadar olmusmudur ?? coookk tatliii .........eniste yapsin artikin evde isleri , sen agirdan al
öle cnmm ilkinde hiç canıma acımamışım herşeye aşeriyom şincik en son bi katalogta çanta gördüm buna aşeriyom dedim almak zorunda kaldı hehehe şimdi mercimek kafar bebiş 5mm
cok iyi!!!!
mercimek daha dogru olur evet, gelecek ay anca fasulye kadar olur insallah
isim düsünmeye basladinmi?
evet canimm, bebise yer aciliyordur suanda....biraz krampin varmis gibi hissedebilirsin.
oyyy minnos 4haftalikmissyeyim onuuu...
bende iyiyim,isteyim...ilk molami eziyorum
sen nerdesin?? evde ? iste??
bugun malum, kimi isyerleri TR'de tatil sanirim :26:
benim dr bana niye bakmadı ki ultrasonla yaaaa 6. haftada görürüz keseyi dedi 8. hafta da kalp atışları dedi:44::44:nikitam bende evdeyim tatlım 4 gün tatil ohhh çok güzell bebişim 4 haftalıkmış salı günü ultrasonda gördüm sağlıcakla gelsin inşş
işteyim canımm ya bi uykum varki akşam olsaydı
benim dr bana niye bakmadı ki ultrasonla yaaaa 6. haftada görürüz keseyi dedi 8. hafta da kalp atışları dedi:44::44:
cnmm benim doktorda şimdi 4 haftalıkmış bebek görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi 6 haftalık olunca yani
belinay....komsumun kizi oldu daha yeni sayilir, adini belinay koydular, peygamber gülü demekmis:13:kız olursa belinay ismi hoşuma gidiyor ama erkek bulamadım yaf hadi fikir verin bana kızlar oğlumun adı taha can
işteyim canımm ya bi uykum varki akşam olsaydı
benim dr bana niye bakmadı ki ultrasonla yaaaa 6. haftada görürüz keseyi dedi 8. hafta da kalp atışları dedi:44::44:
cnm benm birazkarışık düzensizlik vardı 3 aylık korunma iğneleri kullandım 1.5 sene hiç adet olmadım bıraktım 35 günde geldi sonra 15 günde sonuncusu 27 marttı işte ama geç döllenmeymiş doktor öle demişti
hicranm senin bebiş nasıl tatlım hamişlik nasıl gidiyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?