Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nikitam bende evdeyim tatlım 4 gün tatil ohhh çok güzell bebişim 4 haftalıkmış salı günü ultrasonda gördüm sağlıcakla gelsin inşş

nikitam bende evdeyim tatlım 4 gün tatil ohhh çok güzell bebişim 4 haftalıkmış salı günü ultrasonda gördüm sağlıcakla gelsin inşş

keyfini cikar tontishh.
1aylikmi??caniiimmmm....fasulye tanesi kadar olmusmudur ?? coookk tatliii .........eniste yapsin artikin evde isleri , sen agirdan al

cnm benm birazkarışık düzensizlik vardı 3 aylık korunma iğneleri kullandım 1.5 sene hiç adet olmadım bıraktım 35 günde geldi sonra 15 günde sonuncusu 27 marttı işte ama geç döllenmeymiş doktor öle demişti

keyfini cikar tontishh.
1aylikmi??caniiimmmm....fasulye tanesi kadar olmusmudur ?? coookk tatliii .........eniste yapsin artikin evde isleri , sen agirdan al

öle cnmm ilkinde hiç canıma acımamışım herşeye aşeriyom şincik en son bi katalogta çanta gördüm buna aşeriyom dedim almak zorunda kaldı hehehe şimdi mercimek kafar bebiş 5mm

öle cnmm ilkinde hiç canıma acımamışım herşeye aşeriyom şincik en son bi katalogta çanta gördüm buna aşeriyom dedim almak zorunda kaldı hehehe şimdi mercimek kafar bebiş 5mm

cok iyi!!!!

mercimek daha dogru olur evet, gelecek ay anca fasulye kadar olur insallah
isim düsünmeye basladinmi?

işteyim canımm ya bi uykum varki akşam olsaydı
benim dr bana niye bakmadı ki ultrasonla yaaaa 6. haftada görürüz keseyi dedi 8. hafta da kalp atışları dedi:44::44:

benim dr bana niye bakmadı ki ultrasonla yaaaa 6. haftada görürüz keseyi dedi 8. hafta da kalp atışları dedi:44::44:

cnmm benim doktorda şimdi 4 haftalıkmış bebek görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi 6 haftalık olunca yani

cnmm benim doktorda şimdi 4 haftalıkmış bebek görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi 6 haftalık olunca yani

aaaaa benim dr niye öle dedi ki aslında bende senin söylediğin gibi biliyorum ama dr öle deyince bişey diyemedim kadına neyse 6. haftaya kadar bekliycez nasılsa o zaman durumu neymiş bebişin anlıycaz ama bende görseydim mercimeğimi

kız olursa belinay ismi hoşuma gidiyor ama erkek bulamadım yaf hadi fikir verin bana kızlar oğlumun adı taha can
belinay....komsumun kizi oldu daha yeni sayilir, adini belinay koydular, peygamber gülü demekmis:13:
oglan olursa; ömer ? cok hosuma giden bir isimdir ömer. bünyamin?

uykun daha coooook gelecek , hamileligin en belirgin özelliklerinden sayilir canim,
hemen ultrasona almiyorlar, burda ilk 12 haftalikken bakiyorlar....(siradansan tabi, ben 3.gebeligimde hemen bakmislardi,cunku bir evvelki gebeligim malesef mutlu sonla bitmemiste hos ,3.dede mutluluk getirmedi ama olsun,sukur)

nladım cnm benımde aynen öyle 30-35 arası oluyorum bende benımde yenı düzene girdi diyebılırım 5 ayda 2 defa adet görmüştüm süt hormonum yuksekti baya ugrastırdı benıde 1 sene kadar..
tam düzene girdi derken bu ay yıne 40 gün oldu hala tık yok o yuzden umutluyum aslında..

çok korkuyordum dış gebelik mi var diye ama keseyi gördü daha çok küçük dedi nohut kadarmış benim bebişim 2 hafta sonra gel dedi kalp atışlarını duyalım dedi . bir sürü soru soracaktım hepsini unuttum eve gelince aklıma geldi soru soracağım

vayyy millet aacaba hamilemiyim die konuşurken şimdi bebiş ne kadarlık kalp atışı falan konuşuyor :) inşallah bizde o aşamaya geliriz. benm bu ay o heyecanım kalmadı ya. kendimi çok ii hissediyorum. sanki umurumda değil gibi

kızlar bir yorum yapabilirmisiniz?
1. gün ölçmedim
2. gün 36.6
3. gün 36.2
4. gün ölçmedim
5. gün 37.1
6. gün 36.1
7. gün 36.4
8. gün 36.4
9. gün 36.6
10.gün 35.7 *
11. gün 36.6
12. gün 36.3 *
13. gün 37.7
14. gün 36.8
yıldızlı günlerden hangisinde yumurtlama oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…