Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ateş konusunda benim de bilgim yok ama akıntı takip etmek daha kolay geliyor bana

Arkadaşlar ya benim adetime 6 gün kaldı ama acayip merak ediyorum. Gidip kan testi yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırsam çıkarmı bekleyeyimmi?

benim gebeliğm kimyasal gebelikmiş yani bebişim tutunacakken sağlıksız olduğu için şuan kaybediyorum dr büyük ihtimalle döllenme olmuş bebek olmuşmuş ama sağlıksız olduğu için vücut istemiyor ve regliyle atacak inşallah dedi bunun için şükret ki operasyona falan gerek kalmayacak dedi aslında daha çok şey söyledi ama hiçbirini hatırlamıyorum eşimde şehir dışında çok kötüyüm anlıycanız bi kaç ay ara vermek en iyisi sanırım
bu arada beni listeden silin
bikaç gün olmayabilirim muhtemelen adetin çok sancılı olacak dedi ki yavaş yavaş başlıyo zaten evde dinleneceğim kendinize iyi bakın

Canım hiç üzülme sağlık olsun sen iyi olda gene olur. Bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim neler hissettiğini anlıyorum ama inan yapacak bişey yok. Allah yardımcın olsun.

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun

zuyalim çok geçmiş olsun, bebek sağlıksızsa olması gereken en iyi şey bu, doktorun dediği gibi kürtaja da gerek kalmayacak, bunları söylemek kolay diye düşünme sakın, ben de kendimi her şeye hazırladım inan. bebeğin 2-3 aylık olsaydı ve kürtaj gerekseydi inan daha cok uzulurdun, demek ki bebeişin olabiliyormuş, boyle dusun ve dediğim gibi hiçbir şeyin garantisi yok ben de her an her şeye hazır bekliyorum 8 aylıkken karnında ölen bebekler var,benim eksi okulumdan bi kadıncağız bebeğinin öldüğünü bile bile normal doğum yaptı, allahım kimseye yaşatmasın
sen dediğin gibi biraz ara ver, mesela yazın güzel bir tatil yap,moralini topla, ondan sonra da başlasın bebiş çalışmaları

bebeğim geçmiş olsun. allah hayırlısını versin. nerisonaya katılıyırum

çok sağolun kızlar bunları paylaşabileceğim kimse yok bi siz varsınız iyiki de varsınız
ailelere söylememiştik bebişimizi görene kadar da söylemeyecektik iyikide söylememişiz yoksa boş yere onlarıda üzecektik o yüzden annemle bile paylaşamıyorum yanii

Arkadaşlar ya benim adetime 6 gün kaldı ama acayip merak ediyorum. Gidip kan testi yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırsam çıkarmı bekleyeyimmi?
BEKLEEE, az sabret tatlim....

üzülme zuyalim, banada jinekolog biseyler anlatmisti, kendi cevirime göre kimyasal gebelik diye cevirmistim Turkce'ye, demek dogru cevirmisim :26:
aynen yasadigini arka arkaya yasadim,fakat sen sanslisin, halanlar atacakmis, bana dogurtmuslardi, inan ne yasadigini cok ama cok iyi aliyorum!! bir kac ay mecbur ara vereceksin , en az 3 ay, ondan sonra baslayabilirsin yine. sen üzme kendini zuyalim, ben cok kötüydüm ....kabullenmelisin , aksi takdirde gercekten hem kendini,hem cevreni üzersin.....cok gecmis olsun, tekrarini yasamayasin insallah.

çok üzüldüm Zuyalcim ama önemli olan sağlıklı olman öncelikle senin..hayırlısıyla yine olacak buna inan..geçmiş olsun tekrar...

canin aciyorsa,lütfen konus!! bunu paylas , icinde sakin saklama, ''kismet degilmis, Allahin takdiri iste'' deyip maske takma ....esinle konus, arkadaslarinla konus, eminim anlarlar seni.....ama sakin acini icinde büyümesine müsade etme.

slm canım bende 2010 kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim.doktorum bana 1 ay korunman yeterli dedi.zaten çoğu bayanda kimyasal gebelik geçirdiğinin çogu zaman farkına varmazmış.bende 1 ay korunduktan sonra gene hamile kaldım.şuan 5 aylık hamileyim Allahıma şükürler olsunki çok iyi gidiyor.Darısı İnşaallah sizlerin başına...

seftalili turtammm, geldinmi??hosgeldinnn
nasilsin??

geldim bebeğim geldimm ama ağlamaklıyım şuan zuyalin yazısını okudum içimden bişiler koptu gerçekten çok üzüldüm ama bi yandan da umutluyum rabbim kucağımza sağlıklı evlatlar versin zuyalim daha genç gene anne olacak üzüldüm hemde çok ama yeniden anne olması iiçin dualrım onunla inşallah çarçabuk atlatır bu dönemi ((

sen nasılsın benim net bugün acaip yavaş bi halt bakamıom deli olcammmmm

Arkadaşlar benim anneminde 7 sene çocuğu olmamış doktor doktor gezmiş çoğu tedavi görmüş sonuç gene olumsuz imiş. Daha sonra burdan isim yazılıyor mu bilmiyiyorum o yüzden yazamıycam bayan bi doktora gitmiş gittiği ay hamile kalmış. 3 kardeşiz şimdi biz :) annemin yumurtalıkları çatlamıyormuş ondan sakın kafanıza takmayın allah herşeyin hayırlısını bilir hayırlı zamanda hamiş olursunuz inş.

Zuyalcim, çok geçmiş olsun tatlım, eminim çok zordur ama şükretmelisinki hem daha çok yeniydi,hem sen çok gençsin ve sağlıklısın, hayırlısı buymuş demek. İçini ferah tutmaya çalış canım, yalnız olman kötü olmuş ama hayat bize olgunlaşmayı böyle böyle öğretiyor ne yazıkki.

Kızlar bi kaç gündür giremedim, nasılsınız, herkes iyi mi? Nerisonaam, bilgemadam, hicrannn ve herkesss. Koleradan haber var mı, iyi mi, dinleniyor musun Koleracım dikkat et kendine. Nerisonacım, hava çok güzel tatilin keyfini çıkarıyor musun tatlım

al bendende okadar, ister istemez etkilendim bende, her ne kadar ''artik iyiyim ben, takmiyorum'' desemde ,bir yerde sakli yinede o hislerim...moralim bozuldu benimde , zuyalime.
hayirlisi olsun insaallah...

elektronik degilmi? insan icadi iste,kusuru olacak illa bosver, sen yaz, o basmazsa o utansin

aha, benimde annemin evlendikten 7yil sonra bebegi olmus (ben) ,fakat ben olana kadar masallah bir cok cahal'in kirici söz ve tavirlarina maruz kalmis...canim annem....
neyse , yurtdisina geldigi senesi bana hamile kalmis (gerci benden sonrada düsük olmus tabi, ama Allaha sukur iki kardesim var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…