- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.761
benim gebeliğm kimyasal gebelikmiş yani bebişim tutunacakken sağlıksız olduğu için şuan kaybediyorum dr büyük ihtimalle döllenme olmuş bebek olmuşmuş ama sağlıksız olduğu için vücut istemiyor ve regliyle atacak inşallah dedi bunun için şükret ki operasyona falan gerek kalmayacak dedi aslında daha çok şey söyledi ama hiçbirini hatırlamıyorum eşimde şehir dışında çok kötüyüm anlıycanız bi kaç ay ara vermek en iyisi sanırım
bu arada beni listeden silin
Bikaç gün olmayabilirim muhtemelen adetin çok sancılı olacak dedi ki yavaş yavaş başlıyo zaten evde dinleneceğim kendinize iyi bakın
Nikimmm sana dün tatil değeldi dime bu arada cın burcu ne beeeee
cın burclarııııı sunlardır tontıshım in astrolojisi ve in burlar
haaa ben su köpek burcuymuşum yahuu
Bende koyun meeeeeeeeee
gerçeğinde neye takabul ediyon bacım
önce sen söle
Sen neye tekabül ediyon cicim?
canımmmmm benim ya üzme kendini Rabbimin inan vardır bir bildiği. Bizi çeşitli şekillerde sürekli deniyor.. sakın isyan etme hep şükür edecek bir şeyler yarat kendine.İnan her kötünün içinde iyi bir şeyler var. Allah ım tez zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana.benim gebeliğm kimyasal gebelikmiş yani bebişim tutunacakken sağlıksız olduğu için şuan kaybediyorum dr büyük ihtimalle döllenme olmuş bebek olmuşmuş ama sağlıksız olduğu için vücut istemiyor ve regliyle atacak inşallah dedi bunun için şükret ki operasyona falan gerek kalmayacak dedi aslında daha çok şey söyledi ama hiçbirini hatırlamıyorum eşimde şehir dışında çok kötüyüm anlıycanız bi kaç ay ara vermek en iyisi sanırım
bu arada beni listeden silin
bikaç gün olmayabilirim muhtemelen adetin çok sancılı olacak dedi ki yavaş yavaş başlıyo zaten evde dinleneceğim kendinize iyi bakın
ben oğlak burcuna tekabulüm annemmm
ask olsun madam,,, kac kere soyledim unutmussun...
Bende bende o burcun üyelerindenim
Senin yükselenin nedir datlim?
heee senlen ben ondan böle içten samimiyik desene:::::::::::::))) benim yükselen şeysimde akrep oliimiş hiç bilmem akrepleri ben
selam kızlar nasılsınız benim iki gündürki kasıklarımda ağrı var bazen sadece solda bazen sağda bazen ikisindede oluyo ve ağrı saplanıp geçiyo acaba benim yumurlama günüm falanmı kürtaj olduğum için geçen ay 33 günde adet oldum normalde 28 günde oluyordum neden olur bu ağrılar bileniniz varmı lütfen yardım edin
Bernardom nasılmış ACEp iyimidir kendisi bi sorarmısınız kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?