Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

selam kızlar nasılsınız yazdıklarınıza biraz baktımda zuyal kimyasal gebelik geçiriyomuşsun herhalde canım sakın üzülme bolca dua et allahım en kısa zamanda yenisini verir inşallah moralini yüksek tut içine atma bebeğim çok geçmiş olsun allah sabır versin

zuyalim ne dicemi bilemedim gölzerim dolu dolu oldu ama dua ediyorumki rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize ve sana da daha yolun başındayız elbet olacak çok üzüldüm ama senin sağlığın daha önemli.....

canımmmmm benim ya üzme kendini Rabbimin inan vardır bir bildiği. Bizi çeşitli şekillerde sürekli deniyor.. sakın isyan etme hep şükür edecek bir şeyler yarat kendine.İnan her kötünün içinde iyi bir şeyler var. Allah ım tez zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana.

selam kızlar nasılsınız benim iki gündürki kasıklarımda ağrı var bazen sadece solda bazen sağda bazen ikisindede oluyo ve ağrı saplanıp geçiyo acaba benim yumurlama günüm falanmı kürtaj olduğum için geçen ay 33 günde adet oldum normalde 28 günde oluyordum neden olur bu ağrılar bileniniz varmı lütfen yardım edin

heee senlen ben ondan böle içten samimiyik desene:::::::::::::))) benim yükselen şeysimde akrep oliimiş hiç bilmem akrepleri ben

Bende bilmem gi akrepleri, bizim adamin dogum tarihi fake tarihmis, nüfus cüzdanina bakilirsa o bir akrep, fakat gercek dogum tarihi basak burcuna girdigi icin ,akrebi hic arastirmadim (saka degil, cok ciddiyim )
Veee zodiagin en uyumlu cifti sayilirmisiz bilionmu??

canm bende o ağrılar adetimin bitişinden beridir var. bir kaç gündür hafifledi. doktorada gittim. az bi enfeksiyon var dedi ondan olabilir dedi. yumurtlama ağrısıda olabilir ama benm o kadar erken vakit yumurtlamam imkansız olacağı için. senn yumurtlamadan olabilir.

Bernardom nasılmış ACEp iyimidir kendisi bi sorarmısınız kk

iyiyim kuzuuuummmmmmmmmm. fazla bakamıyorum kk ya. dolapların içlerini boşalttım yıkıyorum örtüleri. tatil günü işim çok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…