Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

tatil gününde dinlenmeye'de vakit birak canim,,, o isler bitmez, kendini ihmal etme ok? :13:

valla bende sabah evden çıkarken şöyle bi arkama döndüm baktım ki ev savaş alanı gibi heleki mutfak çektim kapıyı çıktım arkamdan gelmicek ya artık akşama paso temizlik yaparım yarına kalmasın tatilim ziyan olmasın diyeeee

nikita=madam
:13:
eh, arada bir nikitanin evide ayni bu durumda IDI. ama evimizi yenileyince bende bir ''ay surayida düzelteyim, ay burasi kalmis, aman mutfagimi toplayip oturayim'' titizligi peyda oluverdi
yani ,burdan hatunlara kiyamazken,ben kendime bakmiyorum
banada madam baksin artik

tatil gününde dinlenmeye'de vakit birak canim,,, o isler bitmez, kendini ihmal etme ok? :13:

hayatım doğru söylüyorsun da işlerde yapılmalı. nasıl olsa 2 aylık bir tatilimiz olacak şu işleri halledeyim de.

oh oh maşallah. dün misafirlerim vardı benmde. yarında ben gidicem ama bugün iş günü. bişey yaptığım yok. sadece dolapların içleri var. buarada madamcım çalışmlar nasıl gidior. senle bende bi sessizlik var sanki. 1 hafta sonra başla mıyız acaba hamilemiyim demeye

valla mımırtlama gibi bi belirtim yok ovulasyona bakıom bu ara bişi yok iki gündür yani ama biz tam gaz çalışmalara devam ediyos ama bizimkisi aşktan meşkten artık bebiş olursa aaaaaaaa süpriz deris Bu ay takmıoz kafaya du bakalım bide böle deneyelim bakalım nasip kısmet artık gerisi sende nevar ne yok bakemmm

Bebişimmm canım benim seni ben pek çok severimmmm sen bir ana sen bir baba

Iyimisin dinleniyosun dimee kımıldamaca yok iice dinlen bak ne kaldı şurda pazartesiye

bebem hoş geldin. nasılsın. enerjin gayet iyi geliyor ordan buraya. hamiş haberi yok galiba ama üzücü bir haber var. zuyalin kimyasal gebelilmiş. çok üzüldük

hadi yaaa çok üzüldüm yaaaa gerçekten tüh yaaa. çok zor bu işler. bende paso yatıyom şimdi kuzen pc getirdi ondan bağlanıyom. kasıklarım yanıyo devamlı. hayır olsun zuyale çok üzüldüm

bizde de aynı valla. bu ay için hiç umudum yok. kocam yok çünkü. o yüzden de çok rahatım. hehe. ama tabi adet dönemi yaklaştıkça acaba die bi umut olur içimde. yalan söylemiyim.

hadi yaaa çok üzüldüm yaaaa gerçekten tüh yaaa. çok zor bu işler. bende paso yatıyom şimdi kuzen pc getirdi ondan bağlanıyom. kasıklarım yanıyo devamlı. hayır olsun zuyale çok üzüldüm

aman dikkat et sen kendine. senden daha önemli hiç bişey yok şuanda. ona göre davran.

kızlar bugün çok fenayım test yaptım sabah çıkar die negatif yok bişi bügün 3 gün oluyo artık var bi anormallik bu işte ama nese pazartesi anlaşılır inşallah randevu aldım şu anda görünen o ki bende bebek yok yada var ama idrarda belli olmuyo

madamın sağaa feda olsunnnn

Son düzenleme:
Selam kızlar ben adet Oldum bugün 41. günümde sonunda gelebıldı şükür rahatladım...
Bat ı nasıl hesaplayacagım bılmıyorum bu defa cok uzadı cunku adet tarıhım :44:

Kızlar benim reglime 6 gün kaldı ama çok merak ediyorum. Kan testi yaptırmak istiyorum ne oldu diye. Çıkarmı yaptırsam.

üzülme bebiş üzülme herşey kader kısmet nasip rabbim ne verirse onu görmicezmi ona sığın gerisini boşver.... Ayy ben bu aralar ne kadar şey oldum böle maşallah maşallahh

Selam kızlar ben adet Oldum bugün 41. günümde sonunda gelebıldı şükür rahatladım...
Bat ı nasıl hesaplayacagım bılmıyorum bu defa cok uzadı cunku adet tarıhım :44:

her zaman kaç günde bir adet oluyorsan ona göre tahmini bir tarih belirleyeceksin. başka türlü nasıl olacak. bakalım bundan sonrakşi adetin ne zaman olacak. yine gecikirse bi doktora git hormonal bozukluk olmasın

canlar...size doyum olmazz...doyulurmu doyulurmu hic??
ama bu can size simdi veda etmek zorunda...eve gidiyorum , weekend!!!!! yuhuuuuuu
:76:
tatili en az sizin kadar seviyorum gizlar...
pazartesi ayni topikte bulusmak ümidiyle, kendiniz kalin ,örnek olun
sayisiz sizeee

ay yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…