- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.781
tatil gününde dinlenmeye'de vakit birak canim,,, o isler bitmez, kendini ihmal etme ok? :13:
valla bende sabah evden çıkarken şöyle bi arkama döndüm baktım ki ev savaş alanı gibi heleki mutfakçektim kapıyı çıktım arkamdan gelmicek ya artık akşama paso temizlik yaparım yarına kalmasın tatilim ziyan olmasın diyeeee
tatil gününde dinlenmeye'de vakit birak canim,,, o isler bitmez, kendini ihmal etme ok? :13:
valla bende sabah evden çıkarken şöyle bi arkama döndüm baktım ki ev savaş alanı gibi heleki mutfakçektim kapıyı çıktım arkamdan gelmicek ya artık akşama paso temizlik yaparım yarına kalmasın tatilim ziyan olmasın diyeeee
ben geldimmmmmmmm ne var ne yok hepinizi çok özledim varmı hamiş maaamiş
hayatım doğru söylüyorsun da işlerde yapılmalı. Nasıl olsa 2 aylık bir tatilimiz olacak şu işleri halledeyim de.
Oh oh maşallah. Dün misafirlerim vardı benmde. Yarında ben gidicem ama bugün iş günü. Bişey yaptığım yok. Sadece dolapların içleri var. Buarada madamcım çalışmlar nasıl gidior. Senle bende bi sessizlik var sanki. 1 hafta sonra başla mıyız acaba hamilemiyim demeye
vayyy millet aacaba hamilemiyim die konuşurken şimdi bebiş ne kadarlık kalp atışı falan konuşuyor :) inşallah bizde o aşamaya geliriz. benm bu ay o heyecanım kalmadı ya. kendimi çok ii hissediyorum. sanki umurumda değil gibi
bebem hoş geldin. nasılsın. enerjin gayet iyi geliyor ordan buraya. hamiş haberi yok galiba ama üzücü bir haber var. zuyalin kimyasal gebelilmiş. çok üzüldük
valla mımırtlama gibi bi belirtim yok ovulasyona bakıom bu ara bişi yok iki gündür yani ama biz tam gaz çalışmalara devam ediyos ama bizimkisi aşktan meşkten artık bebiş olursa aaaaaaaa süpriz derisBu ay takmıoz kafaya du bakalım bide böle deneyelim bakalım nasip kısmet artık gerisi sende nevar ne yok bakemmm
hadi yaaa çok üzüldüm yaaaa gerçekten tüh yaaa. çok zor bu işler. bende paso yatıyom şimdi kuzen pc getirdi ondan bağlanıyom. kasıklarım yanıyo devamlı. hayır olsunzuyale çok üzüldüm
ben geldimmmmmmmm ne var ne yok hepinizi çok özledim varmı hamiş maaamiş
nikita=madam
:13:
Eh, arada bir nikitanin evide ayni bu durumda ıdı. Ama evimizi yenileyince bende bir ''ay surayida düzelteyim, ay burasi kalmis, aman mutfagimi toplayip oturayim'' titizligi peyda oluverdi
Yani ,burdan hatunlara kiyamazken,ben kendime bakmiyorum
Banada madam baksin artik
kızlar bugün çok fenayım test yaptım sabah çıkar die negatif yok bişi bügün 3 gün oluyo artık var bi anormallik bu işte ama nese pazartesi anlaşılır inşallah randevu aldım şu anda görünen o ki bende bebek yok yada var ama idrarda belli olmuyo
Selam kızlar ben adet Oldum bugün 41. günümde sonunda gelebıldı şükür rahatladım...
Bat ı nasıl hesaplayacagım bılmıyorum bu defa cok uzadı cunku adet tarıhım :44:
Kızlar benim reglime 6 gün kaldı ama çok merak ediyorum. Kan testi yaptırmak istiyorum ne oldu diye. Çıkarmı yaptırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?