Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar benim reglime 6 gün kaldı ama çok merak ediyorum. Kan testi yaptırmak istiyorum ne oldu diye. çıkarmı yaptırsam.

bence beklemelisin kan testi o kadarda iyi bişi değil herşeyin normalini yap derim yani bekle onunda tadı başka olmalı bana göre düşünsene belirtilerle öğrenmek daha güzel olmazmı sence günün geçse heves etsen miden bulansa heveslensen ben olsam öyle yapardım pat diye önceden öğrenipte napimmmm hee kan değil ama idrar testi istersen yap bak ama ben kana erken durumlarda karşıyım doktorlar bile önermiyor çok fazla.yinede sen bilirsin tabikide NURUMMM

Son düzenleme:
her zaman kaç günde bir adet oluyorsan ona göre tahmini bir tarih belirleyeceksin. başka türlü nasıl olacak. bakalım bundan sonrakşi adetin ne zaman olacak. yine gecikirse bi doktora git hormonal bozukluk olmasın

doktor kontrolundeyım gecen ay rahım fılmı cektırmıstım rahımda enfeksıyon durumu olmasın die antibiyotık vermıstı doktorum belkide ondan bu sekilde gecikme yasadım 33-34 günde oluyordum ...
simdi bugün cuma ben dogum evınde yaptırıyorum hormon testlerimi adetın 2. günü yapılması gerekiyor normalde testler ama ben pazartesi yaptırabılecegım inşallah bi sorun olmaz.:26:

Döllenmeden hemen sonra o hormon yükseldiği için az da olsa çıkar gibi geliyor ama bilmiyorum.
Beklemek daha da zorlaşıyor yaklaşınca günler.

inşallah gelmez sevgili ebemis dualarımız senle

saol tatlım benımde dularım hepınıze.Yarın bir arkadaş gelcek askerden erkekler bağ evınde toplancakmış ben nolcam dedim eşime sen de arabayı al kızlara gıt dedi ben nasıl gideyim ıkısı yenı dogurdu bırısınınkı 2 yaşında bırısı de 5 aylık gebe bı bende yok bebiş bıde ebeyım dıye 1000 tane soru sormazlar mı daha da çıldırıyorummmmmmmmmmm:84::84::84:

walla canım uzat bacaklarını otur evınde kafanı boş laflarla doldurmaktn ve kendını üzüp sıkmaktansa en guzelidir... eskiden evli olan arkadaslar soruyordum cocuk düşünmuyormusunuz falan die " düşünuyoruz" diyip kesip atıyorlardı en guzeliymiş bide kızardım nıe saklıyorlarki die cunku 1-2 ay sonra bı bakıyordum hamıle cıkıyorlardı yanı konuyu dallandırıp budaklandırmamk lazım içinde yaşayıp sonucu söylemek gerekıyormus ben bunu anladım cunku öyle garip sorular soruyorlarkı bıde saçma sapan yorumyapıyorlar iyice daralıyor insan keşke bende saklasaymısım

Canım ben 1000 değilde bir soru sorsam. Reglime 6 gün var beta hcg yaptırsam olup olmadığı belli olurmu?

Bebişimmm canım benim seni ben pek çok severimmmm sen bir ana sen bir baba

Iyimisin dinleniyosun dimee kımıldamaca yok iice dinlen bak ne kaldı şurda pazartesiye

hele helee....koleraammm, cicee burnunda taze gebemmm,,, nasil gidiyor tontisim ...??

zuyalim nolur kendini üzme herşey Allahın taktiri. hiç bi şeyin garantisi yok. bende çok tırsıtoyurm gözüm iş bile görmüyo valla evde yatıyom tehlike var die (( çok genciz hepimiz daha

nikitam madamımmm bana çok dua edin nolur. çok sıkıldım evde de yatmaktan ama katlanıyorumm

leader bebeğim senin silikte olsa pozitif çıkmamışmıydı

hayatım ben düşük yaptıgımda da aynısı oldu 3 görümcem var bırısı malatyada hemşire zararsız bırısı ev hanımı dunyayla alakası yok o da zararsız ama en buyugu var ki kendi de vaktı zmnnda çok çekmiş kızları da şuan kaynana baskısında benım k.valıdem nişanlıyken vefat ettı benı çok severdi canımı verırdım o da verırdi bızde cok nazar var tek erkek çocuk maddı de iyıyız bu nazar bızı yolda yolda yururken düşürüyor o derece yani ben de işte düşük yaptım hiçbişi yokken ılk gun herkese soledık hata yapmışız

Koleracım nerdesınnn:82: adet Oldum ben haberın Olsun cnmama Bat ı ne yazacagımı daha sonra haber verıcem bi doktora gidimde ..

hayatım ben düşük yaptıgımda da aynısı oldu 3 görümcem var bırısı malatyada hemşire zararsız bırısı ev hanımı dunyayla alakası yok o da zararsız ama en buyugu var ki kendi de vaktı zmnnda çok çekmiş kızları da şuan kaynana baskısında benım k.valıdem nişanlıyken vefat ettı benı çok severdi canımı verırdım o da verırdi bızde cok nazar var tek erkek çocuk maddı de iyıyız bu nazar bızı yolda yolda yururken düşürüyor o derece yani ben de işte düşük yaptım hiçbişi yokken ılk gun herkese soledık hata yapmışız

Koleracım nerdesınnn:82: adet Oldum ben haberın Olsun cnmama Bat ı ne yazacagımı daha sonra haber verıcem bi doktora gidimde ..

canım olsun üzülme inşallah bidahaki aya olur. listeden çıkarttım bayağı günü geçenleri çıkarttım gelişmelerde tekrar eklicem. herkesin bilgisen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…