- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.801
kızlar benim reglime 6 gün kaldı ama çok merak ediyorum. Kan testi yaptırmak istiyorum ne oldu diye. çıkarmı yaptırsam.
her zaman kaç günde bir adet oluyorsan ona göre tahmini bir tarih belirleyeceksin. başka türlü nasıl olacak. bakalım bundan sonrakşi adetin ne zaman olacak. yine gecikirse bi doktora git hormonal bozukluk olmasın
Kızlar benim reglime 6 gün kaldı ama çok merak ediyorum. Kan testi yaptırmak istiyorum ne oldu diye. Çıkarmı yaptırsam.
kızlar ben geldım ne var ne yok?ben 28 mayısı beklıorum inş.gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzolurum
kızlar ben geldım ne var ne yok?ben 28 mayısı beklıorum inş.gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzolurum
Hos geldınn İnşallah hamılesındır tatLım Allah gönlune göre versın..[/QUOT
ay inşallah ya ALLAH ım hepmızın göbişlerini bebiş ile doldursun
inşallah gelmez sevgili ebemis dualarımız senle
Hos geldınn İnşallah hamılesındır tatLım Allah gönlune göre versın..[/QUOT
ay inşallah ya ALLAH ım hepmızın göbişlerini bebiş ile doldursun
amin tatlım tskler iyi dileklerin icin... Ben bu ay geç döllenmeden cok umutluydum ama bugün adet oldum.. kantahlılım 0.58 cıkmıstı 25 aydır baktırdıgım tüm testler 0.01 di o yüzden bayabı umutlandım acıkcası hayırlısı Olsun artık şükür adetım geldı onada sevınıyorum çatlayacaktım nerdeyse sıkıntısı cok geriyor insanı.. Artık önümüzdeki aylara bakıcaz kısmetse :)
amin tatlım tskler iyi dileklerin icin... Ben bu ay geç döllenmeden cok umutluydum ama bugün adet oldum.. kantahlılım 0.58 cıkmıstı 25 aydır baktırdıgım tüm testler 0.01 di o yüzden bayabı umutlandım acıkcası hayırlısı Olsun artık şükür adetım geldı onada sevınıyorum çatlayacaktım nerdeyse sıkıntısı cok geriyor insanı.. Artık önümüzdeki aylara bakıcaz kısmetse :)
evt kısmet cnm herşeyın hayırlısı bende beklıyorum bakalım 28 mayısta oldum oldum olmadım hayırlısı aynı zmnda 28 mayıs 1.evlılık yıldönumumuz benım memleketmda yanı adanada kutlamayı istıyoruz bı surprız vermek ıstıyorum artık eşime
saol tatlım benımde dularım hepınıze.Yarın bir arkadaş gelcek askerden erkekler bağ evınde toplancakmış ben nolcam dedim eşime sen de arabayı al kızlara gıt dedi ben nasıl gideyim ıkısı yenı dogurdu bırısınınkı 2 yaşında bırısı de 5 aylık gebe bı bende yok bebiş bıde ebeyım dıye 1000 tane soru sormazlar mı daha da çıldırıyorummmmmmmmmmm:84::84::84:
saol tatlım benımde dularım hepınıze.Yarın bir arkadaş gelcek askerden erkekler bağ evınde toplancakmış ben nolcam dedim eşime sen de arabayı al kızlara gıt dedi ben nasıl gideyim ıkısı yenı dogurdu bırısınınkı 2 yaşında bırısı de 5 aylık gebe bı bende yok bebiş bıde ebeyım dıye 1000 tane soru sormazlar mı daha da çıldırıyorummmmmmmmmmm:84::84::84:
benim gebeliğm kimyasal gebelikmiş yani bebişim tutunacakken sağlıksız olduğu için şuan kaybediyorum dr büyük ihtimalle döllenme olmuş bebek olmuşmuş ama sağlıksız olduğu için vücut istemiyor ve regliyle atacak inşallah dedi bunun için şükret ki operasyona falan gerek kalmayacak dedi aslında daha çok şey söyledi ama hiçbirini hatırlamıyorum eşimde şehir dışında çok kötüyüm anlıycanız bi kaç ay ara vermek en iyisi sanırım
bu arada beni listeden silin
bikaç gün olmayabilirim muhtemelen adetin çok sancılı olacak dedi ki yavaş yavaş başlıyo zaten evde dinleneceğim kendinize iyi bakın
Bebişimmm canım benim seni ben pek çok severimmmm sen bir ana sen bir baba
Iyimisin dinleniyosun dimee kımıldamaca yok iice dinlen bak ne kaldı şurda pazartesiye
hele helee....koleraammm, cicee burnunda taze gebemmm,,, nasil gidiyor tontisim ...??
kızlar bugün çok fenayım test yaptım sabah çıkar die negatif yok bişi bügün 3 gün oluyo artık var bi anormallik bu işte ama nese pazartesi anlaşılır inşallah randevu aldım şu anda görünen o ki bende bebek yok yada var ama idrarda belli olmuyo
walla canım uzat bacaklarını otur evınde kafanı boş laflarla doldurmaktn ve kendını üzüp sıkmaktansa en guzelidir... eskiden evli olan arkadaslar soruyordum cocuk düşünmuyormusunuz falan die " düşünuyoruz" diyip kesip atıyorlardı en guzeliymiş bide kızardım nıe saklıyorlarki die cunku 1-2 ay sonra bı bakıyordum hamıle cıkıyorlardıyanı konuyu dallandırıp budaklandırmamk lazım içinde yaşayıp sonucu söylemek gerekıyormus ben bunu anladım cunku öyle garip sorular soruyorlarkı bıde saçma sapan yorumyapıyorlar iyice daralıyor insan keşke bende saklasaymısım
walla canım uzat bacaklarını otur evınde kafanı boş laflarla doldurmaktn ve kendını üzüp sıkmaktansa en guzelidir... eskiden evli olan arkadaslar soruyordum cocuk düşünmuyormusunuz falan die " düşünuyoruz" diyip kesip atıyorlardı en guzeliymiş bide kızardım nıe saklıyorlarki die cunku 1-2 ay sonra bı bakıyordum hamıle cıkıyorlardıyanı konuyu dallandırıp budaklandırmamk lazım içinde yaşayıp sonucu söylemek gerekıyormus ben bunu anladım cunku öyle garip sorular soruyorlarkı bıde saçma sapan yorumyapıyorlar iyice daralıyor insan keşke bende saklasaymısım
Canım ben 1000 değilde bir soru sorsam. Reglime 6 gün var beta hcg yaptırsam olup olmadığı belli olurmu?
Koleracım nerdesınnn:82: adet Oldum ben haberın Olsun cnmama Bat ı ne yazacagımı daha sonra haber verıcem bi doktora gidimde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?