Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nazara çok inanırım rabbim hepimizi korusun seni çok iyi anlıyourmmm

aynen canım bende 1 düşük yaptım 4-5 haftalıktı kan sonucumu aldıgımız gunun akşamı söyledık bızde o gece düşüğüm basladı inanılmaz bısey nazara cok fazla inanırım ben , benımde eltim falan cok hasettır acayıp kıskanır benı kayınvalıdem ona keza kem gözleri değdi vallahi Şöyle 2-3 ay geçsin öyle cevreye duyurmak lazım bencede Allah gelecek bebişlerimizi korusun.. birde Annem derki kız cocuk düşmezmıs yapıştımı kalırmıs oglan cocugu düşermıs cok nazik yapıda olurmus :)

canım olsun üzülme inşallah bidahaki aya olur. listeden çıkarttım bayağı günü geçenleri çıkarttım gelişmelerde tekrar eklicem. herkesin bilgisen olsun

Umudum COk fazlaydı Canım ama cidden üzülmedim kırmızıları görünce rahatladım cunku 41 gün oldu acayip kasılmıstım artık Allah buyuk önumuzdeki aylarda devam calısmalara , gelişmeleri yazarım koleram öptüm

yaa bı de öle gorumcem senın düşen bebek oğlandı dedi bende ole hıssettım ne yalan soleyeyım ama nıye soluyokı bı de namazında nıyazında yani..şimdilerde de bebegım olsun dıye bı muska yaptırmış getırdı gogsume soktu bende kayınbabama dedım aldı benden suya attı kızım ben kendımden başka kımseye guvenmem sende guvenme dedi düşün yani kendı kızına bu lafları soledı zaten araları ii degıl de bı de bluzumu aldı gıdıp türbeye zıyarete gıttıler dua edecekmiş bılmıorum gerı alayım mı yoksa yaksam mı?

büyüyü bildinmi tutmazmıs canım hıc merak etme Sen erken farketmıssın geleck zararı Allah tan , yakma ama evın içinede sokma getırdıgı seyelrden yeme... Bak bana gecen sene geldıler canım 4-5 gun kaldırlar onlar gittikten sonra o hafta içinde düşük yaptım ben aradan 1 hafta gectı benı korku falan sardı 1 ay evımde yalnız kalamadım bı odadan digerıne gecemedım ya nazar degdıler yada okuyup üflediler evlerde duramasında gitsin ayrılısın die Artık günahları boynuna basıma gelmeyen kalmadı yanı psikolojık tedavı gördum 2 ay sonra kendıme geldım ama neler cektım neler Allah o kötü gunleri yaşatmasın düşmanıma bıle.. Yanı uzak dur öyle insanlarda hayır gelmez slmını esırgeme yıne ama münkün oldukça görüşmeyeye dikkat et insan yuvasını sakınmalı herşeyden süreklide eşinle ikinizi oku ben hep Allahıma dua ederım benı kayınvalıdemlerin eltimin gazabından koru die sende et rabbım buyuk .. Canım benım inşallah hamıle kalırızda hayırlısıyla bebişlerimizin gelişiminden konusuruz bol bol

hayatım ben ebe-hemşireyım ya allahıma cok şukur benım kazancım hepsını satın alır oglu bu sene sınava gırdı cok umutluydular benden ders vermemı istedi eşim ben tamam dedım fakat cocuk ben bılıorum gerek yok dedi bı sınava gırdı barajı gecemedı ıkı yıllık bıle gelmedı bende dedımkı şimdi ben senden ders alayım ben cocugum ne de 4 yıllık mezunuyum ama sen daha zekısın dedım sustu kaldı neyse işte benı ve kardesını yani eşimı de kıskanıyor o derece yanı k.babamla eşimde farkında bunun ben hıc gıtmıyorum evlerıne kendıler arıyo sureklı ıcımıze gır senı sevıyoruz dıye ama bıdahakı gebelıgımı kımse bılmıcek sende öyle yap bak bıraz benzeşiyoruz senle

Ben zaten görüşmuyorum canım en son kurban bayramında gittigimde benı istemedıklerını ayrılacaksın oglumuzdan dediler bende bız bırımızı sevıyorum nıe ayrılalımki aramızda bır sorun yokken dedim o zaman bizim her kahrımızı cekeceksın dediler bende tabı cok üzüldüm ben sizi istemesem arayıp sormam daha yenı davet ettım dedim bak siz geldınız size hızmet etmekten bebegımı bıle kaybettım cıtım cıkmadı dedim döndü bana hadi ordan bebek falan yoktu ortada dükü falan yapmadın sen oglumu kandırdın dedi eşimde vardı ben aglayarak kalktım tmm dedim ayrılalım ben daha fazla dayanamıyorum , eşimde basladı bagırmaya sen ne diosun bız 9 aydır neler cekıyoruz ssalakmıyım ben düşüğü yaparken ben vardım yanında olmaz artık bu kadrda dedi şimdi oda görüşmuyor ailesıyle yanı nasıl bir annedır anlamıyorum içimiz acıyor hala bılemıyorum bı cocuk olasıya görüşmeyıde pek düşünmuyor eşim dogumdan sonra görüşürz dedi seni sinir strese sokuyorlar o yüzden dogum sonrası ararız dedi bende bısey demedım öyle işte canım ne anneler var..

bende k.valıde yok vefat etti evlenmemıze 6 ay kala erzrumda çalışırken ben nişanlım da geldı 4 gun kalıp memlekete gıdcektık o sıra hastaneye kaldırılmış k.valıde zaten felçti,şeker vardı yogun bakıma alınmış sankı bızı hemen çagırıodu yanına 31 aralık düşün heryer kar,tipi haberı duyunca bız fırladık hemen gıttıkten bı gun sonra bızım rezarvasyon yaptırdıgımız otobus kaza yapmş kımse sağ çıkamamıştı düşün yani bızı korudu ve yılbaşı sabah ezanında ruhunu teslım ettı sonrasında gorumcem buyuk oldugu için bana kaynanalık taslamak ıstedı ama yemez ben adanalıyım, hep mesafelıyım mesafelı olcamda bolelıkle kıymet bılıolar cnm takma kafanı sakın stres yapma gebelık strese gelmez

şaşkınlıklar içinde okudum rabbim sizlere sabırlar versin mutluluğunuzu daim etsin eşlerinizle nasıl insanmış onlar öyle ya ağzım açık kaldı bende rabbime şükrediyorum hepimizi korusun amin.....

evet canım haklısın bende artık o devri kapadım hıc takmıyorum gördümki hicbirsey ve hic kımse gelecek bebeğimizden önemli degılmıs... düşün saçımı süpürge ettımde yaranamadım Olan bebişime oldu kaydı gitti içimden ardından üzerime bide iftira yedım yanı agzınla kuş tutsan yaranamayacagımı anladım öylede kötüyüm böylede ama hıc degılse suan kafam rahat .. yüzlerini görmuyorum şükür :)

gerçekten insanlar çok tuaf böyle davranarak ellerine ne geçiyor. yada neden böyle davranıyorlar. anlamıyorum. bizde miş böyle olucaz çocuklarımız olduğunda.

Amin Canım .. Doktoruma ayıracaklar bizi dediğimde aynen şöyle demişti
"sakın öyle düşünme SEVEN 2 İNSANI ALLAH TAN BASKA KIMSE AYIRAMAZ RAHAT OL " cidden öyle Rabbım kımseye fırsat vermesın... Bizlerde bebiş versınnnnnn

canm doktoruna çok çok katılıyorum. siz istemedikten sonra kimse sizi ayıramaz. kötü söz sahibinindir. eden bulur. bu dünyanın ahiretide var. hiç bir kötülük yapan kişinin yanına kalmayacak. kimse de bu dünyaya kazık çakmayacak. sen gönlünü ferah tut. eşinle beraber nasıl rahat edecekseniz öle karar veririn. siz birlik olduktan sonra gerisi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…