- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.841
canm doktoruna çok çok katılıyorum. siz istemedikten sonra kimse sizi ayıramaz. kötü söz sahibinindir. eden bulur. bu dünyanın ahiretide var. hiç bir kötülük yapan kişinin yanına kalmayacak. kimse de bu dünyaya kazık çakmayacak. sen gönlünü ferah tut. eşinle beraber nasıl rahat edecekseniz öle karar veririn. siz birlik olduktan sonra gerisi kolay
gerçekten insanlar çok tuaf böyle davranarak ellerine ne geçiyor. yada neden böyle davranıyorlar. anlamıyorum. bizde miş böyle olucaz çocuklarımız olduğunda.
ya bugün adetimin 27.günü ağrım sızım heççbişeyim yokkk ama benden pembemsi sıvı geldi ya adet oluyorum galiba:18::18: normalde 32 gün de oluyordum 8 aydır. Bu ne şimdi erkendenAllah'ım ya umutlanmak için bile zamanım yok :18: :84::84::84:
dikkat et kendine hamile olabilirsin
sneğim, hemişim gecikmeli olarak buradayım, bugun tatilin tadını cıkardım evettt, arkadaslarımla buluştum, tüm gün gezdik, hava cok guzeldi,uzun zamandır ilk kez hafta içi dışardaydım,değme keyfimeKızlar bi kaç gündür giremedim, nasılsınız, herkes iyi mi? Nerisonaam, bilgemadam, hicrannn ve herkesss.Koleradan haber var mı, iyi mi, dinleniyor musun Koleracım dikkat et kendine. Nerisonacım, hava çok güzel tatilin keyfini çıkarıyor musun tatlım
YouTube - ‪DÖLLENME.wmv‬‏
Sunu izlerken Bıle gözlerim doluyor Harıka bısey yaa Allahım bizede nasip et yarabbımmm
sneğim, hemişim gecikmeli olarak buradayım, bugun tatilin tadını cıkardım evettt, arkadaslarımla buluştum, tüm gün gezdik, hava cok guzeldi,uzun zamandır ilk kez hafta içi dışardaydım,değme keyfime
hafta sonu da gelmese kocişimle kahvaltı yapamıcaz hiçç, en çok ona seviniyorum
sen napıyosun kuzum? sen de gezdin mi bakem?
ben zaten görüşmuyorum canım en son kurban bayramında gittigimde benı istemedıklerını ayrılacaksın oglumuzdan dediler bende bız bırımızı sevıyorum nıe ayrılalımki aramızda bır sorun yokken dedim o zaman bizim her kahrımızı cekeceksın dediler bende tabı cok üzüldüm ben sizi istemesem arayıp sormam daha yenı davet ettım dedim bak siz geldınız size hızmet etmekten bebegımı bıle kaybettım cıtım cıkmadı dedim döndü bana hadi ordan bebek falan yoktu ortada dükü falan yapmadın sen oglumu kandırdın dedi eşimde vardı ben aglayarak kalktım tmm dedim ayrılalım ben daha fazla dayanamıyorum , eşimde basladı bagırmaya sen ne diosun bız 9 aydır neler cekıyoruz ssalakmıyım ben düşüğü yaparken ben vardım yanında olmaz artık bu kadrda dedi şimdi oda görüşmuyor ailesıyle yanı nasıl bir annedır anlamıyorum içimiz acıyor hala bılemıyorum bı cocuk olasıya görüşmeyıde pek düşünmuyor eşim dogumdan sonra görüşürz dedi seni sinir strese sokuyorlar o yüzden dogum sonrası ararız dedi bende bısey demedım öyle işte canım ne anneler var..
beni listeden silebilirsiniz.....bu ayda geçtiii..geçen aylarda üzülmüştüm ama bu ay daha çok hayal kırıklığı yaşadım....:2::2::2:
Doktor kontrolündeydim.yumurta geliştirici ilaçlar...çatlatma iğneleri...gününde ilişki...ama olmadı..rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Herşeyi zamana bırakmak en mantıklısı kızlar..yok şu gün ilişki olmalı yok şu saat olmalı derken bu ne yaa ödev gibi insan daha çok geriliyor...sonra adet gününü say dur adetim başlamasın diye dua et tuvalete gitmekten kork....böyle yaptıkca dahada strese girdiğimi anladım..ve insan gebeliğe yoğunlaştıkça belirtileride psikolojik olarak yaşıyor ..benim bu ay sürekli midem bulanıp başımın döndüğü gibi...ne desek boşş..rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatları bize nasip etsin..amin.
offf offf içim karardı resmen yaa ne zalim insan bunlar ne kahredici ne günah! Nasıl hesap vericekler mahşerde nasıl helallik alacaklar bunlardan sonra. Ve en önemlisi nasıl can verecekler .... Canımm allahın adaleti çok büyük ! Sen dua et yeter.
Valla tatLım hakkımı helal ediyorum öbür dünyada yüzlerini görmemk icin helallik istemeye gelirlerde görürüm die Allah ıslah etsın bunları ve bu gibi insanları.. Önümüze bakıyoruz herkes yakıştıgı yerde kaldı şükür Allah a hayırlısıyla kurtardı benı onlardan ... Hani her şerde bi hayır var derler ya gerçek yüzlerini gösterdiler bebegim düşünce eşimde görmüş oldu bana hak verdı simdi benı koruyor onlara karsı Bu çok önemli bişey yoks hep ezilecektım ...
Valla tatLım hakkımı helal ediyorum öbür dünyada yüzlerini görmemk icin helallik istemeye gelirlerde görürüm die Allah ıslah etsın bunları ve bu gibi insanları.. Önümüze bakıyoruz herkes yakıştıgı yerde kaldı şükür Allah a hayırlısıyla kurtardı benı onlardan ... Hani her şerde bi hayır var derler ya gerçek yüzlerini gösterdiler bebegim düşünce eşimde görmüş oldu bana hak verdı simdi benı koruyor onlara karsı Bu çok önemli bişey yoks hep ezilecektım ...
kızlar nasılsınız hafta sonu giremiyoruz malu eşlerimiz evde nasıl gidiyor benim karnımda çok agrım var gece kaldırıyor beni ağrı acaba bişi mi var diğer hamile arkadaşlar sizlerde ağrı oluyormu
canım bu kadar ağrı normal mi doktoruna sordun mu
kızlar nasılsınız hafta sonu giremiyoruz malu eşlerimiz evde nasıl gidiyor benim karnımda çok agrım var gece kaldırıyor beni ağrı acaba bişi mi var diğer hamile arkadaşlar sizlerde ağrı oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?