Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Canımsın saol iyi dileklerin ıcın Allah tüm sevenleri korusun bide bebişlerini heemen kucaklarına nasip etsın Bizlerle beraber ..

gerçekten insanlar çok tuaf böyle davranarak ellerine ne geçiyor. yada neden böyle davranıyorlar. anlamıyorum. bizde miş böyle olucaz çocuklarımız olduğunda.

walla canım sanmıyorum cunku bizimde gelınımız var abla kardeş gibiyiz cok şükür kardeşimle aralarına hayatta girmeyız sürekli dertlerini Benımle paylaşır yanı yaklasım cok önemli insanız arada kendı kendımıze kızabılıyoruzda ama hep söyle düşüyoruz amannnn sevıyorlar bırbırlerını nasıl mutlularsa öyle yapsınlar iyide olsa kötüde olsa hep arkalrında duruyorum ben onların yeterki yüzleri gülsün keyıfleri iyi olsun inşallah ileridede böyle olurum :)

slm kızlar hayırlı cumalar
aylardır bu formu sadece okuyorum çok dikkatimi çekiyodu ama böyle bi isteğimde yoktu....şimdi yazıyorum çünkü bebek istiyorum ve inanın bu konuda sıfır tecrübemiz var yani önce sizden bana yol göstermenizi istiyorum henüz 6 aylık evliyim ilk 3 ay hastamız vardı ben hep orda kalıyodum doğru dürüst ilişkimiz olmadı ama şimdş çok şükür hastamız iyi..ve diğer 2ayda düşünmedik eşim korundu ilk kez buay yani nisan adetim bitince netteki yumurtlama gününe göre bişeyle ryapmaya çalıştım.ama inanın meğer nekadar yanlış şeyler yapmışız.mesela ben hemen o dk kalkar banyo yaparım.ve aynen akıp gidiyor.yada içerde çok kalmaz.nebileyim hiç dr gitmedim.alttan muayene beni korkutuyor.hiç yaptırmadım utanıyorumda ...bilmiyom belkide ultrasyonla bakıyolardır...yani yumurtalarım ne durumda bilmiyom inşalllah iiidir.şuzn adetimin 3.günündeyim sizce tahmini yumurtlama hangi gün.yada bana ne önerirsiniz
inanın sudan çıkmış balık gibiyim ha buarada eşimde benim gibi onunda hiç bilgisi tecrübesi yok
sizden tecrübeli ablalar olarak yardım istiyorum haziranda herkes gibi bende hamile kalmakk istiyorum nerden başlamalıyım

ya bugün adetimin 27.günü ağrım sızım heççbişeyim yokkk ama benden pembemsi sıvı geldi ya adet oluyorum galiba:18::18: normalde 32 gün de oluyordum 8 aydır. Bu ne şimdi erkenden Allah'ım ya umutlanmak için bile zamanım yok :18::84::84::84:

dikkat et kendine hamile olabilirsin

sneğim, hemişim gecikmeli olarak buradayım, bugun tatilin tadını cıkardım evettt, arkadaslarımla buluştum, tüm gün gezdik, hava cok guzeldi,uzun zamandır ilk kez hafta içi dışardaydım,değme keyfime
hafta sonu da gelmese kocişimle kahvaltı yapamıcaz hiçç, en çok ona seviniyorum
sen napıyosun kuzum? sen de gezdin mi bakem?

Son düzenleme:

Nerisonaaam, oh maşallah Allah keyfini arttırsın canım. valla bende dün gezdim, arkidişlerle buluştum onlar çalıştığı için ilk defa bizde haftaiçi buluşmuş olduk, hava çok güzel, ama iyi sıcaklar bastırdı. Bu aralar bende pek fazla giremiyorum foruma arada bakıp bakıp çıkıyorum.

beni listeden silebilirsiniz.....bu ayda geçtiii..geçen aylarda üzülmüştüm ama bu ay daha çok hayal kırıklığı yaşadım....:2::2::2:
doktor kontrolündeydim.yumurta geliştirici ilaçlar...çatlatma iğneleri...gününde ilişki...ama olmadı..rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
herşeyi zamana bırakmak en mantıklısı kızlar..yok şu gün ilişki olmalı yok şu saat olmalı derken bu ne yaa ödev gibi insan daha çok geriliyor...sonra adet gününü say dur adetim başlamasın diye dua et tuvalete gitmekten kork....böyle yaptıkca dahada strese girdiğimi anladım..ve insan gebeliğe yoğunlaştıkça belirtileride psikolojik olarak yaşıyor ..benim bu ay sürekli midem bulanıp başımın döndüğü gibi...ne desek boşş..rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatları bize nasip etsin..amin.

offf offf içim karardı resmen yaa ne zalim insan bunlar ne kahredici ne günah! Nasıl hesap vericekler mahşerde nasıl helallik alacaklar bunlardan sonra. Ve en önemlisi nasıl can verecekler .... Canımm allahın adaleti çok büyük ! Sen dua et yeter.

canım allah hayırlısını sağlıklısını inşallah bidahaki ay nasip etsin sana

canm allahın adaletine güven

kızlar nasılsınız hafta sonu giremiyoruz malu eşlerimiz evde nasıl gidiyor benim karnımda çok agrım var gece kaldırıyor beni ağrı acaba bişi mi var diğer hamile arkadaşlar sizlerde ağrı oluyormu

slm kızlarr bişeyy sorucamm bendee normlde 21 nisanda adet oldum 19 mayıstaa olmam gerekiorduu 1 hafta öncee kan testi yaptırdımm maleseff cıkmadı bişeyy bide 4 gün öncee orsinid vajinal tablet kullandım adetime 3 gün vardıı sizde o geçiktirmiş olabilirmi yoksa tekrar kan testi yaptırsam olurmuu ?

kızlar nasılsınız hafta sonu giremiyoruz malu eşlerimiz evde nasıl gidiyor benim karnımda çok agrım var gece kaldırıyor beni ağrı acaba bişi mi var diğer hamile arkadaşlar sizlerde ağrı oluyormu

canım bu kadar ağrı normal mi doktoruna sordun mu

canım perşembe cuma benim de çok ağrım vardı iki gün sürekli yattım bugün iyiyim şükür bi arkadaşıma doktor normal demiş rahim genişlerken olabilirmiş yinede pazartesi sorarsın doktoruna için rahat olur

iyilik canım sağol,sen nasılsın?Ben de pek giremiyorum,hızlı hızlı okuyorum sayfaları.Hamişlerimizi takip ediyoruz,sağlık sıhhaTle kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…