Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

böbüşler naber hicran personalll siz hamile kalmadan önce adete yakın pembe bişiler geldi mi bu ay. benim bu ay 26 27. günümde pembe bişi geldi.dün bugün de bişi yok

canım allah hayırlısını sağlıklısını inşallah bidahaki ay nasip etsin sana[/QUOTE]

sağol canım hayırlısı olsun inşalllahhhh..

kızlarrrr adet oldum bu sabah mayıs ayında hamilelik yattı moralim bozuk ama yılmak yokkk listeden silin beniiiii

kızlarrrr adet oldum bu sabah mayıs ayında hamilelik yattı moralim bozuk ama yılmak yokkk listeden silin beniiiii

yavv ben de herhalde bi de tam gelmedi ya böle şişiriyor beni aslında tam gelince rahatlıyoruz. Leader bi de benim baya erken geldi bu ay hiç ümitlenemedim bile İnşallah canım önümüzdeki maçlara bakacaz artıkınAllah hepimize ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin. senin kaçıncı ayındı bu ay??? yeni mi daha??

canım deli gibi sigara istiyor yaa. noluo bana. hiç istemezdi ne zamandan beri hatta tiksiniodum. şimdi hem sigara hem bira. havalar ısındı tabi. yaz bapıra bağıra gelio. off offf. hiç bişey eskisi gibi değil :)

yılmıcaksın tabi canım, bir dahaki ay goruruz inşallah hamişliğini, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun di mi tatlım?

canım deli gibi sigara istiyor yaa. noluo bana. hiç istemezdi ne zamandan beri hatta tiksiniodum. şimdi hem sigara hem bira. havalar ısındı tabi. yaz bapıra bağıra gelio. off offf. hiç bişey eskisi gibi değil :)
bebem bana hiç sigara deme adını duyunca böyykk oluyorum çok seviniyorum tabi bu duruma, çünkü ben de içerdim ama bak sen bırakmışsın şimdi sakın haa canın istemesin, biranın alkol oranı yuksek, bak BATın yaklaşıyor, onu da içme derim
bana da eski gittiğim dr. kahveyi kesinlikle yasaklamıştı, bu adamcağız da günde 1 tane ok dedi, cevremdeki bazı insanlar 1 türk kahvesinin yararlı bile olabileceğini söylüyor, ben de kafeinsiz nescafe aldım belki canım cok ceker içerim diye, benim de derdim kafiş yani anlayacağın

canım benm yaz olunca sigara içme oranım hep artmıştır. bu sene de öle olacak heralde. tehlike yok benim için merak etme. bat 3 haziran daha var. birde zaten hamile olma olasılığım yok. eşim seyehatteydi.

selam kızlar bişi sorcam,
normalde benim ovulasyon bu hafta içiydi hesaplarıma göre,hatta kasıklarımda batma falan da vardı ama o ağrı ve batma geçti ve dünden beri akıntım arttı,yumurtlamadım mı ya da çatlamadı mı acaba ya?:26:

canım benm yaz olunca sigara içme oranım hep artmıştır. bu sene de öle olacak heralde. tehlike yok benim için merak etme. bat 3 haziran daha var. birde zaten hamile olma olasılığım yok. eşim seyehatteydi.
tamam o zaman canım, sen yine de kötü şeylerden uzak durmaya çalış, bebişin geldiği zaman oh oh annişim misler gibi desin:86:

neden kimsee yok bu forma neden artık kimse girmiyor zaten KARNIM ağrıyo nedenini de bilmiyorum kimsede ilgilenmiyor buğünde pazar doktor yok çıldırcam

ben onlardan hiç anlamadım canım ya boşver çatladımı çatlamadımı senin günün geçince test yaparsın o zaman için rahat olur . sorduğun soruyu ancak doktor bilir ama özele bile gitsen gülerler bence takılma böyle şeylere stres yok

neden kimsee yok bu forma neden artık kimse girmiyor zaten KARNIM ağrıyo nedenini de bilmiyorum kimsede ilgilenmiyor buğünde pazar doktor yok çıldırcam
hicranm bende aynı sorun var,özellikle geceleri kasıklarım acayip agrıyo, gunduz idare ediyorum, dun doktora gittim ama onu sormayı unuttum, lutfen doktorun sana dedigini bana da bildir

hicranm bende aynı sorun var,özellikle geceleri kasıklarım acayip agrıyo, gunduz idare ediyorum, dun doktora gittim ama onu sormayı unuttum, lutfen doktorun sana dedigini bana da bildir

ben perşembe günü gittimama sormayı unuttum heyecandan ve karnım ağrıyo herkes normal diyor ama merak ediyorum bir sürü merak ettiğim konu var ve ben hiç bişi bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…