- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.861
kızlarrrradet oldum bu sabah mayıs ayında hamilelik yattı moralim bozuk ama yılmak yokkk listeden silin beniiiii
kızlarrrradet oldum bu sabah mayıs ayında hamilelik yattı moralim bozuk ama yılmak yokkk listeden silin beniiiii
yılmıcaksın tabi canım, bir dahaki ay goruruz inşallah hamişliğini, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun di mi tatlım?kızlarrrradet oldum bu sabah mayıs ayında hamilelik yattı moralim bozuk ama yılmak yokkk listeden silin beniiiii
bebem bana hiç sigara deme adını duyunca böyykk oluyorumcanım deli gibi sigara istiyor yaa. noluo bana. hiç istemezdi ne zamandan beri hatta tiksiniodum. şimdi hem sigara hem bira. havalar ısındı tabi. yaz bapıra bağıra gelio. off offf. hiç bişey eskisi gibi değil :)
bebem bana hiç sigara deme adını duyunca böyykk oluyorumçok seviniyorum tabi bu duruma, çünkü ben de içerdim ama bak sen bırakmışsın şimdi sakın haa canın istemesin, biranın alkol oranı yuksek, bak BATın yaklaşıyor, onu da içme derim
bana da eski gittiğim dr. kahveyi kesinlikle yasaklamıştı, bu adamcağız da günde 1 tane ok dedi, cevremdeki bazı insanlar 1 türk kahvesinin yararlı bile olabileceğini söylüyor, ben de kafeinsiz nescafe aldım belki canım cok ceker içerim diye, benim de derdim kafiş yani anlayacağın
tamam o zaman canım, sen yine de kötü şeylerden uzak durmaya çalış, bebişin geldiği zaman oh oh annişim misler gibi desin:86:canım benm yaz olunca sigara içme oranım hep artmıştır. bu sene de öle olacak heralde. tehlike yok benim için merak etme. bat 3 haziran daha var. birde zaten hamile olma olasılığım yok. eşim seyehatteydi.
selam kızlar bişi sorcam,
normalde benim ovulasyon bu hafta içiydi hesaplarıma göre,hatta kasıklarımda batma falan da vardı ama o ağrı ve batma geçti ve dünden beri akıntım arttı,yumurtlamadım mı ya da çatlamadı mı acaba ya?:26:
kimseler yokkkkk
hicranm bende aynı sorun var,özellikle geceleri kasıklarım acayip agrıyo, gunduz idare ediyorum, dun doktora gittim ama onu sormayı unuttum, lutfen doktorun sana dedigini bana da bildirneden kimsee yok bu forma neden artık kimse girmiyor zaten KARNIM ağrıyo nedenini de bilmiyorum kimsede ilgilenmiyor buğünde pazar doktor yokçıldırcam
hicranm bende aynı sorun var,özellikle geceleri kasıklarım acayip agrıyo, gunduz idare ediyorum, dun doktora gittim ama onu sormayı unuttum, lutfen doktorun sana dedigini bana da bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?