- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.881
dün benim 4. gidişimdi. hamilelikten sonra 2 kez muayene oldum ama dr degiştirdim, çok soru sordum, o an karnım agrımadığı için onu sormayı unuttum :/sen 2. kez mi doktora gittin yoksa 1kez mi
ben onlardan hiç anlamadım canım ya boşver çatladımı çatlamadımı senin günün geçince test yaparsın o zaman için rahat olur . sorduğun soruyu ancak doktor bilir ama özele bile gitsen gülerler bence takılma böyle şeylere stres yok
merhaba kızlar sizi bikaç haftadır takip ediyorum. bende mayıs ayında hamile kalmayı planlıyorum bat 24 mayıs tı. fakat 18 mayıs ta bi kırmızık geldi regl oluyorum zannettim fakat ertesi güne kalmadan geçti. çok fazla bi kanama değildi. bende araştırdım yerleşme kanaması olabiliyormuş. ertesi gün erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı dün de notmal bi gebelik testi yaptım yine 2. çizgi silik çıktı. yarın kan testi yaptırıcam ama korkuyorum kimyasal gebelikte böle bişi olabilir mi yoksa yerleşme kanaması mı? yardımcı olursanız sevinirim
selam canım benim de senin gibi oldu bu ay... bat ımdan önce az pembe geldi cuma günü dün bişi yok bugün yok ama şimdi şimdi sancı ve gelmeye başladı yani adet oluyorumAma ben hiç test yapmadım batım geçsin diye bekledim. Ama yerleşme kanaması da böyle oluyormuş adetten önce ve adet zamanı bebek tutunmaya çalışırken böle kanamalar olabiliyormuş.ne zamandır bebek düşünüyorsunuz. İnşallah hasta olmazsın da hamişsindirrr
İyi akşamlar arkadaşlar sizlere bişey sorcaktım benim bat 20 mayıs fakat ben bekleyemeyip 18 mayısta evde test yaptım souç negatif bende adet olurum diye bekledim fakat daha adet olmadım.Yarın yine test yapıcam eğer hamilelik olsaydı 18 mayısta çıkmazmıydı
selam canım benim de senin gibi oldu bu ay... bat ımdan önce az pembe geldi cuma günü dün bişi yok bugün yok ama şimdi şimdi sancı ve gelmeye başladı yani adet oluyorumAma ben hiç test yapmadım batım geçsin diye bekledim. Ama yerleşme kanaması da böyle oluyormuş adetten önce ve adet zamanı bebek tutunmaya çalışırken böle kanamalar olabiliyormuş.ne zamandır bebek düşünüyorsunuz. İnşallah hasta olmazsın da hamişsindirrr:
bikaç aydır düşünüyorduk inşallah herşey yolundadır. ama adet günümden önce bile 2. çizgi silik çıktı iki testte de. hayırlısı olur inşallah
caım benim yerleşme kanaması olmadı ama ayın 13 ünde bi anda rahmimde çok şddetli bi ağrı oldu.Hatta 10 dak falan uzandım ayaklarım falan hemen soğudu.Nette biraz araştırdım yerleşme ağrısı olabilir diye.Biz ilk defa bu ay denedik nerdeyse 2 yıllık evliyiz artık bebek istiyoruz.Bazen bu hissettiklerim psikolojik olabilir mi diye de düşünüyorum.Karışık duygular içerindeyim.2 gün daha bekleyip tekrar test yapıcam.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kızlar nasılsınız hafta sonu giremiyoruz malu eşlerimiz evde nasıl gidiyor benim karnımda çok agrım var gece kaldırıyor beni ağrı acaba bişi mi var diğer hamile arkadaşlar sizlerde ağrı oluyormu
kızlarrrrAdet oldum bu sabah mayıs ayında hamilelik yattı moralim bozuk ama yılmak yokkk listeden silin beniiiii
canım deli gibi sigara istiyor yaa. Noluo bana. Hiç istemezdi ne zamandan beri hatta tiksiniodum. şimdi hem sigara hem bira. Havalar ısındı tabi. Yaz bapıra bağıra gelio. Off offf. Hiç bişey eskisi gibi değil :)
koleramm canımm benim gelmişşşş heyoo heyoooo nasıl hissediyorsun kendini hamiş bebişşş
nasılsınız kızlar varmı hamiş haberlerii hamişler nasıll bu aradaaa
slm hamiş ve hamiş olmak isteyenler nasılsınız
selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?