Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende gideyim değilmi doktor adam gibi bişi söylemedi ve bir sürü söylenceklerim var riskli gebelikmi mesela herşey insanlar için dikkatli olmak lazım

merhaba kızlar sizi bikaç haftadır takip ediyorum. bende mayıs ayında hamile kalmayı planlıyorum bat 24 mayıs tı. fakat 18 mayıs ta bi kırmızık geldi regl oluyorum zannettim fakat ertesi güne kalmadan geçti. çok fazla bi kanama değildi. bende araştırdım yerleşme kanaması olabiliyormuş. ertesi gün erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı dün de notmal bi gebelik testi yaptım yine 2. çizgi silik çıktı. yarın kan testi yaptırıcam ama korkuyorum kimyasal gebelikte böle bişi olabilir mi yoksa yerleşme kanaması mı? yardımcı olursanız sevinirim

stres yaptığımdan değil de merak ettim,zaten bu ay pek umutlu değilim,verimli çalışmadık Haziranda sıkı çalışıcam

İyi akşamlar arkadaşlar sizlere bişey sorcaktım benim bat 20 mayıs fakat ben bekleyemeyip 18 mayısta evde test yaptım souç negatif bende adet olurum diye bekledim fakat daha adet olmadım.Yarın yine test yapıcam eğer hamilelik olsaydı 18 mayısta çıkmazmıydı

çıkmayabilir canım biz burda adete 1 hafta kala da hamiş olduğunnu öğreneni gördük fakat tam bat zamanı yapıp negatif, battan 2 gün sonra yapıp pozitif olanı da gördük. testler de bozuk olabiliryor. bir kaç gün daha bekle gelen giden olmazsa bi kere daha yaparsınİnşallah hamişsindirr

cevap için çok teşekkürler bakalım 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum.Adet belirtileri pek yok sadece şişlik var bide kokulara karşı çok hassasım ama bazı adet dönemlerinde böyle oluyordum.Mesajları okudumda genelde yerleşme kanamasından bahsedilmiş yerleşme ağrısı olabilirmi rahimde

selam canım benim de senin gibi oldu bu ay... bat ımdan önce az pembe geldi cuma günü dün bişi yok bugün yok ama şimdi şimdi sancı ve gelmeye başladı yani adet oluyorum Ama ben hiç test yapmadım batım geçsin diye bekledim. Ama yerleşme kanaması da böyle oluyormuş adetten önce ve adet zamanı bebek tutunmaya çalışırken böle kanamalar olabiliyormuş.ne zamandır bebek düşünüyorsunuz. İnşallah hasta olmazsın da hamişsindirrr:

bikaç aydır düşünüyorduk inşallah herşey yolundadır. ama adet günümden önce bile 2. çizgi silik çıktı iki testte de. hayırlısı olur inşallah

caım benim yerleşme kanaması olmadı ama ayın 13 ünde bi anda rahmimde çok şddetli bi ağrı oldu.Hatta 10 dak falan uzandım ayaklarım falan hemen soğudu.Nette biraz araştırdım yerleşme ağrısı olabilir diye.Biz ilk defa bu ay denedik nerdeyse 2 yıllık evliyiz artık bebek istiyoruz.Bazen bu hissettiklerim psikolojik olabilir mi diye de düşünüyorum.Karışık duygular içerindeyim.2 gün daha bekleyip tekrar test yapıcam.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Aminn inşallah canım isteyen herkese... Sen büyük ihtimalle hamilesin ama bekle dememin sebebi geçen bir arkadaş batından önce test yaptırdı hamile çıktı çok sevindik falan bat zamanı da doktora gitti kalp atışlarını duymadı kimyasal gebelikmişbunu yaşamak da psikolojik açıdan zordur. Çünkü biz kadınların çoğu hamile kalıyormuşuz fakat adet dönemi tutunamayıp atılıyormuş anlamıyormuşuz. İşte eğer bu dönemde test yaparsak pozitif gibi görünebiliyor. Önceden strese girme bekle biraz gerçi senin 20 siymiş 2 gün geçmiş bile olmadı yarın da geçsin kan testi yap ya dabri idrar testi daha yap 2. çizgi çoğalıyo mu diye bak. İçime iyi şeyler doğuyor ama İnşallah Pozitifff olurr

Benimm bat da 20 mayıstı 2 gün daha bekleyeceğim bakalım sonucu sizlerle payaşırım iyi geceler

kızlar nasılsınız hafta sonu giremiyoruz malu eşlerimiz evde nasıl gidiyor benim karnımda çok agrım var gece kaldırıyor beni ağrı acaba bişi mi var diğer hamile arkadaşlar sizlerde ağrı oluyormu

hicranım kafana takma çünkü benimde karnım kasıklarım ağrıyo. Acıyo. Rahim büyüyünce oluyomuş bu taz şeyler

kızlarrrr Adet oldum bu sabah mayıs ayında hamilelik yattı moralim bozuk ama yılmak yokkk listeden silin beniiiii

bebeğimm üzülme nolur kısmet hazirana. Hazirana ekliyek seni ne silmesi

canım deli gibi sigara istiyor yaa. Noluo bana. Hiç istemezdi ne zamandan beri hatta tiksiniodum. şimdi hem sigara hem bira. Havalar ısındı tabi. Yaz bapıra bağıra gelio. Off offf. Hiç bişey eskisi gibi değil :)

aaah ah rüyamda bile sigara içiyom leee. Hamiş olmasam tüttürürdüm şimdi bi tane ((

koleramm canımm benim gelmişşşş heyoo heyoooo nasıl hissediyorsun kendini hamiş bebişşş

madamımm canım benimmm sabahtan beri full çalışıyom daha yeni açabildim ekranı yaw nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar bakem

nasılsınız kızlar varmı hamiş haberlerii hamişler nasıll bu aradaaa

kedimerimmm liste gördüğün gibi nerelerdesin sen özlettin kendini

slm hamiş ve hamiş olmak isteyenler nasılsınız

hicranımm hamişlikle ilgili duygu ve düşüncelerini alalım

selam migicimm nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…