- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.901
kedimerimmm liste gördüğün gibi nerelerdesin sen özlettin kendini
Kızlar yaa acayip acıkıyorum midem kazınıyo durmadan bişeyler yiyorum. Yemesem kazıntıdan midem bulaniii
ah canımm yaaa haziranın 1 inde ameliyat olucak eşimm ee ameliyattan sonraa da 3 ay sonra anca düzelme oluyomuşş ondan pek umutlu değilim yaa ondan hamilelik konusunda pek bişiiyle ilgilenmiyorumm artık... Ama yinede sizi yalnız bıramıyacağım gelicem bakıcamm...
Ne güzel canımm meleğin acıkıyooo
Ah canım yaa çok çok geçmiş olsun. Olsun önce sağlığımız. çocuk yine olur nasılsa. Iyi bak eşine.
evet kedimerim. Dün pazara çıktık eşimle. Birden bi mide bulantısı girdi. Nerdeyse pazarda kusuyodum. Resmen ben burdayım anaaa fazla sürtme dedi bana. Bende oturdum bi kenara eşim halleti herşeyi.
Nikita berre nerisona zuyal nerdesiniz yaw nie hiç yoksunuz özledimm
Kızlar yaa acayip acıkıyorum midem kazınıyo durmadan bişeyler yiyorum. Yemesem kazıntıdan midem bulaniii
Merhaba Kızlar... Benim reglime 3 gün kaldı. Çok merak ediyorum. Bu arada eşime belli etmemeye çalışıyorum ama bir kaç gündür mide bulantısı başladı bende sürekli naneli şeker yiyorum. Erken mi böyle bir belirti için. Gerçi adet olacagım zamanda midem bulanır benim belki adet olurum(((
Merhaba Kızlar... Benim reglime 3 gün kaldı. Çok merak ediyorum. Bu arada eşime belli etmemeye çalışıyorum ama bir kaç gündür mide bulantısı başladı bende sürekli naneli şeker yiyorum. Erken mi böyle bir belirti için. Gerçi adet olacagım zamanda midem bulanır benim belki adet olurum(((
inşallah hamilesindir canm hayırlısı olur inşallah
Nikita berre nerisona zuyal nerdesiniz yaw nie hiç yoksunuz özledimm
kızlar yaa acayip acıkıyorum midem kazınıyo durmadan bişeyler yiyorum. Yemesem kazıntıdan midem bulaniii
Zuyalim bebeğim nasılsın tatlım ?
Huhuuu bata ramak kala naberrsin?
hicranım kafana takma çünkü benimde karnım kasıklarım ağrıyo. Acıyo. Rahim büyüyünce oluyomuş bu taz şeyler
madamımm canım benimmm sabahtan beri full çalışıyom daha yeni açabildim ekranı yaw nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar bakem
iyiyim bebem sabah seni görünce daha iyi oldum çok çalışma bak bebiş gene otur biras dicek
bende işte bugün mımırtlıyomm sabah akşam çalışma yapcezhayırlısı nasip kısmett canım benimm çok özledim seni ne zaman çaya gelcen bana
accık yoğunluk dışında iyiyim canımmm biraz mola verdimbide haftasonu halamlar geldi sabırla onun gitmesini bekliyorum sen nasılsın madamıımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?