Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kedimerimmm liste gördüğün gibi nerelerdesin sen özlettin kendini

ah canımm yaaa haziranın 1 inde ameliyat olucak eşimm ee ameliyattan sonraa da 3 ay sonra anca düzelme oluyomuşş ondan pek umutlu değilim yaa ondan hamilelik konusunda pek bişiiyle ilgilenmiyorumm artık... ama yinede sizi yalnız bıramıyacağım gelicem bakıcamm...

Kızlar yaa acayip acıkıyorum midem kazınıyo durmadan bişeyler yiyorum. Yemesem kazıntıdan midem bulaniii

ne güzel canımm meleğin acıkıyooo

Ah canım yaa çok çok geçmiş olsun. Olsun önce sağlığımız. çocuk yine olur nasılsa. Iyi bak eşine.

evet kedimerim. Dün pazara çıktık eşimle. Birden bi mide bulantısı girdi. Nerdeyse pazarda kusuyodum. Resmen ben burdayım anaaa fazla sürtme dedi bana. Bende oturdum bi kenara eşim halleti herşeyi.

Son düzenleme:

sperm sayısı fena değilmişş keçi boynuzu yapmıştım pekmezini yedirmiştim 14 milyondan 19 milyona yükselmişş amaa yinede haretliliği az olduğu için küçük bi opersyon geçiricek hayırlısı inşş bakalımm...

hamileliğin güzel tarafıda bu olsa gerek herhalde sen oturuyosun işleri erkekler yapıoooo

Kızlar yaa acayip acıkıyorum midem kazınıyo durmadan bişeyler yiyorum. Yemesem kazıntıdan midem bulaniii

koleracım rahat ol benimde aynı habire yemek yemek istiyorum homini gırtlak oldum . böyle giderse biz bu hamileliği 100 kilo ile bitircez :) hamilelik güzel gidiyor herşey dikkat istiyor doktora bazı özel sorular soracaktım unuttum saolsun doktorda uyarmadı ne bilim 2 hafta kadar beklemem lazı sru sormam için eeee artık bebek var bazı şeylere ara verek gerekirmi ? korkuyorum

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar... Benim reglime 3 gün kaldı. Çok merak ediyorum. Bu arada eşime belli etmemeye çalışıyorum ama bir kaç gündür mide bulantısı başladı bende sürekli naneli şeker yiyorum. Erken mi böyle bir belirti için. Gerçi adet olacagım zamanda midem bulanır benim belki adet olurum (((

inşallah hamilesindir canm hayırlısı olur inşallah

adet sancısıyla hamilelik sancısı aynı canının bişiler çekmesi belkide tamamen psikolojiktir . çok önemli burda çünkü psikoloji rabbim verir inşallah yakın bir zamanda

Nikita berre nerisona zuyal nerdesiniz yaw nie hiç yoksunuz özledimm

slm koleram amaaan ay sonuya ödemeler var bi taraftan da haftabaşı onun yoğunluğu koşturuyoruz cancağızım sen nasılsın bu ara bi kopukluk oldu yav tüm kızlar bi toplaşıp iki lafın belini kıramıyoruz özleştik yahu

Kolera ben regl oldum canımmm benim bat ı 20 Haziran yapar mısın
Bu arada nasıl gidiyor hamilelik diye sormiyim okudum geçmişi canın ne istiyosa ye canım onu sen istemiyorsun şehzade istiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…