- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.921
canım benim sağolsun bu ay bat dan 5 gün önce belirti gösterdi heççç ömitlenemiyom bile yavşuan da da baya ağrım var bi tuhaf geliyo Umutlar geleceğe kaldı durmak yooook yola devammm sen neler yapıyorsun??
accık yoğunluk dışında iyiyim canımmm biraz mola verdimbide haftasonu halamlar geldi sabırla onun gitmesini bekliyorum sen nasılsın madamıımmmmm
zuyalimmm naber rgl nasıl geçiyor ağrılı mı oldu normal mi??
bugün mımırtlama günüm çoook sevinçliyim dolu dolu geçiricem bakalım haziranda müjdeyi verebilcekmiyim sizlere inşallah beraber veririzz yaww
bende iyiyim zuyalim işte ne olsun haziran aday adayıyım bende yımırtladım bugün akşam eve gitmeyi bekliyommseninde halanlar tez vakitte gitsinler hazırlığa başla sende
bugün mımırtlama günüm çoook sevinçliyim dolu dolu geçiricem bakalım haziranda müjdeyi verebilcekmiyim sizlere inşallah beraber veririzz yaww
normalde de sancılı olurdum ama bu sefer ilaç almak zorunda kaldım vallahi ama iki gün sürdü sancım bugün daha iyiyemm çok şükürsenin ki regli belirtisi mi yoksa geldiler mi canımmm
İnşallah vereceksinnnnmımırtlama gününü nasıl anlıyorsun??
iyi olduğuna sevindim canım benim cuma günü belirti verdi ama hiç u kadar erken olmuyordum dün bugün de normal gelmeye başladı ama belim iki büklüm bu sefer sancılı oldu baya zor oluyorum gibi garippp
kovuyom yüzde vermiyom ammaaa gitmiyo bi türlü :88:
ama bu ay bekleriz sanırsam yani korunmuycam ama çokta üstelemiycemsen testleri kullanıyon mu bakem ona göre mi anladın mımırtladığını
hade bakalim, hayirlisi olsun
naber?
evet bebişim çok gariptir ama testler işe yarıyor valla görünmez çizgiler görünür oldu baştan inanmadım kaç gün hep tek çizgi amaan bozuk bunlnar be dedim kendimce ama şimdi çizgiler çifter çifter bide ateşimi ölçüyorum bugün düşüşü yaşadım bakalımm yarın sabah bidaha ölçücem akşamda testi bi tane daha yapıcam iice emin olucam
yap bebeeem yap bence faydası oluyo bu testlerinrabbiminde izniyle inşallah bu ay bebişine kavuşacaksın
neden soğuksun bana nikitamhiç sıcacık bi kelime yok arım balım böcem gibi
pek vaktim olmadi yazmaya bugün, cok isim var.
dönemedim bir türlü size, suan vatandasida beklemeye aldim zaten....
birazdan molam var, bekle beni.
len babür, kafami bir toplayamadimki sabahtan beri, aylik cezalar basladi ,millet bir hisimla ''bu ne, bu ne'' diye sinir birakmadilar bende -ki iiyi sabirliyimdirpeki bekliyorum.
hımmmm sol yumurtam çatlıyo benceesanırım tutarsa kızım olabilir
len babür, kafami bir toplayamadimki sabahtan beri, aylik cezalar basladi ,millet bir hisimla ''bu ne, bu ne'' diye sinir birakmadilar bende -ki iiyi sabirliyimdir
neyse ya ,az dinlensin kafammm
naber seftalim ?? alli durnam, gövel ördeem,incir agacim
sakaci seniii.....
sacmalama madam.. vaktim olmadigi icin kisa yazdim , ama duymus oldugun muhabbet inan beni utandirdi,vede cok sevindim tabi...cannnimmmehhhh şöyle iştee ohh be senden öle soğuk darbe yiyince altüst oldum moralim sıfıra düştü şu güzel mımırtlamam da moral bozukluğundan çocuk olmayacaktı bugünlerde moralimi iyi tutunuz hanfendi şurda kız yapmak için çabalıyoruz oğluna vercem bu kızı başka yolu yok :)))) sen nassın daha daha balböceğemm iyisen mii
ayda bir hanimlarin stoktaki yumurtalardan bir yada 2 (artik orasi benim icin gri bir bölge) rahme atlar, orada ne kadar durdugunu tam hatirlamiyorum, biri yardim etsin bana ....o gun iste iliski yasarsan esinle, hamile kalirsin ...yumurtlamak ne demek nasıl anlıyorsunuz biraz cahilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?