Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım benim sağolsun bu ay bat dan 5 gün önce belirti gösterdi heççç ömitlenemiyom bile yavşuan da da baya ağrım var bi tuhaf geliyoUmutlar geleceğe kaldı durmak yooook yola devammm sen neler yapıyorsun??

bugün mımırtlama günüm çoook sevinçliyim dolu dolu geçiricem bakalım haziranda müjdeyi verebilcekmiyim sizlere inşallah beraber veririzz yaww

accık yoğunluk dışında iyiyim canımmm biraz mola verdim bide haftasonu halamlar geldi sabırla onun gitmesini bekliyorum sen nasılsın madamıımmmmm

bende iyiyim zuyalim işte ne olsun haziran aday adayıyım bende yımırtladım bugün akşam eve gitmeyi bekliyomm seninde halanlar tez vakitte gitsinler hazırlığa başla sende

bende iyiyim zuyalim işte ne olsun haziran aday adayıyım bende yımırtladım bugün akşam eve gitmeyi bekliyomm seninde halanlar tez vakitte gitsinler hazırlığa başla sende

kovuyom yüzde vermiyom ammaaa gitmiyo bi türlü :88:
ama bu ay bekleriz sanırsam yani korunmuycam ama çokta üstelemiycem sen testleri kullanıyon mu bakem ona göre mi anladın mımırtladığını

normalde de sancılı olurdum ama bu sefer ilaç almak zorunda kaldım vallahi ama iki gün sürdü sancım bugün daha iyiyemm çok şükür senin ki regli belirtisi mi yoksa geldiler mi canımmm

iyi olduğuna sevindim canım benim cuma günü belirti verdi ama hiç u kadar erken olmuyordum dün bugün de normal gelmeye başladı ama belim iki büklüm bu sefer sancılı oldu baya zor oluyorum gibi garippp

İnşallah vereceksinnnn mımırtlama gününü nasıl anlıyorsun??

normalde adet döngüsünden 14 çıkardığında derler o gün yumurtlama günü sayıyor doktorlar tabi bu kişiden kişiye değişiyor ben bu ay hem ovulasyon testi aldım onu yapıyorum hemde ateşimi ölçüyorum hepsi bugün ve yarını denk gösteriyor belirtilerim başladı akıntım da gelmeye başladı demekki ben yumurtladım bide kasıklarımda hafiften sancılar oldu herhalde bugün çatlarım yarında yumurtlar ama ben işimi garantiye alıcam bu geceden çatlak matlak idare edicez

iyi olduğuna sevindim canım benim cuma günü belirti verdi ama hiç u kadar erken olmuyordum dün bugün de normal gelmeye başladı ama belim iki büklüm bu sefer sancılı oldu baya zor oluyorum gibi garippp

offf bu kadar kafaya takınca dengemizi bozmaya başladık yahuu
rabbim yardımcımız olsun vallahii:26::26:

kovuyom yüzde vermiyom ammaaa gitmiyo bi türlü :88:
ama bu ay bekleriz sanırsam yani korunmuycam ama çokta üstelemiycem sen testleri kullanıyon mu bakem ona göre mi anladın mımırtladığını

evet bebişim çok gariptir ama testler işe yarıyor valla görünmez çizgiler görünür oldu baştan inanmadım kaç gün hep tek çizgi amaan bozuk bunlnar be dedim kendimce ama şimdi çizgiler çifter çifter bide ateşimi ölçüyorum bugün düşüşü yaşadım bakalımm yarın sabah bidaha ölçücem akşamda testi bi tane daha yapıcam iice emin olucam

yap bebeeem yap bence faydası oluyo bu testlerin rabbiminde izniyle inşallah bu ay bebişine kavuşacaksın

yap bebeeem yap bence faydası oluyo bu testlerin rabbiminde izniyle inşallah bu ay bebişine kavuşacaksın

inşallah zuyalim ya hayırlısı olsun çok takıntılı değilim olmazsa bidahaki olmazsa yine bidahaki ömürlük bişey için rabbim sağlıklı olanını versinde zaman mühim değil benim için...

peki bekliyorum.
len babür, kafami bir toplayamadimki sabahtan beri, aylik cezalar basladi ,millet bir hisimla ''bu ne, bu ne'' diye sinir birakmadilar bende -ki iiyi sabirliyimdir
neyse ya ,az dinlensin kafammm
naber seftalim ?? alli durnam, gövel ördeem,incir agacim

hımmmm sol yumurtam çatlıyo bencee sanırım tutarsa kızım olabilir

sakaci seniii.....

ehhhh şöyle iştee ohh be senden öle soğuk darbe yiyince altüst oldum moralim sıfıra düştü şu güzel mımırtlamam da moral bozukluğundan çocuk olmayacaktı bugünlerde moralimi iyi tutunuz hanfendi şurda kız yapmak için çabalıyoruz oğluna vercem bu kızı başka yolu yok :)))) sen nassın daha daha balböceğemm iyisen mii

sacmalama madam.. vaktim olmadigi icin kisa yazdim , ama duymus oldugun muhabbet inan beni utandirdi,vede cok sevindim tabi...cannnimmm
eh bir zahmet gözleri yesil olsun madamim ,gelinimin :78: , ben yesil gözlere bayilirim (yada simsiyah!)
ben iyiyim bitanem, calisiyoruz napalim? bildigin gibi , dun kina vardi ,döktürdük kankimle, maci aldik, sampiyon olduk...eee daha ne isterim, askitom romantik havasina büründü hepten ,,,ay cok tatliydi hirt ....anliyacagin hayat bana güzel, bir kiz minnosla taclandirsam bu mutlulugu Rabbim dünyada cenneti vermis kabul ederim ...cok sukur.....kiz ,molam bitmis ben hala yaziyorummm heheh
sen anlat , ne var ne yok??
yumurtlamak ne demek nasıl anlıyorsunuz biraz cahilim ama
ayda bir hanimlarin stoktaki yumurtalardan bir yada 2 (artik orasi benim icin gri bir bölge) rahme atlar, orada ne kadar durdugunu tam hatirlamiyorum, biri yardim etsin bana ....o gun iste iliski yasarsan esinle, hamile kalirsin ...
ve estagfirullah canim, cahil kesinlikle degilsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…