- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.941
yumurtlamak ne demek nasıl anlıyorsunuz biraz cahilim ama
sacmalama madam.. vaktim olmadigi icin kisa yazdim , ama duymus oldugun muhabbet inan beni utandirdi,vede cok sevindim tabi...cannnimmm
eh bir zahmet gözleri yesil olsun madamim ,gelinimin :78: , ben yesil gözlere bayilirim (yada simsiyah!)
ben iyiyim bitanem, calisiyoruz napalim? bildigin gibi , dun kina vardi ,döktürdük kankimle, maci aldik, sampiyon olduk...eee daha ne isterim, askitom romantik havasina büründü hepten ,,,ay cok tatliydi hirt ....anliyacagin hayat bana güzel, bir kiz minnosla taclandirsam bu mutlulugu Rabbim dünyada cenneti vermis kabul ederim ...cok sukur.....kiz ,molam bitmis ben hala yaziyorummm heheh
sen anlat , ne var ne yok??
ayda bir hanimlarin stoktaki yumurtalardan bir yada 2 (artik orasi benim icin gri bir bölge) rahme atlar, orada ne kadar durdugunu tam hatirlamiyorum, biri yardim etsin bana ....o gun iste iliski yasarsan esinle, hamile kalirsin ...
ve estagfirullah canim, cahil kesinlikle degilsin!
kızlar henüz kırmızıları görmedim meraktan öleceğim
bunu sana nikitam açıklasın o daha iyi bilir bu konuları bende cahilim ama araştıra araştıra öğreniyorum bu yumurtlama günlerini öğrenmek için testler var onlardan aldım hergün yapıyorum çift çizgiyi görünce yumurtladığımı anlıyorum birde kasıklarımda hafif ağrılar hissedebiliyorum o zamanda anlıyorum bide akıntım oluyor o zamanda anlıyorum işte böyle bişeyy canımm sen kaç günde bir adet oluyorsun
tahlil yapıp o kadar yıkıldımki canım yapmayı korkuyorum yaşım36-37 daha ilk olacak..siz cesaret edermiydiniz ...
est.canim.......baska?
kiz bunu bilmiyenmi var? tamam atlamis olan vardir tabi, ama 3 asagi 5 yukari herkes bilir. (en azindan bunu benim cevremde herkes bilir) ama catlamis, yok hoplamis ,tirsmis,cikmis inmis bu espri'ye vurdugumdandir, yumurta catlamaz.oylece durur rahimde (walla kac gun inanin hatirlamiyorum) dollenirde temelinde bozukluk varsa,o adetle düser, anne bunu farketmez bile, sadece adeti daha agir gecer....tutarsada gerisini biliyorsunuz satiii :13:
niki bebemm ben şimdi anlamadım bi kısmını hangi muhabbeti duydun da utandın onu anlamadım bu birbi ikincisi benim gözlerim simsiyah eşiminde çok tatlı yeşildir gözlerisi uşşş yirirm yerrr.. yani tam ısmarlamana uygun bişiler yapabilirs sana ben akşam şampiyonluğu tek yaşadım çünkülüm eşim beşiktaşşlıı niki bebem yaa inşallah hamiş olurus kıs bu ay bakalım bende gene ümit yok içimde ama karamsarda değilim sanki içimden bi ses diyorki bana senin vaktin bu sene değil seneye gibi diyo neysem hayırlısı olsun rabbimden sanada tez vakitte versin bir minnoş
dün tavşan aldık bide ördek tavşanım çok tatlı ördeğim çok cadıböle işte
kız sus herkes bilir diipte milletin moralini bozma bende bilmiyordum valla bi kaç ay önce öğrendim
madamım nikitam...
anlatayim caniminici ; hani dedinya;bana niye soguksun ...niye börtüböcek diye hitab etmedin?
bundan cidden üzüntü duydugunu hissettirdin bana, bende bu ilgine layikmiyimki diye ''utandirdin beni'' dedim, yani bunu dedigine göre aramizda güzel bir muhabbet olmus,bana karsi bu muhabbeti duymussun (sohbet anlaminin disinda diyorum tontisim) ve buda benim icin yeterince sevinc sebebidir. ok'mi datlii?
icindeki ses'i tanisam??
isimleri nedir ??
a ,anam ,berrem gelmiss...
fishtikss nerelerdesin??
nasil gidiyor??
iyimisin?
tsk.ler canim, bende ayni desem? bi biskrem versem?evet ben seni gerçekten kırk yıllık dostum gibi görüyorum nikim yaaa hani öle yüzyüze tamam görüşmedik ama burda bile olsa bi sıcak ortam oluştu işte napim suçlusu benmiyimmsevdirdin kendini cadııı
ama beni sevme diyosan bilemem
isimleri henüz yok ne olsun topik aççam valla bu konuda
hayirlisi olsun tatlimmm, senin icin ne dogruysa onu uyguliyacaksin tabi :13:iyiyim canım sen nasılsın..?
valla iyi gidiyor çok şükür yeni kararlar aldım kanımca...:82:
daha iyiyim çok şükür..
25 günde bir oluyorum ama bu ay tuhaf bi adet dönemi geçti normalde 6 gün sürer adetim bu ay 3 gün sürdü ve bitti anlamadım ve üçüncü gün çok az geldi leke şeklinde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?