Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyiyim canım sen nasılsın..?
valla iyi gidiyor çok şükür yeni kararlar aldım kanımca...:82:
daha iyiyim çok şükür..

berremmmm bebişim öncelikle hoşgeldin diyecektimki tam bi baktım gitmişsin nere kayboldun hemen ölecik neysem gelirsin gene nasıl kararlar aldın güzelse bizede söylede bizde uyalım buna bizde daa iiyi olalımm

ayyy bebişimm küsme alınma şaka dedim kıss ne üzülcen bilmeyen bilene sormalı elbette sormassa ayıbı ona olsun

25 günde bir oluyorum ama bu ay tuhaf bi adet dönemi geçti normalde 6 gün sürer adetim bu ay 3 gün sürdü ve bitti anlamadım ve üçüncü gün çok az geldi leke şeklinde :44:

şimdi genelde doktorların hesaplama şekli DÖNGÜDEN 14 ÇIKARIYORLAR YANİ SENİN 25-14=11 YANİ ADETİNİN BAŞLADIĞI GÜNDEN SAYARAK 11.GÜN SENİN YUMURTLAMA GÜNÜN SAYILIYOR TABİ BU KİŞİDEN KİŞİYEDE DEĞİŞİRMİŞ BUNUN İÇİN TESTLER VAR ONLARDAN ALP YAPIYORSUN ÇİZGİ ÇİFT OLUNCA YUMURTLUYON

berremmmm bebişim öncelikle hoşgeldin diyecektimki tam bi baktım gitmişsin nere kayboldun hemen ölecik neysem gelirsin gene nasıl kararlar aldın güzelse bizede söylede bizde uyalım buna bizde daa iiyi olalımm

iyiyim canım hoşbuldum...
bu aydan sonra bebiş için ara vermeyi düşünüyorum aslında ara değilde yani üstüne düşmek istemiyorum..
bu ay testlerim vardı onları kullanayım son kullanma tarihim geçmeden..
sonrada hesaplamıcam mımırtlamayı ...
olmadı kasım aralık gibi doktora giderim koçişle...

Son düzenleme:

oy ben sana kıyamam ağlama sakınnn sen üzülmede bu ay bende öyleyim umursamaz bi halim var zaten demiştim bi diğer yazımda rabbim ömürlük olan bişeyin sağlıklısını versin zaman mühim değil sadece sağlıklı versin isterim

bende senin gibiyim canikommmm boşverrrr geleceği bi zamanı bilir muhakkak üstüne düşünce daha çok üzülüyosss

aminn madamım amin...
inşallah rabbim hayırlısını versin..
hatta bu aydan sonra sormayın bana taammı reglin ne zaman die..
sohbet etmeye gelcem sadece..

bende senin gibiyim canikommmm boşverrrr geleceği bi zamanı bilir muhakkak üstüne düşünce daha çok üzülüyosss

evet canım hem üzülüyoz hemde üzüyoz..
böyle olması en iyisi olur inşallah üstüne düşmezsek olur belkide bellimi olur..

aminn madamım amin...
Inşallah rabbim hayırlısını versin..
Hatta bu aydan sonra sormayın bana taammı reglin ne zaman die..
Sohbet etmeye gelcem sadece..

ama o kadar takma bebişim ya onunda heyecanı orda ama sen öyle istiyorsan sormayıs tabi bana her daim sorun bi gün muhakkak ii haberi alacaksınız benden inanıyorumm ben buna

ama o kadar takma bebişim ya onunda heyecanı orda ama sen öyle istiyorsan sormayıs tabi bana her daim sorun bi gün muhakkak ii haberi alacaksınız benden inanıyorumm ben buna

öyle ama bende sorunca ister istemez takip ederim..
böyle olması benim için daha iyi olucak inşallah..
ben sana sorarım ama madamım ben senin mankeninim çünkü...:101:

25 günde bir oluyorum ama bu ay tuhaf bi adet dönemi geçti normalde 6 gün sürer adetim bu ay 3 gün sürdü ve bitti anlamadım ve üçüncü gün çok az geldi leke şeklinde :44:

ben 16 nisanda en son adet oldum ve 3 gün sürdü hiçde öyle olmazdı hep 7 gün sürerdi . bu ay hamile kaldım belki bir etkisi olabilir canım hadi hayırlısı

öyle ama bende sorunca ister istemez takip ederim..
Böyle olması benim için daha iyi olucak inşallah..
Ben sana sorarım ama madamım ben senin mankeninim çünkü...:101:

hımm evet yaa şu bebiş gelmeden bi fotolarını çekeydik ince ince Ama bebiş olursada hamiş mankenim olursun bi soru daha kaç aydır uğraşıyon bebeğim sen bebek iiçin bide ne kadarlık evlisin bende ona göre bakıcam kendimce bişiler

anladım teşekkürler bişey daha soracam hani adetim sorunlu ya bu ay mesela hamiş olabilir miyim ki test yapsam idrar testinde hemen çıkar kı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…