- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.981
anladım teşekkürler bişey daha soracam hani adetim sorunlu ya bu ay mesela hamiş olabilir miyim ki test yapsam idrar testinde hemen çıkar kı ki
canım bana sormadın ama ben cevaplamak istiyorum hayır yapma sabret bekle adet günün geldiğinde yaparsın
sperm sayısı fena değilmişş keçi boynuzu yapmıştım pekmezini yedirmiştim 14 milyondan 19 milyona yükselmişş amaa yinede haretliliği az olduğu için küçük bi opersyon geçiricek hayırlısı inşş bakalımm...
hamileliğin güzel tarafıda bu olsa gerek herhalde sen oturuyosun işleri erkekler yapıoooo
Merhaba koleracim, nasilsin? ben cok SIK bakamiyorum, evdende acmamaya özen gösteriyorum.
sen yoksun aslinda ....nasil gidiyor? iyimisin?
slm kızlar naber
koleracım rahat ol benimde aynı habire yemek yemek istiyorum homini gırtlak oldum . böyle giderse biz bu hamileliği 100 kilo ile bitircez :) hamilelik güzel gidiyor herşey dikkat istiyor doktora bazı özel sorular soracaktım unuttum saolsun doktorda uyarmadı ne bilim 2 hafta kadar beklemem lazı sru sormam için eeee artık bebek var bazı şeylere ara verek gerekirmi ?korkuyorum
Merhaba Kızlar... Benim reglime 3 gün kaldı. Çok merak ediyorum. Bu arada eşime belli etmemeye çalışıyorum ama bir kaç gündür mide bulantısı başladı bende sürekli naneli şeker yiyorum. Erken mi böyle bir belirti için. Gerçi adet olacagım zamanda midem bulanır benim belki adet olurum(((
slm koleramamaaan ay sonuya ödemeler var bi taraftan da haftabaşı onun yoğunluğu koşturuyoruz cancağızım sen nasılsın bu ara bi kopukluk oldu yav tüm kızlar bi toplaşıp iki lafın belini kıramıyoruz özleştik yahu
ye annem yee sen feda olsun sana tüm kilolar
Kolera ben regl oldum canımmmbenim bat ı 20 Haziran yapar mısın
Bu arada nasıl gidiyor hamilelik diye sormiyim okudum geçmişi canın ne istiyosa ye canım onu sen istemiyorsun şehzade istiyooo
hicranım kafana takma çünkü benimde karnım kasıklarım ağrıyo. Acıyo. Rahim büyüyünce oluyomuş bu taz şeyler
madamımm canım benimmm sabahtan beri full çalışıyom daha yeni açabildim ekranı yaw nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar bakem
iyiyim bebem sabah seni görünce daha iyi oldum çok çalışma bak bebiş gene otur biras dicek
bende işte bugün mımırtlıyomm sabah akşam çalışma yapcezhayırlısı nasip kısmett canım benimm çok özledim seni ne zaman çaya gelcen bana
madamım ilişki esnasında çocuk düşünmüyosun. ilişki bitince popona bi yastık koyuyosun sabaha kadar keyifle uyuyosun. sonra benimkine kanka gelio emi
inşallah hamişsindirkızlar henüz kırmızıları görmedim meraktan öleceğim
iyiyim canım hoşbuldum...
bu aydan sonra bebiş için ara vermeyi düşünüyorum aslında ara değilde yani üstüne düşmek istemiyorum..
bu ay testlerim vardı onları kullanayım son kullanma tarihim geçmeden..
sonrada hesaplamıcam mımırtlamayı ...
olmadı kasım aralık gibi doktora giderim koçişle...
fıstığım sen nerelerdesin kısss özlettin kendini
ben şimdi dün tavşan aldım ama bi türlü isim bulamadık bi kaç önerisi olabilecek olan varmıı
havuç olsun
durum şu ki adet oldum ama normal deil normalde 6-7 gün sürer adetim bu ay 3 gün sürdü ve üçüncü gün de leke şeklinde oldu o yüzden dedim test yapim mi die
bilgemadam kuzum naber. çalışmalar nasıl gidior. tatlım benm kasıklarım çooookkkk ağrıyorrr.
canım bir önceki sayfada yazdım sana ben ama okumadın sanırım bene geçen ay adet olduğumda 3 gün oldum normalde 6 7 gün olurdum kesinlikle ama 3 gün olunca şaşırdım üzüldüm bu ayda hamile oldum nasip inşallah sende öyle olursun
bernardo tatlım hoşgeldin iyiyim çok şükür bugün ve yarın mımırtlıyom tüm belirtiler buna işaret bakalım hayırlısı rabbim kocişime zeval vermeyesana noldu öle kuzum yaw bana bak iki ara bi derede hamiş kalmayasın ay ne gülerim o zaman halime
hımm evet yaa şu bebiş gelmeden bi fotolarını çekeydik ince inceAma bebiş olursada hamiş mankenim olursun bi soru daha kaç aydır uğraşıyon bebeğim sen bebek iiçin bide ne kadarlık evlisin bende ona göre bakıcam kendimce bişiler
canım bir önceki sayfada yazdım sana ben ama okumadın sanırım bene geçen ay adet olduğumda 3 gün oldum normalde 6 7 gün olurdum kesinlikle ama 3 gün olunca şaşırdım üzüldüm bu ayda hamile oldum nasip inşallah sende öyle olursun
yok bee ne iş yapçak ancak pazarda gezdi işte. temizlikte yaptırmıyo ban küflencez yaw
pazartesi yoğunluğu var nikitam. sen gittin ama ben ancakki yazıyom meleğim. iyiyim ben bi problem yok şimdilik çok şükür. homini gırtlak yiyorum :)) boll erik tüketiyorum
bernardomm iyilik senden nbr
valla yaw kendimi eriğe vurdum bugün bacım
bence adetin geçsin tatlım hele hayal kırıklığı yaşama. psikolojikte olabilir. hamile olmak için illahki bi belirti olmasına gerek yok. şekil a ben belirtisiz hamiş
zuyalimmmmmmmmm valla kıs bende yoktum ya geçen hafta fazla çok özledim herkesneri
gözümmmmmmmmsünnnnnnnnnn madamımmmmmmmmmmmm
tamam bebeğim yapıyorum inşallah haziranda sende hamiş olursunnnşehzademiz çok şımarık ama bovazına düşkün
madamım ilişki esnasında çocuk düşünmüyosun. ilişki bitince popona bi yastık koyuyosun sabaha kadar keyifle uyuyosun. sonra benimkine kanka gelio emi
inşallah hamişsindir
fıstığım sen nerelerdesin kısss özlettin kendini
havuç olsun
hımmmmm havuçç evet olabilir gayet mantıklı
koleram bide sana bi soru bu şekilde ayrıntılıyı ne şekilde yapıyon yani herkese ayrı cevap vermeyi öğretsene madamına hee bide siz taktınız şehzadeye hayırdırr:))) kuzenim paso erik yiodu hatta kusana kadar yedi kızı olcek
ay inşallah çok istiyorum gerçi daha yeni evliyim ama istiyorum işte
kızzzlllaaarrrr nasılsınız ayolll)) çok özledim hepinizi keyifler nasıl
yok bee ne iş yapçak ancak pazarda gezdi işte. temizlikte yaptırmıyo ban küflencez yaw
pazartesi yoğunluğu var nikitam. sen gittin ama ben ancakki yazıyom meleğim. iyiyim ben bi problem yok şimdilik çok şükür. homini gırtlak yiyorum :)) boll erik tüketiyorum
bernardomm iyilik senden nbr
valla yaw kendimi eriğe vurdum bugün bacım
bence adetin geçsin tatlım hele hayal kırıklığı yaşama. psikolojikte olabilir. hamile olmak için illahki bi belirti olmasına gerek yok. şekil a ben belirtisiz hamiş
zuyalimmmmmmmmm valla kıs bende yoktum ya geçen hafta fazla çok özledim herkesneri
gözümmmmmmmmsünnnnnnnnnn madamımmmmmmmmmmmm
tamam bebeğim yapıyorum inşallah haziranda sende hamiş olursunnnşehzademiz çok şımarık ama bovazına düşkün
hımmmmm havuçç evet olabilir gayet mantıklı
koleram bide sana bi soru bu şekilde ayrıntılıyı ne şekilde yapıyon yani herkese ayrı cevap vermeyi öğretsene madamına hee bide siz taktınız şehzadeye hayırdırr:))) kuzenim paso erik yiodu hatta kusana kadar yedi kızı olcek
madamım mesajları okurkan alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var ona çıklıyon tik işareti çıkıyo. sonra diğer cevaplamak istediğin mesajlarada aynı şekilde yapıyon sonra alıntı ile cevapla dediğin zaman o işaretlediğin tüm mesajlar gelio karşına. kız benim canım erik istediğinden değil. başka yiyecek az kalorili meyva bulamadım burda napim
ne kadarlık evlisin canım bende yeni sayılırım ama bende istiyom benden daha çok eşim istiyor bende kıyamıyorum ona nasıl olsa olcak diyorum rabbim verirse ha şimdi ha sonra
o zaman sen geçen ay hamiştinde bilmiyormuydun acep
yok artık canım. bu ay benm böle oldu bakalım adetimden sonra ne hava estircek. belki de yumurtluyorumdur. gerçi bu ağrı bende bütün aydır vardı. ben ay boyunca yumurtluyormuşum böööööööööööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?