Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

anladım teşekkürler bişey daha soracam hani adetim sorunlu ya bu ay mesela hamiş olabilir miyim ki test yapsam idrar testinde hemen çıkar kı ki

çıkabilir neden olmasın inşallahta çıkar ama çıkmazsa üzülmece filan yok baştan söylim aklımda kalacağına midemde kalsın derler ya ben olsam yapardım içimin rahat etmesi için

yok bee ne iş yapçak ancak pazarda gezdi işte. temizlikte yaptırmıyo ban küflencez yaw

Merhaba koleracim, nasilsin? ben cok SIK bakamiyorum, evdende acmamaya özen gösteriyorum.
sen yoksun aslinda ....nasil gidiyor? iyimisin?

pazartesi yoğunluğu var nikitam. sen gittin ama ben ancakki yazıyom meleğim. iyiyim ben bi problem yok şimdilik çok şükür. homini gırtlak yiyorum :)) boll erik tüketiyorum

slm kızlar naber

bernardomm iyilik senden nbr

valla yaw kendimi eriğe vurdum bugün bacım

bence adetin geçsin tatlım hele hayal kırıklığı yaşama. psikolojikte olabilir. hamile olmak için illahki bi belirti olmasına gerek yok. şekil a ben belirtisiz hamiş

zuyalimmmmmmmmm valla kıs bende yoktum ya geçen hafta fazla çok özledim herkesneri

ye annem yee sen feda olsun sana tüm kilolar

gözümmmmmmmmsünnnnnnnnnn madamımmmmmmmmmmmm

Kolera ben regl oldum canımmm benim bat ı 20 Haziran yapar mısın
Bu arada nasıl gidiyor hamilelik diye sormiyim okudum geçmişi canın ne istiyosa ye canım onu sen istemiyorsun şehzade istiyooo

tamam bebeğim yapıyorum inşallah haziranda sende hamiş olursunnn şehzademiz çok şımarık ama bovazına düşkün

durum şu ki adet oldum ama normal deil normalde 6-7 gün sürer adetim bu ay 3 gün sürdü ve üçüncü gün de leke şeklinde oldu o yüzden dedim test yapim mi die

canım bir önceki sayfada yazdım sana ben ama okumadın sanırım bene geçen ay adet olduğumda 3 gün oldum normalde 6 7 gün olurdum kesinlikle ama 3 gün olunca şaşırdım üzüldüm bu ayda hamile oldum nasip inşallah sende öyle olursun

bilgemadam kuzum naber. çalışmalar nasıl gidior. tatlım benm kasıklarım çooookkkk ağrıyorrr.

bernardo tatlım hoşgeldin iyiyim çok şükür bugün ve yarın mımırtlıyom tüm belirtiler buna işaret bakalım hayırlısı rabbim kocişime zeval vermeye sana noldu öle kuzum yaw bana bak iki ara bi derede hamiş kalmayasın ay ne gülerim o zaman halime

yok artık canım. bu ay benm böle oldu bakalım adetimden sonra ne hava estircek. belki de yumurtluyorumdur. gerçi bu ağrı bende bütün aydır vardı. ben ay boyunca yumurtluyormuşum böööööööööööööööö

hmm madamım...:26:
ben 11 aylık evliyim...7 aydan beri istiyoz bebiş...
ben her daim ince olurum canımcım sen merak etme...

ay inşallah çok istiyorum gerçi daha yeni evliyim ama istiyorum işte

Son düzenleme:
kızlar benim patronun 10 sene çocuu olmamış. gezmedikleri dr kalmamış. sonra bi doktor aynen şöyle demiş. hadi be sizinki psikolojik taklmayın kafaya olur . takmamışlar kafaya şimdi 2 tane aslan gibi oğulları var valla. berreeemmm özelliklen senin için yazdım bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…