- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.001
madamım mesajları okurkan alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var ona çıklıyon tik işareti çıkıyo. sonra diğer cevaplamak istediğin mesajlarada aynı şekilde yapıyon sonra alıntı ile cevapla dediğin zaman o işaretlediğin tüm mesajlar gelio karşına. kız benim canım erik istediğinden değil. başka yiyecek az kalorili meyva bulamadım burda napim
sağol bebem o zaman sana şehzade geliyooo :))) ben zaten çin takvimine bakmıştım hamişlerin hepsi erkek bi tek hicrana kız görünüyordu
ay inşallah çok istiyorum gerçi daha yeni evliyim ama istiyorum işte
haziran gelsede yeni dopinge geçsek çok sayfa olunca ben sevmiyorum kafam karışıyo kızlar pazara gidityorum bişi isteyen varmı söylenn bakam
yooo istedikten sonra hiçte değil bence en güzeli akışına bırakmak zaten ha diince olan bişey değil ama tabi seninkisi inşallah olur hemencik yaş kaç bu arada koleram seni listeye eklesin bide beklenen adet tarihin?
hmm madamım...:26:
ben 11 aylık evliyim...7 aydan beri istiyoz bebiş...
ben her daim ince olurum canımcım sen merak etme...
31 yaşındayım ve adetim bugün bitti bi sonraki haziran 12 de görünüyo şimdilik bakalım mayısta hamiş olabilecem mi olursam kışın çalışma derdim de olmayacak valla ayaklarımı uzatıp yatmayı düşünüyorum
kedimerim ne zamanDIR planlıyorsunuz bu bebişi?
süper olur ne verimli hatunsun maşallahh sana kuzucan
500 üncü sayfadayız maşallah
tamam canım saol düşündüğün için zaten buğüdnde karnımı ağrıttı yerleşmeye çalışıyomuş bir türlü yerleşemedi bebeişim :)
canım başka bi işim vardı şimdi gördüm tatlımm bir buçuk seneyi geçti canımm bebişi düşünmeden önce ben doktora gitmiştim kist felan yoktu pkoluda değilm çok şükür eşimdede bişi olmadığını düşünüyoduk onda varikosel ve sperm sayısı azlığı çıktı geçen haftalarda tekrar doktora gitti keçi boynuzuyla sayımız yükselmiş ama hareketlilik oranı düşük buda varikoselden kaynaklanıyo dedi şimdi haziran da ameliyat olcak iyileşme sürecide 3 aymışş en az ondan benn ağustostan önce hamile kalabileceğimi sanmıyorumm bende haziranda tekrar doktora gidicem kontrol için ondan sonrada olmazsaaa bilmiyorum artıkkk
:) yummurtladım yumurtladın yumurtladı
yumurtladık yumurtladınız yumurtladılar........................
Arkadaşlar merhaba;
aranızda yeniyim. Bende bebiş için uğraşanlardanım. 6 aydır çabalıyorum. Rahim yaram var ve prolaktin hormonum yükselmiş. Şimdi bunun için ilaç kullanıyorum. Bende bu ay olmasını çok istiyorum. Bu günlerde yumurtlama günüm. İnşallah olur. dualarınıza benide ekleyin
sen bana küstün demek annem deminden beri yazını arıyom yawww sayfalar çok olunca karıştı birbirinebende 7 aylık evliyim bu da 3. ayımıs ah ben bileydim 1. aydan başlardımm
aa ben senden önce evlenmişim...
Bende madamım bende bileydim baştan başlardım...
başa alınmıyormu yaw bu
koleram beralku yeni katıldı sayılır 31 yaşında ve 12 haziran da batı var yazarmısın listemize
teşekkürler batın da ne demek olduğunu öğrenmiş oldum böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?