Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

alınmıyo madamım alınmıyo.
artık bizi gözetleyebilirsin kız kulesinde romantik anlar yaşanmıcak çünküm...

üzülme bebm ya beraber yanyana masalarda veririrs müjdeyi olmazmı ben beklerim seni merak etme bu arada nikah büyüüğüm olabilirsin ama benimde batımsenden 10 gün büyükk naberrrrrrrr

topiği yeni gördüm ben de bu ay isteyenlerdenim aslında 10 aydır istiyorum. beni de aranıza alın hepinize dua edicem umarım bu ay hepimiz bebişleniriz sağlıkla inşallah
benim beklenmeyen adet 27 mayıs hadi bakalım bu ayın bitmesine az kaldı umarım burda bebek isteyen sayısı her geçen gün azalıp hamile sayısı artar :)

inşallah hellen allah isteyen herkese nasip eder neyse benim iş çıkış saatim hepinizi öpüyorum tanıştığıma sevindim sizle en kısa zamanda görüşmek dileğiyle yani ya akşam evde ya da yarın işyerinde

İYİYİM BERREM AKINTI DURDU ÇOK ŞÜKÜR. AMA HAMİLE KALDIĞINDA SAKIN ! BAHAR HAST. TERCİH ETME TOPUNU KİBRİTE VERMEK İSTİYOM

çok şükür sevindim canım..
yok canım yok gitmem bende oraya...sevmiyorum orasını..
sen şimdi kime gidiyosun..:26:

üzülme bebm ya beraber yanyana masalarda veririrs müjdeyi olmazmı ben beklerim seni merak etme bu arada nikah büyüüğüm olabilirsin ama benimde batımsenden 10 gün büyükk naberrrrrrrr

inşallah bebişim..
o zaman sana abla demek istiyom madamım gerçi nikah büyüğünüm ama seninde yaşın büyük benden...
madam ve nikita abla dicem size...:81:

çok şükür sevindim canım..
yok canım yok gitmem bende oraya...sevmiyorum orasını..
sen şimdi kime gidiyosun..:26:

baharda nagihan güler die bi dr var ona gittim. bi, gidiyosun kadın 2. ye hatırlamıyo seni
akıntı başladı ya aradım hemşiresi çıktı hemen gel dedi. gittim tepki aynen şu hemşirede. git kan testi ver bakim düşükmü yapıyosun. ben bi başladım ağlamaya. eşimde yanımdaydı. testin çıkması 2 saat zaten 2 saatte kocamla muhabbet ettik ama ne konuştuk hatırlamıyorum bile. sonra değerleri alınca elime bi oh çektim. doktor normalsin dedi. kesende normal dedi. ama yatman lazım dedi. sana bide iğne vercem dedi. yarın reçetesini almaya gel dedi. hemde 1 haftalık raporumu vercekti.bide diğer haftaya randevu yazdı 2 tane. ertesi gün gittim beni yine hatırlayamadı.tekrar andevu vermeye kalktı yine test istedi. neyse hatırlattım iyice kendimi. reçeteyi verdi. iğne bi tek eczacılar odasında satılıyomuş. eczacılar odasını buldum çeteteyi verdim. adam demesinmi mor reçetesi nerde ne alaka dedim bana bi tek bunu verdi. hayır dedi bu iğne mor reçeteyle satılıyo. sonra bi baktım 1 haftalık raporda yazmamış. eğer o bahar hastanesine o anda gitseydim o sinirle ayağa kaldırırdım. iğneyide vurulmadım. o hastaneye de gitmedim. zübeyde hanımın ziya çetini varmış meşur ayın 30una özel muaynanesine randevu aldım. bakalım bide böle deneyelim

benim bir arkadaşım orda bir doktor yüzünden bebeğini düşürmüştü koleram o günden sonra o hastaneyi sevmiyorum ama baya oldu sana geçen msn sordum ya memnunmusun die değiştiğini düşündüm ama iyi yapmışsın boşver...
benim bütün arkadaşlarım ahmet yılmaza gidiyo medikal hastanesinde canım istersen git eminim çok memnun kalıcaksın....

ya kızlar bişey sorcam benim adetimi 2 gün var ama göğüsleri kocaman oldu uçları yara gibi ağrıyor hiç böyle olmazdı ama adet olcam gibi kasıklarmda arada ağrıyor bide dün başım çok kötü döndü acaba bu belirtiler psikolojik mi 2gün daha sabredemiyrm karnımda ağrıyınca adet olcm diye korkyrm

arkadaşım sabret ben 10 aydır her ay ne belirtiler yaşadım ama sonuç negatif zaten 6 haftadan önce belirti olmuyormuş yani tamamen psikolojik
inşallah adet olmazsın ve hamilesindir canım ama sabret en az 3 gün sonra test yaptır...

kızlar nasılsınız ben geldim ama kimse kalmamış yine yetişemiyom hiç yaw iyi bakın kendinize havalarda çok güzel ohh tadını çıkaralım artıkın

nasılsınız kızlarr. yenı hamişlik umidi gunlerı başladı.
ama ben size bişi soracaım. şimdi ben ovulasyın testi aldım böle bissürü bissürü. bugun de adetten sonrakı 18. gunum falan ama kaç kere yaptıysam hiç koyu çizgi falan cıkmadı. böle hep silik ama asırı silik.şimdi bu test mi bozuk yoksa ben mı bozuum anlamadım .hiç mi yumurtlamadım ben ya bu kadar gunde.bi bilen benı aydınlatsın ne olur. ben hiiiç bişi anlamadım bu işten valla

bugün mımırtlama günüm çoook sevinçliyim dolu dolu geçiricem bakalım haziranda müjdeyi verebilcekmiyim sizlere inşallah beraber veririzz yaww

Hadi hayırlısı canım, bol şans. İnşallah karşılıklı güzel haberler veririz madamım. Ama bu ay bende hiç ümit yok hatta denemeleri, o günleri hesaplamayı falan tamamen bırakmayı düşünüyorum o kadar yani neden böyle oldum bilmiorum

ben şimdi dün tavşan aldım ama bi türlü isim bulamadık bi kaç önerisi olabilecek olan varmıı
kırpık, fırfır, köpük, pamuk şekeri daha bi sürü isim bulabilirim şekerim sana, sen seç begen al.

ben 16 nisanda en son adet oldum ve 3 gün sürdü hiçde öyle olmazdı hep 7 gün sürerdi . bu ay hamile kaldım belki bir etkisi olabilir canım hadi hayırlısı

Ah cnm benimde normalde 6 gün sürer bu sefer 4 te bitti hemde o gün pek gelmedi bile,keşke benimde sonuç aynı olsa.

Nerisonaaam özledim şekerim, nasl gidiyor tatil de bitti. Bebiş nasıl, beni parka bekliyor mu

Nerisonaaam özledim şekerim, nasl gidiyor tatil de bitti. Bebiş nasıl, beni parka bekliyor mu
canımmm ben de ösledim seniii amma velakin bugun midem berbattı, canım bulvar paçacıdan mercimek çorbası ve sulardaki börekçiden peynirli börek çekti eşimi gonderdim getirdi, azcık gecti bulantım

Son düzenleme:
canımmm ben de ösledim seniii amma velakin bugun midem berbattı, canım bulvar paçacıdan mercimek çorbası ve sulardaki börekçiden peynirli börek çekti eşimi gonderdim getirdi, azcık gecti bulantım

Demeee demeee canım benim aşermeler başlamış bi Adanalı ne aşerir ki işte, bulvardan mercimek iyi yine iyi ki kelle paça işkembe çekmedi canın valla yiğenimin bu sıcakta içi yanardı Afiyet olsun arkadaşıma. bi isteğin varsa söyle hemen yapar getiririm canım ciddi diyorum. Kaçtım şimdi kuzum eşim ne konuşuyorsunuz diyip duruyor öptüm

canım benim sağol var ol dusunmen yeter
neyse ki kelle paça falan sevmem ama öyle yerlerin mercimeği baska oluyo

hicranm üzmez yiğenim seni annesi hele bi doğsun unutturur sana bütün o zorlukları merak etme sen bide kızlaar bu çin takviminde cinsiyet hesaplayanlar yaşınızıda çin yılına göre hesaplayacakmışsınız önce pek inanmam ben ama oğlumunki tutmuş yine kimse yok yafff yine yalnızııım

çin takviminde normal bi şekilde yaşına ve adet olduğun aya bakıp bulmuyor musun benim bildiğim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…