- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.041
bende öyle zannediyordum canım bi sitede denk geldiyıllar aylara göre ayrılmış çin yılıymış belli aydan sonra yaşına +2 yada +1 ekliyosun hesaplamasını eklemişler alta oğlum için denemiştim tuttu
tablonun atına inmişim yanımda soru işaretleriyle...aynen şu anki ruh halim...Bugün bat günüm şimdilik bişey yok..bekemedeyim stop:))
hatırlatma gelmesiiiin biz evde yokusss kırmızılar!!! lunalayd evde yoook:79: hişşştt duymasın anmayalım gelmesin
arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ben de bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. bugün bat günüm test yaptım çok silik bir çizgi çıktı fakat peçeteye gelen kırmızımsı kahverengi kanamam var anlayamadım ve üzülüyorum bir fikriniz vardır umarım(
arkadaşlar ben ayın 7sinde adet oldum 13ünden sonra hep çalışmaları yaptık şimdi şimdi beklemedeyiz benim kafam karıştı yumurtlama günümü falan internetteki hesaplayıcılara göre yaptım ama bilmiyorum artık kaldımı kaç gün sonra belli olur bana yardımcı olun çatlayacam meraktan günler geçmiyor adetim 28 günde bir oluyor artık yalnış günlerdemi yaptık doğrumu bilmiyorum
arkadaşlar ben ayın 7sinde adet oldum 13ünden sonra hep çalışmaları yaptık şimdi şimdi beklemedeyiz benim kafam karıştı yumurtlama günümü falan internetteki hesaplayıcılara göre yaptım ama bilmiyorum artık kaldımı kaç gün sonra belli olur bana yardımcı olun çatlayacam meraktan günler geçmiyor adetim 28 günde bir oluyor artık yalnış günlerdemi yaptık doğrumu bilmiyorum
Günaydın kıssslar nabersiniz. Benim reglime 2 gün kaldı :))) bekliyorum bakalım ne olcak. Size bişey sormak istiyorum. Bana bir baş agrısı musallat olsu sormayın kafamı kaldıramıyorum nedir bu ya yaşayan oldumu böyle bişey ...
nasılsın madamım...
hamilelik belirtisi olarak baş ağrıısnı duymuştum ben inşallah hamişsindir bekleyip görelim bakalımmm
çok iyiyim tostosum bugün maşalllah bana maşallah sen nasılsın neler yaparsın sen çalışıyormuydun:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?