Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende öyle zannediyordum canım bi sitede denk geldiyıllar aylara göre ayrılmış çin yılıymış belli aydan sonra yaşına +2 yada +1 ekliyosun hesaplamasını eklemişler alta oğlum için denemiştim tuttu

tablonun atına inmişim yanımda soru işaretleriyle...aynen şu anki ruh halim...Bugün bat günüm şimdilik bişey yok..bekemedeyim stop:))

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ben de bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. bugün bat günüm test yaptım çok silik bir çizgi çıktı fakat peçeteye gelen kırmızımsı kahverengi kanamam var anlayamadım ve üzülüyorum bir fikriniz vardır umarım(

Kizllaaaar, yardiminiza ihtiyacim var.
ben 20. adet günümde kan verdim, bakmak icin yumurtanin hoplayip hoplamadigina. Bugün kan degerlerimi ögrendim, fakat doktora carsamba günü gidecem. Doktorda calisan kizlar da anlamiyorlarmis. biri 247 digeri ya 147 yada 47 dediler. Iciniizde bilen varmi????? biri progesteron biri prolactinmis. Allahim insaallah yumurtam hoplamistir. Lütfen yardim edin!!! cok meraklandim

Canım korunmayan bayanlar hamile kalabiliyorlar bebek tutunmaya çalışıyor tam da adet dönemi test yapınca pozitif çıkabiliyor ama bebek tutunamayıp adetle birlikte atılıyor. buna kimyasal gebelik deniyor. Belki böle bişey yaşıyor olabilirsin. Doktorlar kanda biel pozitif çıksa bi dönem tam olarak gebesin diyemiyor. tutunup tutunmayacağına bakıyorlar. Böle bişey de yaşıyor olabilirsin tabi başka bieşyde olabilir. biraz bekle bakalım. durum ne olacak. adet olursan böledir he adet olmazsan bi test daha yaparsın. inş adet olmazsın da hamişsindir

Günaydın kıssslar nabersiniz. Benim reglime 2 gün kaldı :))) bekliyorum bakalım ne olcak. Size bişey sormak istiyorum. Bana bir baş agrısı musallat olsu sormayın kafamı kaldıramıyorum nedir bu ya yaşayan oldumu böyle bişey ...

arkadaşlar ben ayın 7sinde adet oldum 13ünden sonra hep çalışmaları yaptık şimdi şimdi beklemedeyiz benim kafam karıştı yumurtlama günümü falan internetteki hesaplayıcılara göre yaptım ama bilmiyorum artık kaldımı kaç gün sonra belli olur bana yardımcı olun çatlayacam meraktan günler geçmiyor adetim 28 günde bir oluyor artık yalnış günlerdemi yaptık doğrumu bilmiyorum

28gunde birse 14.gun olarak hesaplaniyorda belli olmuyor bazilarinda gec yada tez yumurtlama oluyor seninki usgde bakildimi genel olarak hangi gunler olusuyor yumosun? adetten gecince baktir bence daha dogru sonuc olur

adet dönemini bekle bakalım sen elinden geleni yapmışsın gerisi takdiri ilahi bence

hamilelik belirtisi olarak baş ağrıısnı duymuştum ben inşallah hamişsindir bekleyip görelim bakalımmm

hamilelik belirtisi olarak baş ağrıısnı duymuştum ben inşallah hamişsindir bekleyip görelim bakalımmm

Öylemi süper ben duymamıştım. Ama çok kötü bişey bu ya resmen çatlıyor başım dişlerime vuruyor agrı o kadar yani. Ben zaten zor dayanıyorum kan testi yaptırmamak için. Bide haziranın 3'ü evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum inşallah Allah nasip ederde hamile kalırsam...

çok iyiyim tostosum bugün maşalllah bana maşallah sen nasılsın neler yaparsın sen çalışıyormuydun:94:

bende iyiyim çok şükür madamım akşam başım ağırıyodu biraz ama inci daha iyiyim...

ben çalışıyorum madamım özel sektörde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…