- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.061
güzel bacim, herseyin hayirlisi olsun insallah, oluruna birak ....kismetse olur ...iyiyim canım hoşbuldum...
bu aydan sonra bebiş için ara vermeyi düşünüyorum aslında ara değilde yani üstüne düşmek istemiyorum..
bu ay testlerim vardı onları kullanayım son kullanma tarihim geçmeden..
sonrada hesaplamıcam mımırtlamayı ...
olmadı kasım aralık gibi doktora giderim koçişle...
paytak?ben şimdi dün tavşan aldım ama bi türlü isim bulamadık bi kaç önerisi olabilecek olan varmıı
erik demeee, demee erikk...gecen aldim ,hepsinide kendim yedimmadamım mesajları okurkan alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret var ona çıklıyon tik işareti çıkıyo. sonra diğer cevaplamak istediğin mesajlarada aynı şekilde yapıyon sonra alıntı ile cevapla dediğin zaman o işaretlediğin tüm mesajlar gelio karşına. kız benim canım erik istediğinden değil. başka yiyecek az kalorili meyva bulamadım burda napimtuzladim yidim ,tusladim yidim...bide baktimki pitmissss
kocanla ciktiysaniz ,uzun zamandir beraber idiyseniz; hemen baslayin canimmm, hayirli baslamalar1 aylık evliyim biliyorum çok erken ama ne bilim istiyorum işte
inşallah bebişim..
o zaman sana abla demek istiyom madamım gerçi nikah büyüğünüm ama seninde yaşın büyük benden...
madam ve nikita abla dicem size...:81:hosmus....ama sen yinede abla deme.
nikiparemmm hoşgelmişsen nassın sabah sabah sizi buralarda görmek dehşet güzel bişi içimi aydınlattın
hosgördüm canimmm, bugün erken basladim, ve erken bitircem
ne var ne yok?? nasil gidiyor??
topige bikac yeni isim eklenmis...
bende iyiyim çok şükür madamım akşam başım ağırıyodu biraz ama inci daha iyiyim...
ben çalışıyorum madamım özel sektörde...
hamilelik belirtisi olarak baş ağrıısnı duymuştum ben inşallah hamişsindir bekleyip görelim bakalımmm
Öylemi süper ben duymamıştım. Ama çok kötü bişey bu ya resmen çatlıyor başım dişlerime vuruyor agrı o kadar yani. Ben zaten zor dayanıyorum kan testi yaptırmamak için. Bide haziranın 3'ü evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum inşallah Allah nasip ederde hamile kalırsam...
güzel bacim, herseyin hayirlisi olsun insallah, oluruna birak ....kismetse olur ...
paytak?
erik demeee, demee erikk...gecen aldim ,hepsinide kendim yedimtuzladim yidim ,tusladim yidim...bide baktimki pitmissss
kocanla ciktiysaniz ,uzun zamandir beraber idiyseniz; hemen baslayin canimmm, hayirli baslamalar
hosmus....ama sen yinede abla deme.
hosgördüm canimmm, bugün erken basladim, ve erken bitircem
ne var ne yok?? nasil gidiyor??
topige bikac yeni isim eklenmis...
evet bebiş herkes çok sevdi bizleri takiplerdeyisss
günaydın dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebeğim günaydın naber. hamilelik belirtisi olarak ota boka herşeye ağlamak da var mı bilio musun
canm bence bi tansiynunu ölçtür. ilgisi olabilir. en son başım çatlayacak gibi ağrıdığında tansiyonum 16lara kadar çıkmıştı.
Öylemi süper ben duymamıştım. Ama çok kötü bişey bu ya resmen çatlıyor başım dişlerime vuruyor agrı o kadar yani. Ben zaten zor dayanıyorum kan testi yaptırmamak için. Bide haziranın 3'ü evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum inşallah Allah nasip ederde hamile kalırsam...
ayyyyyyyyy inşallahh yaaa bakk şimdi daha heyecan yaptım sen bi tansiyonunu ölçtür yinede idrar testi filan yaptınmı
günaydın dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebeğim günaydın naber. hamilelik belirtisi olarak ota boka herşeye ağlamak da var mı bilio musun
canm bence bi tansiynunu ölçtür. ilgisi olabilir. en son başım çatlayacak gibi ağrıdığında tansiyonum 16lara kadar çıkmıştı.
güzel bacim, herseyin hayirlisi olsun insallah, oluruna birak ....kismetse olur ...
paytak?
evet bebiş herkes çok sevdi bizleri takiplerdeyisss
eee madam, anlat hele....yidigin ictigin senin olsun, neler gördün söle hele
Yapayımmı çıkarmı idrar testinde ama daha 2 gün var reglime. Tansiyonumu ölçtürecegim ama haber veririm size. Yüksek mi çıkması gerekiyor.
Yapayımmı çıkarmı idrar testinde ama daha 2 gün var reglime. Tansiyonumu ölçtürecegim ama haber veririm size. Yüksek mi çıkması gerekiyor.
kızlar bizbize kalmışız
eee madam, anlat hele....yidigin ictigin senin olsun, neler gördün söle hele
bu sabah işe gelirken servisi kullanmadım metrobüsle geldim oturuyordum sonra bi bayan bindi elinde defterleri filan vardı verin dedim kucağımda dursun sağol filan dedi sonra bi göz attım sonra gülmeye başladım kendi kendime herhalde hemşirelikmi okuyordu ebelikmi bilmiyom ama defterdeki notlarda hep hamişlerle ilgili bilgiler vardı bizim burda hep konuştuğumuz konular yumurtalıktı spermdi annenin babnın yaşıydı vs vs vsdedim şansa bak kucağıma düştü bilgiler
bu sabah işe gelirken servisi kullanmadım metrobüsle geldim oturuyordum sonra bi bayan bindi elinde defterleri filan vardı verin dedim kucağımda dursun sağol filan dedi sonra bi göz attım sonra gülmeye başladım kendi kendime herhalde hemşirelikmi okuyordu ebelikmi bilmiyom ama defterdeki notlarda hep hamişlerle ilgili bilgiler vardı bizim burda hep konuştuğumuz konular yumurtalıktı spermdi annenin babnın yaşıydı vs vs vsdedim şansa bak kucağıma düştü bilgiler
way bee...oldumu olur kiss, tevafuk olmus tontis....
eeee sonra?? baska baska??
isim buldunmu ördegine?
way bee...oldumu olur kiss, tevafuk olmus tontis....
eeee sonra?? baska baska??
isim buldunmu ördegine?
nie hep ben anlatıyom tontişkom yaaaördeğe bulamadım yaw orhan dedi arkadaşın biri iyi dedim olsun
nie hep ben anlatıyom tontişkom yaaaördeğe bulamadım yaw orhan dedi arkadaşın biri iyi dedim olsun
sen güzel anlatiyorsun bebisim, devam devam ..
orhanmi??olur kisss, nerde beslicen?
hayır canm tansiyonun yüksek olabilir başın ağrıyormuş ya. hamilelikle bir alakası yok. inşallah yüksek değildir.
:18: , evet....
nasilsin bernardo?? hersey yolundami??
Ölçüreceğim bakalım hayırlsı. inşallah yüksek çıkmaz. Şu 2 günde bir geçseydi hayırlısıya. Sabah eşimde regl tarihimi sordu yarın dimi diyor :))))) Olsa bile söylemeyeceğim 3 üne kadar sabretmem gerek. Gerçi bu sefer hamile kalırsam cinsiyeti belli olana kadar saklayacagım herkesten. İlk hamileliğim gibi olursa herkese dert anlatmak zorunda kalmak istemiyorum.
acaba kafa dağıtmak için bende mi hayvan alsam ki çok canım istedi sizde görüncesanki yiyecek bişey gibi konuştum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?