Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

güzel bacim, herseyin hayirlisi olsun insallah, oluruna birak ....kismetse olur ...
ben şimdi dün tavşan aldım ama bi türlü isim bulamadık bi kaç önerisi olabilecek olan varmıı
paytak?

günaydın dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamilelik belirtisi olarak baş ağrıısnı duymuştum ben inşallah hamişsindir bekleyip görelim bakalımmm

bebeğim günaydın naber. hamilelik belirtisi olarak ota boka herşeye ağlamak da var mı bilio musun

canm bence bi tansiynunu ölçtür. ilgisi olabilir. en son başım çatlayacak gibi ağrıdığında tansiyonum 16lara kadar çıkmıştı.

var tabi yaaa olmazmı valla onu bu topikte duydum hemde yabancı ellerde değil yanii

ayyyyyyyyy inşallahh yaaa bakk şimdi daha heyecan yaptım sen bi tansiyonunu ölçtür yinede idrar testi filan yaptınmı

ayyyyyyyyy inşallahh yaaa bakk şimdi daha heyecan yaptım sen bi tansiyonunu ölçtür yinede idrar testi filan yaptınmı

Yapayımmı çıkarmı idrar testinde ama daha 2 gün var reglime. Tansiyonumu ölçtürecegim ama haber veririm size. Yüksek mi çıkması gerekiyor.

Yapayımmı çıkarmı idrar testinde ama daha 2 gün var reglime. Tansiyonumu ölçtürecegim ama haber veririm size. Yüksek mi çıkması gerekiyor.

bilmmiyorumki inan ama arkadaş dedi ya onun 16 çıkmış demekki yüksek eczacıya söyle bide durum böle böle diye kimisinin çıkıyo 1 hafta önceden daha idrarında ama tabi bellide olmaz kişiye göre değişir bence üzülme ama bişi olmazsa tamammı

hayır canm tansiyonun yüksek olabilir başın ağrıyormuş ya. hamilelikle bir alakası yok. inşallah yüksek değildir.

hayır canm tansiyonun yüksek olabilir başın ağrıyormuş ya. hamilelikle bir alakası yok. inşallah yüksek değildir.

Ölçüreceğim bakalım hayırlsı. inşallah yüksek çıkmaz. Şu 2 günde bir geçseydi hayırlısıya. Sabah eşimde regl tarihimi sordu yarın dimi diyor :))))) Olsa bile söylemeyeceğim 3 üne kadar sabretmem gerek. Gerçi bu sefer hamile kalırsam cinsiyeti belli olana kadar saklayacagım herkesten. İlk hamileliğim gibi olursa herkese dert anlatmak zorunda kalmak istemiyorum.

bende aynı senn gibi düşünüyorum. ilk hamileliğimde söylemicektik güya ama eşim laf dinlemedi. bu sefer kesin söylemicez. inşallah bi hamile kalayımda

acaba kafa dağıtmak için bende mi hayvan alsam ki çok canım istedi sizde görünce sanki yiyecek bişey gibi konuştum he

kafa dağıtmak için kesinlikle doğru bir terch değil canım. tahmin edemeyeceğin kadar büyük bir sorumluluk. tabii bir kaplumbağ veya balık vs düşünmüyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…