- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.081
acaba kafa dağıtmak için bende mi hayvan alsam ki çok canım istedi sizde görüncesanki yiyecek bişey gibi konuştum he
sen güzel anlatiyorsun bebisim, devam devam ..
orhanmi??olur kisss, nerde beslicen?
hee orhan bacımm abiside osmandı zaten uyumlu oldularbizim büyük bi terasımız var orda yer yapmıştık osman için şimdi orhanıda salıverdik yanına büyücek bakalımmm
iyidir bebeğim herşey yolunda çok şükür. böbreklerimde bir ağrı var yanlız. adet olmdan önce olur bende bu. belki bu ay erken adet olucam. onun dışında bişey yok
bernardonun dediği gibi gerçekten bakımları büyük bir sorumluluk istiyor benim 2 ördeğim bir tavşanım birde muhabbet kuşum var kaplumbağalarımız da vardı onları hedye ettim arkadaşıma artık yok hepsi birer çocuk gibi büyük ördeğimi ilk aldığım zaman gece bensiz uyumazdı vik vik bağırırdı kaç gece uykusuz kaldığımı bilirim eşimde vicdanlıdır benim gibi dayanamayıp aramızda yatırmıştıkMışıl mışıl uyumuştu ya canım benimmm şimdi eşşek kadar oldu şimdiki miniği öle el bebek alıştırmıyoruz ama abisinin yanında büyüsün bi araya koyduk bakalım o da büyücektir orda ama ortam müsaitse bide sabrın varsa buyur bak gayet zevkli bişi biz çok seviyoruz hepicini
hee orhan bacımm abiside osmandı zaten uyumlu oldularbizim büyük bi terasımız var orda yer yapmıştık osman için şimdi orhanıda salıverdik yanına büyücek bakalımmm
:13: cok iyi etmissin canimmm,keske bende alsammm,cok isterdim ...bahcemizde büyük ama , bakalim yha, önce bir bebis olsunda,,,bakarik
:13: cok iyi etmissin canimmm,keske bende alsammm,cok isterdim ...bahcemizde büyük ama , bakalim yha, önce bir bebis olsunda,,,bakarik
evet önce bebiş ben sana hediye ederim sonra bi hayvancık
bende aynı senn gibi düşünüyorum. ilk hamileliğimde söylemicektik güya ama eşim laf dinlemedi. bu sefer kesin söylemicez. inşallah bi hamile kalayımda
Canım sendemi bebeğini kaybettin.
evet önce bebiş ben sana hediye ederim sonra bi hayvancıkcok tatlisin cokkk!! ben tatlidan anlarimmmm.... sagol tatlim benimmmm, walla aldimda kabul ettimde gurban oldugum, vermis kadar oldun biliomusun....varol bitanem
söylemeyin , katiliyorum size....benim esimde sevincinden hemen söyledi...bende aynı senn gibi düşünüyorum. ilk hamileliğimde söylemicektik güya ama eşim laf dinlemedi. bu sefer kesin söylemicez. inşallah bi hamile kalayımda
Canım sendemi bebeğini kaybettin.
ama gelecekte söyletmiceeemmmm bende...
kizlar extra naneli cay var elimde, isteyen??
cok tatlisin cokkk!! ben tatlidan anlarimmmm.... sagol tatlim benimmmm, walla aldimda kabul ettimde gurban oldugum, vermis kadar oldun biliomusun....varol bitanem
söylemeyin , katiliyorum size....benim esimde sevincinden hemen söyledi...
ama gelecekte söyletmiceeemmmm bende...
kizlar extra naneli cay var elimde, isteyen??
ben bilmiyom nasıl bişey o bebetom hiç içmedim ondan
cok tatlisin cokkk!! ben tatlidan anlarimmmm.... sagol tatlim benimmmm, walla aldimda kabul ettimde gurban oldugum, vermis kadar oldun biliomusun....varol bitanem
ben bilmiyom nasıl bişey o bebetom hiç içmedim ondan
bilirsin madamim, bitkisel caylar varya ,meyveli caylar....ondan iste. sallam poset cay hayatim.
kahve almaa gittim, akedes saka yapti ,sicak su cekti istemedigim halde, elimde kaldi sicak su, bende onu bozmamak icin cay aldim döndüm yerimemasamda sogumakta, bikac kisiye sordum ,kimse nane istemiii, gidip poseti degiseyim baride patlamasin hepten masamda
canım sendemi bebeğini kaybettin.
bilirsin madamim, bitkisel caylar varya ,meyveli caylar....ondan iste. sallam poset cay hayatim.
kahve almaa gittim, akedes saka yapti ,sicak su cekti istemedigim halde, elimde kaldi sicak su, bende onu bozmamak icin cay aldim döndüm yerimemasamda sogumakta, bikac kisiye sordum ,kimse nane istemiii, gidip poseti degiseyim baride patlamasin hepten masamda
NİKİTA HAMİLELİKTE DİKKAT ET BİTKİ ÇAYLARINA SAKINCALI BAZILARI BİLİYORSUN DEĞİL Mİ
NİKİTA HAMİLELİKTE DİKKAT ET BİTKİ ÇAYLARINA SAKINCALI BAZILARI BİLİYORSUN DEĞİL Mİ
yok kiz ,kendim icin almamistimki....sevmem ben pek bitki cayi...ama bilmiyordum hamilelikte zararli oldugunu....umarim unutmam, tsk.ler canim...olduda hamile kaldimda aserdim, hic yanasmiyayim. bilioduysamda,unutmusum, suan sana bilmiodum demem icab ediyor tatlim..sagol.
yok kiz ,kendim icin almamistimki....sevmem ben pek bitki cayi...ama bilmiyordum hamilelikte zararli oldugunu....umarim unutmam, tsk.ler canim...olduda hamile kaldimda aserdim, hic yanasmiyayim. bilioduysamda,unutmusum, suan sana bilmiodum demem icab ediyor tatlim..sagol.
AMAN AMAN DİKKAT ET. SADECE IHLAMUR ÖNERİYOLAR DİE BİLİORUM
AMAN AMAN DİKKAT ET. SADECE IHLAMUR ÖNERİYOLAR DİE BİLİORUM
ok canimm, birde hamile olsamda takip etsem
onu biliom bebem ya naneliyi hiç içmedim ondan
Selammmmmmmmmmmm güzel topiğin güzel insanları nasılız bugün
Lunalady canımın içiiii sen dedin ya listeden sil dia bende silmedim alta koydumki bat tarihini söyleyesin dia. Ama hala gelmemiş kırmızılıklarGelmesin inşallahhhhh yanlız içimden bi his sen hamişsin dio he
ok canimm, birde hamile olsamda takip etsem
ayyyy nikitam ya bende hamiş olmak istiyom valla canım çekti he şimdi benimde bizim iş yerinde bi arkadaş var hep konuşurduk hadi ne zaman yapıcan diye filan 2 yıllık evli düşünmüyordu daha meğersem bi kaç ay önce konuşurkene yeni hamişmiş ama herşey normaline dönene kadar söylememiş şimdide 5 aylık olmuş nerdeyse kimsenin haberi yok karnısıda çok çıkmamış herkes kilo almıştır diye bişi dormamış zayıfta kendisi şok oldum az önce yaa oğlusu olcakmış bende istiyom yaa bende bendeeeee banae bananeee
bisey kacirmadin canimm, cokta waauuuww bir cay degilonu biliom bebem ya naneliyi hiç içmedim ondan
Selammmmmmmmmmmm güzel topiğin güzel insanları nasılız bugün
Lunalady canımın içiiii sen dedin ya listeden sil dia bende silmedim alta koydumki bat tarihini söyleyesin dia. Ama hala gelmemiş kırmızılıklarGelmesin inşallahhhhh yanlız içimden bi his sen hamişsin dio he
koleraaa, merhabalar canikoo...naber??
nasil gidiyor hamilelik??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?