Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

acaba kafa dağıtmak için bende mi hayvan alsam ki çok canım istedi sizde görünce sanki yiyecek bişey gibi konuştum he

bernardonun dediği gibi gerçekten bakımları büyük bir sorumluluk istiyor benim 2 ördeğim bir tavşanım birde muhabbet kuşum var kaplumbağalarımız da vardı onları hedye ettim arkadaşıma artık yok hepsi birer çocuk gibi büyük ördeğimi ilk aldığım zaman gece bensiz uyumazdı vik vik bağırırdı kaç gece uykusuz kaldığımı bilirim eşimde vicdanlıdır benim gibi dayanamayıp aramızda yatırmıştık mışıl mışıl uyumuştu ya canım benimmm şimdi eşşek kadar oldu şimdiki miniği öle el bebek alıştırmıyoruz ama abisinin yanında büyüsün bi araya koyduk bakalım o da büyücektir orda ama ortam müsaitse bide sabrın varsa buyur bak gayet zevkli bişi biz çok seviyoruz hepicini

kesinlikle katılıyorum. Geçen sabah kalktım köpişime bi baktım yerinden kalkamıyor. Br de kusmuş. Yavrum benm sürükleyerek içeri getirdim. Heralde felç oldu dedim. Nasıl bakıyor yüzüme masum masum. Kıyamam yavrum benm. Allahım eşimde yok evde nasıl kaldırcamda nasıl götürcem die düşündüm vet. çok ağır çünkü. Neyseki biraz kendine geldide gittik vet. Iyiken çok güzel ama hastalandığunda çoook büyük bir üzüntü. Ama çokk tatlıııııııııııııııı...........

Selammmmmmmmmmmm güzel topiğin güzel insanları nasılız bugün

Lunalady canımın içiiii sen dedin ya listeden sil dia bende silmedim alta koydumki bat tarihini söyleyesin dia. Ama hala gelmemiş kırmızılıklar Gelmesin inşallahhhhh yanlız içimden bi his sen hamişsin dio he

selam koleram güzel hamiş annesi napıirsın iyimisin bugün bakalım işler yoğunmu gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…