- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.101
onu biliom bebem ya naneliyi hiç içmedim ondan
maydonoz nane gibi yeşil bitkiler düşüğe neden oluyo bildiğim kadarıyla bence çayını bile içmeyin
selam koleram güzel hamiş annesi napıirsın iyimisin bugün bakalım işler yoğunmu gene
bisey kacirmadin canimm, cokta waauuuww bir cay degil
koleraaa, merhabalar canikoo...naber??
nasil gidiyor hamilelik??
NİKİTAMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMM İYİ GİDİYO BILANTILI BİRASSS... SİNİR OLDUĞUM KİŞİLERİN ÜSTÜNE KUSMAYA BAŞLARIM YAKINDA
ayyyy nikitam ya bende hamiş olmak istiyom valla canım çekti he şimdi benimde bizim iş yerinde bi arkadaş var hep konuşurduk hadi ne zaman yapıcan diye filan 2 yıllık evli düşünmüyordu daha meğersem bi kaç ay önce konuşurkene yeni hamişmiş ama herşey normaline dönene kadar söylememiş şimdide 5 aylık olmuş nerdeyse kimsenin haberi yok karnısıda çok çıkmamış herkes kilo almıştır diye bişi dormamış zayıfta kendisi şok oldum az önce yaa oğlusu olcakmış bende istiyom yaa bende bendeeeee banae bananeee
o arkadasin ben olmiyayim???
aynen bende onun gibi ettigim icin, onu cokkk iyi anliyorummm , iyi etmis
bizde ilk evlendigimizde hemen yapmadik, korunduk, korunmayi biraktigimda kimseye demedim, zaten bebisimde bana sürpriz yapti,(beklemiyordum o ara tutacagini) dedigimde millet bir sasirdi ,bir sasirdi ,(bir kuzenim demedim diye agladi ,sitem etti , ona muhakkak söylicegim ama )
bu seferde demijiimmm, kocam ne yapar bilmem....söylesin istemiyorummm (tutamaz o beh, hemen ilan eder)
o arkadasin ben olmiyayim???
aynen bende onun gibi ettigim icin, onu cokkk iyi anliyorummm , iyi etmis
bizde ilk evlendigimizde hemen yapmadik, korunduk, korunmayi biraktigimda kimseye demedim, zaten bebisimde bana sürpriz yapti,(beklemiyordum o ara tutacagini) dedigimde millet bir sasirdi ,bir sasirdi ,(bir kuzenim demedim diye agladi ,sitem etti , ona muhakkak söylicegim ama )
bu seferde demijiimmm, kocam ne yapar bilmem....söylesin istemiyorummm (tutamaz o beh, hemen ilan eder)
bende hiç sanmıyom benimkinin çenesi dursun ilan eder acaba diom onada mı söylemesem
YOĞUN YAA BIKTIM VALLA YAA Bİ YANDAN MİDEM BULANİİ NEFRET ETTİM ÇALIŞMAKTAN BÖÖÖ GELDİ YANİ
NİKİTAMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMM İYİ GİDİYO BILANTILI BİRASSS... SİNİR OLDUĞUM KİŞİLERİN ÜSTÜNE KUSMAYA BAŞLARIM YAKINDA
hehh süper olur o işte bırakta işe yarasın az biraz bılantılar dimö aama
YOĞUN YAA BIKTIM VALLA YAA Bİ YANDAN MİDEM BULANİİ NEFRET ETTİM ÇALIŞMAKTAN BÖÖÖ GELDİ YANİ
, kisss ,tut kendini tuuutt, senin kusmuguna bile degmez sinir olduklarin (bende ne önyargiliyim emmee, hemen arkadasimi tutuyorum )
normal bebisim,,,ayyy Allah sabir versin, insallah kisa süreligine bulanti yasarsin, hemen gecsin insallah tontishimmm
isim düsünmeye basladinizmi?
madam, biz demeyelim....ben dersem o ne yapar eder muhakkak soyler ailesine,kayincolarina....en iyisi demiyecik biz gi
bende hiç sanmıyom benimkinin çenesi dursun ilan eder acaba diom onada mı söylemesem
ben gidiom şimdi elcem geene see you saksı alacam çiçek ekçemde
iyi,ama cabuk gel....
slm kızlar nasılsınız bakalım ben hamile kaldığımdan beri çok iş yapıyorum ve yaparkende üzülüyorum acaba bişi olurmu diye ne zaman erken yatayım desem en az saat 1 oluyor uyku denen bişicik kalmadı dengem bozuldu dünde pazardan domates fidesi ve biber fidesi aldım toprak kazdım kovalara doldurdum onları ekmem lazımbebek de var
madamım seninle bazı huylarımız çok benziyo gızzz seninde hayvanların var bizimde 2 denecik papağanımız var dün birde fide aldım ama sen çiçek almışsın burda biraz ayrıldık galibeki
madam, biz demeyelim....ben dersem o ne yapar eder muhakkak soyler ailesine,kayincolarina....en iyisi demiyecik biz gi
iyi,ama cabuk gel....
geldim tospikim geldimmmmmmm bak burdayım sen ne zaman gitçen eve bakalım
evet bebiş benziyoz üzülme bi sürü fidemis var bak yazdım az önce sana benzemediğimiz tek yönümüs hamişlikarkanızdayım ama üzülmeyin yetişirim inşallahhhh
bizim önce senin önde veya benim geride ve senin geride olmanı sağlayan bizler değiliz yüce mevladır neyi uygun görürse o olur ben kaç ay bekledim olması için hamilelik tvde kilere benzemiyoki bir birliktelikte olsun olur inşallah zamanla
geldim tospikim geldimmmmmmm bak burdayım sen ne zaman gitçen eve bakalım
aldinmi saksilarini? nasil bisi aldin bakam?
yukleyebilirmisin resmini? merak ettim heee :26:
aaa, napcan gi gitme vaktimi? hayirdir??
aldinmi saksilarini? nasil bisi aldin bakam?
yukleyebilirmisin resmini? merak ettim heee :26:
aaa, napcan gi gitme vaktimi? hayirdir??
yükleme şeysim yok bebişim ya ama sıradan bişi öyle seramik filan almadım o kadar çok aldımki şu bir ay içinde 40-50 tane vardırçiçek manyağı oldum çıktım domates biberde yetiştiriyoz çilekimizde var ohhhhh sende ek çıkıyo valla yaa şaka gibi
erken gidicem dedin ya bugün ondan sordum bitanem
yükleme şeysim yok bebişim ya ama sıradan bişi öyle seramik filan almadım o kadar çok aldımki şu bir ay içinde 40-50 tane vardırçiçek manyağı oldum çıktım domates biberde yetiştiriyoz çilekimizde var ohhhhh sende ek çıkıyo valla yaa şaka gibi
erken gidicem dedin ya bugün ondan sordum bitanem
annemde aynen öyle! bahcesini görsen , anam menekseden suni sirmasiklara, taze soganlar,biber ekti simdide, fide saksilarindan cikarmis ,ekmis tontisim. salatasida olur, cilegide vardi gecen yil, bu yil ektimi bilmiyorum,oglum seviyor ekmistir bence. taze fasulyesini muhakkak eker....cok severim, bende yapmak istiyorum ama, bakim lazim...her yere yetisemezsem üzulürüm , zaten bahcemiz berbat suanda, ilk firsatta yeni tash alip dösetecegiz...
hee, dogru bugün erken basladim erken gidecegim...yarim saatim kaldi tontis
annemde aynen öyle! bahcesini görsen , anam menekseden suni sirmasiklara, taze soganlar,biber ekti simdide, fide saksilarindan cikarmis ,ekmis tontisim. salatasida olur, cilegide vardi gecen yil, bu yil ektimi bilmiyorum,oglum seviyor ekmistir bence. taze fasulyesini muhakkak eker....cok severim, bende yapmak istiyorum ama, bakim lazim...her yere yetisemezsem üzulürüm , zaten bahcemiz berbat suanda, ilk firsatta yeni tash alip dösetecegiz...
hee, dogru bugün erken basladim erken gidecegim...yarim saatim kaldi tontis
ayy başbaşa kaldık ne kaa romantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?