Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

selam koleram güzel hamiş annesi napıirsın iyimisin bugün bakalım işler yoğunmu gene

YOĞUN YAA BIKTIM VALLA YAA Bİ YANDAN MİDEM BULANİİ NEFRET ETTİM ÇALIŞMAKTAN BÖÖÖ GELDİ YANİ

Son düzenleme:

mrb kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım 5 gün önce aldım sonucum 12 gün degerim 171 çıkı 16 gün degerim 735 çıktı nasıl sizce

slm kızlar nasılsınız bakalım ben hamile kaldığımdan beri çok iş yapıyorum ve yaparkende üzülüyorum acaba bişi olurmu diye ne zaman erken yatayım desem en az saat 1 oluyor uyku denen bişicik kalmadı dengem bozuldu dünde pazardan domates fidesi ve biber fidesi aldım toprak kazdım kovalara doldurdum onları ekmem lazım bebek de var

madamım seninle bazı huylarımız çok benziyo gızzz seninde hayvanların var bizimde 2 denecik papağanımız var dün birde fide aldım ama sen çiçek almışsın burda biraz ayrıldık galibeki

ayyy hicranım bizde aldık ektik çiçek vermeye başladılar bile çok zevkli bişi çilekimizde var ha bire yiyoz günde bir iki tane dalından yemek çok zevkli salatalığımızda var herhalde o da şuan senin bebiş kadardır boyu :)))) daha bi çok şey ektik ama söylemiim şimdi mevsimi ddil ya canın çeker meker allah korusun ek ek seninkjilerde büyücek bebişle beraberr inşallah ama çokta yorma kendini olurmu bende saksı aldım az önce çiçek almıştım onları ekicem

madamım seninle bazı huylarımız çok benziyo gızzz seninde hayvanların var bizimde 2 denecik papağanımız var dün birde fide aldım ama sen çiçek almışsın burda biraz ayrıldık galibeki

evet bebiş benziyoz üzülme bi sürü fidemis var bak yazdım az önce sana benzemediğimiz tek yönümüs hamişlik arkanızdayım ama üzülmeyin yetişirim inşallahhhh

evet bebiş benziyoz üzülme bi sürü fidemis var bak yazdım az önce sana benzemediğimiz tek yönümüs hamişlik arkanızdayım ama üzülmeyin yetişirim inşallahhhh

bizim önce senin önde veya benim geride ve senin geride olmanı sağlayan bizler değiliz yüce mevladır neyi uygun görürse o olur ben kaç ay bekledim olması için hamilelik tvde kilere benzemiyoki bir birliktelikte olsun olur inşallah zamanla

olur tabiki ya ben çok fazla takıntılı değilim bu konuda inancım çok büyük rabbime o ol derse o zaman olucak bunu biliyorum bakma sen benim dediklerime şaka onlar rabbim biliyorrr bu arada kaç ay beklediniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…