- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.121
berre'den haber yokmu?
ne gibi bebiş haberr
ne gibi bebiş haberr
ugramaz oldu topige sanki...
ne bilim , ariyorum onuda
ugramaz oldu topige sanki...
ne bilim , ariyorum onuda
bebiş daha sabah burdaydı biz konuştuk :))) bu arada bu kadınlar kim yaw adam gibi bişi koysana şu avatarına yoksa söle ben gönderim sana annem ya
aksama heyecannn vaaarrr....oyle bir gecer zamankiiii vaarrr, izliyeceksin madamim oldumu??
yarin kaynatirizzz , bak neler olacakmis;
Tuzağa düşen Ali Kaptan hâlâ olan bitene bir anlam verememiştir. Carolin’i paraları getirmek üzere Ekber serbest bırakır. Paraların hepsini yanına alan Carolin, yurtdışına uçak bileti de ayırtır. Ekber ve Ali dışında Carolin’i bekleyen bir başkası daha vardır. Takip edildiğini anlayan Carolin panik içindedir. Mete, tedavi süreci çok zor geçen İnci Hoca’ya refakat edebilmek için annesinden izin alır. Hapishane’ye düşen Ahmet ise orada bir saldırıya uğrar. Ondan haber alamayan Berrin perişandır. Mesude’nin ailesi ile çat kapı çıkıp eve gelmeleri, üstelik bir de hesap sormaları Soner için bardağı taşıran son damla olur. Nişanı atar, onları da evden kovar. Ancak bu durum evdeki bütün dengelerin değişmesine neden olur. Öfkesinden kuduran Mesude, Murat’a gerçekleri anlatmaya karar verir. Çocuğu bir an önce aldırmak isteyen Cemile başka bir ebe ile anlaşır. Kürtajdan çok korkan Cemile’yi başka bir tehlike beklemektedir
bebiş daha sabah burdaydı biz konuştuk :))) bu arada bu kadınlar kim yaw adam gibi bişi koysana şu avatarına yoksa söle ben gönderim sana annem ya
öyle deme giii, o madonna madonna, hemide cocuklugumda bu sekilde hatirladigim bir resimdeki madonna, cok tatliydi gi bu sekilde....kadin simdi (vede herzaman)vamp vamppp
resim var ,olmazmi, napimmm seviom giii , bugun dursun bari bu resim nolurrr??
yarin degissem??
izlemem mi nikitam izlerim heyecanlıymış bencede tek istediğim o salak mesudenin saçlarını yolmakohh ohh atsın nişanı yaa zaten sonerde bi salak git başka bi kadın bu illa kıskandıracaksan dime ama
öyle deme giii, o madonna madonna, hemide cocuklugumda bu sekilde hatirladigim bir resimdeki madonna, cok tatliydi gi bu sekilde....kadin simdi (vede herzaman)vamp vamppp
resim var ,olmazmi, napimmm seviom giii , bugun dursun bari bu resim nolurrr??
yarin degissem??
iyi iyi dursun hade kıyamadım bak gene sana heee kıymetimi bilbu arada madonnanın yanından bile geçmiyo kadın evrim geçirmiş olmalı
yok kiss ,ne kiskandirmasiii, aciyor ayline', unutsun istiyor sanirsam....
baksana yikiyor ortaligi sözkonusu aylin olunca...ama cok sacma bee...iyice sacma boyutuna vardi artik....
iyi iyi dursun hade kıyamadım bak gene sana heee kıymetimi bilbu arada madonnanın yanından bile geçmiyo kadın evrim geçirmiş olmalı
eywallah tontisimmm, ama bak seni'de ben kiramiyorum, degisiyorum resmimi ....canimmm
eeee, o 80lerdeki madonna....ah genclik ahhh...
gercekten madonna o gii, sen bana inan.
true blue , baby i love you
gerci bu resimdeki saclarla, papa dont preach klibi var...true blue daki saclari daha farkliydi ..
eywallah tontisimmm, ama bak seni'de ben kiramiyorum, degisiyorum resmimi ....canimmm
eeee, o 80lerdeki madonna....ah genclik ahhh...
gercekten madonna o gii, sen bana inan.
true blue , baby i love you
gerci bu resimdeki saclarla, papa dont preach klibi var...true blue daki saclari daha farkliydi ..
bak bu hatun güsell sana benziyo tontişimmm
hayır bence kardeşi dediya aylinle evlenin gibi bişi o zaman karar verdi evlenmeye aralarında bişi olduğunu sanmasın diye bide ayline inat yapıyo canımmm çünkü aylinin kardeşini sevmediğini biliyoo aylinde seviyomuş gibi yapınca adam yaralamak için en yakınındakini seçiyooo
bak bu hatun güsell sana benziyo tontişimmm
yok bee, sana benziyor benceee
hade lafa tutma beniii, ciao
yok bee, sana benziyor benceee
hade lafa tutma beniii, ciao
tamam bebişim güle güle git esen kal....
yaw dayanamadım test yaptım negatif çıktı:84::84::84:
olur tabiki ya ben çok fazla takıntılı değilim bu konuda inancım çok büyük rabbime o ol derse o zaman olucak bunu biliyorum bakma sen benim dediklerime şaka onlar rabbim biliyorrrbu arada kaç ay beklediniz siz
bowww du panik yapma yaw günü geçmişmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?