Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Mrb benim reglim 4 gün geçti, aslında düzenli olurdu ama gidip test yapmaya korkuyorum. Ne olur dua edin banada

İnşallah hamılesındr canım dualarım seninle Hayırlısıyla iyi haberler ver bize rabbim hicbirimizin kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda hamıle kalalım , Aksi cıkarsa bıle bile üzülme her şerde bir hayır vardır derler..

nasıl bi sabırdır anlamıyorum test yapta bizde meraktan ölmeyelim ölürsek dua da edemeyis şuan dularımız seninle inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım

Allah hayrını versin hiç gülesim yoktu sen beni güldürdün ya Rabbimde seni güldürsün. 7 yıl bekleyince sabretmeyi öğrendim çok şükür

Bende çok merak ediyorummmm hamileyimmm ama 2 gün var dayanamıyorum çatlıcam meraktan ya.

Amiinnn Bende size dua etcem inşallah. Bu özlemle yaşayan herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Onun hazinesi çok geniş bizide güldürsün inşallah

Allah hayrını versin hiç gülesim yoktu sen beni güldürdün ya Rabbimde seni güldürsün. 7 yıl bekleyince sabretmeyi öğrendim çok şükür

hımmm o zaman senin en doğal hakkındır şuan ve sana çift dua edicem torpillisin benden yana rabbim hayırlısını versin sana çok bekletmesin tez vakitte versin inşallah aminnnnnnnnn....banada versinn ama

hımmm o zaman senin en doğal hakkındır şuan ve sana çift dua edicem torpillisin benden yana rabbim hayırlısını versin sana çok bekletmesin tez vakitte versin inşallah aminnnnnnnnn....banada versinn ama

Sanada versin burda isteyen herkesede versin banada versin inşallaaahhh
Bu arada benim anlamadığım hamile ve 2 gün var o nasıl oluyo, kan testindendemi belli oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…