- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.141
yaw dayanamadım test yaptım negatif çıktı:84::84::84:
dur dur ağlama hemen daha zamanı var demekki günün geçmişmiydiki
daha 4 gün var ama dayanamadım işte :95:
ekim 24 den beri
Daral geldi yaaaaaaa
yaw dayanamadım test yaptım negatif çıktı:84::84::84:
günün gectımıki canım benım?
Mrb benim reglim 4 gün geçti, aslında düzenli olurdu ama gidip test yapmaya korkuyorum. Ne olur dua edin banada
Mrb benim reglim 4 gün geçti, aslında düzenli olurdu ama gidip test yapmaya korkuyorum. Ne olur dua edin banada
daha 4 gün var ama dayanamadım işte :95:
noldu tospikim ya iş dimi gene haberi varmı işyerinin hamişlikten
bat 28 mayıs ama bekleyemedım işte
ohooo bende 2 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı. şimdi hamişim kapı gibi 6 haftalık hemde
var beya acıyan yokki bacım. Hamiş olduğuma patronlar hiç sevinmedi zaten
nasıl bi sabırdır anlamıyorum test yapta bizde meraktan ölmeyelim ölürsek dua da edemeyisşuan dularımız seninle inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım
İnşallah hamılesındr canım dualarım seninle Hayırlısıyla iyi haberler ver bize rabbim hicbirimizin kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda hamıle kalalım , Aksi cıkarsa bıle bile üzülme her şerde bir hayır vardır derler..
Bende çok merak ediyorummmm hamileyimmm ama 2 gün var dayanamıyorum çatlıcam meraktan ya.
Allah hayrını versin hiç gülesim yoktusen beni güldürdün ya Rabbimde seni güldürsün. 7 yıl bekleyince sabretmeyi öğrendim çok şükür
hımmm o zaman senin en doğal hakkındır şuan ve sana çift dua edicem torpillisin benden yana rabbim hayırlısını versin sana çok bekletmesin tez vakitte versin inşallah aminnnnnnnnn....banada versinn ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?