- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.161
Sanada versin burda isteyen herkesede versin banada versin inşallaaahhh
Bu arada benim anlamadığım hamile ve 2 gün var o nasıl oluyo, kan testindendemi belli oldu canım
Bana cc bile yeter. Yeterki geçeyim :))
kimmiş o ... bu arada bi arkdaşımız bir hafta önce öğrendi idrar testiyle hemde sende bekleme yap hem senin geçmiş bile neyi beklicen ki....öğrenmek istemiyormusun yoksa
Nurum bekliyorum yazmış ya ona sormuştum ama acemiyim ya birbirine karıştırdım. Canım bi yandan öğrenmek istiyorum bi yandan istemiyorum. Yani negatiften korkuyorum. Hoş korkunun ecele faydası yok ama umut işte naparsın. İdrar testiyle çok önceden hayal kırıklığına uğradım ben. çift çizgiydi ama aynı gün kanda negatif çıktı. O yüzden ona güvenmiyorum. bide forumda okumuştum, bi arkadaş günü geçtikten sonra hassas test yapmış onda negatif çıkmış sonra 2 gün arayla yine negatif çıkmış dayanamayıp kan tahlili vermiş ve pozitifmiş maşallah. Böyle şeyleri okudukçada hiç bişey yapasım gelmiyo. yarında olmazsa akşam iş çıkışı gidip kan veririm diye düşünüyorum ama emin değilim yinede. Belki sonraki gün giderim yada gitmeme gerek kalmaz ne bilim öyle işte..
işte kendinde söylediğin gibi kişiden kişiye değişiyorr bence sen en iyisimi yap ve rahatla varsa zaten vardır ok çıksa bile belkki vardır 3 gün sonra var çıkar rabbim olanıda elimizden almasın inşallah dua edelim var olsun sendede belkide sen aslan soyundan geliyorsundur onların 7 yılda olmazmış sonra olurmuş bellimi olur seninde 7. yılınmış peki hiç tüp bebek filan denedinizmi yada neden olmuyormuş doktorlar bişi dedimi
kızlar ya.... benim bat dündü şu dakikaya kadar hala gelmedi..ama kötü bişey var ...vajinal mantar olmuşum ,aranızda böyle olan oldu mu hiç..mantar adetin gecikmesine yol açabilir mi acaba?
gecikmenin mantarla ilgisi varmı bilmem ama kardeşimin eşi mantardan dolayı dr gidince hamile olduğunu öğrenmişti dr ilk hamilelikte genelde mantar ortaya çıkar ama seninki biraz erken olmuş demiş. Umarım seni boşuna umutlandırmıyorumdur ve inşallah hamilesindir. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin sana
yarın akşam dr gitcem inşallah ama sırf senin güzel hatrın için :)))) canım hiç tüp bebek aşılama falan demedik, sorun eşimde sperm kalitesi düşük hareket az sadece sayı iyi ama varikoselde değil enteresan bi durum. İlaçları kullanmaya başladıktan sonra sonuç iyice kötüleşti bizde bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık şimdi iyileşme yolunda inşallah. Peki senin sorunun varmı?
canım benim ya sağol...aslında pek ümtili diilim çünkü düzgün çaılşamadık eşimle yumurtlama döneminde ama kimbilir inşallah dediğin gibi hamişimdir. dua et:)) Allah hepimizin gönlündekini versin inşallllaaaahhh:90::90::90::90:
yarın akşam dr gitcem inşallah ama sırf senin güzel hatrın için :)))) canım hiç tüp bebek aşılama falan demedik, sorun eşimde sperm kalitesi düşük hareket az sadece sayı iyi ama varikoselde değil enteresan bi durum. İlaçları kullanmaya başladıktan sonra sonuç iyice kötüleşti bizde bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık şimdi iyileşme yolunda inşallah. Peki senin sorunun varmı?
ben daha yeni evliyim sayılır 7 ay oldu ilk başlarda doktora gitme taraftarı değilim ben bebişide 3 aydır istiyoruz bakalım bi kaç ay daha geçsin olmazsa onsan sonra bi gidicez
bak şimdi sana ne anlatıcam bizim bi arkadaşın 7 yıl olmadı onlarında gitmedikleri doktor kalmadı tüp bebk filanda tutmadı çünkü erkeğin spermi 0 dı hiç yoktu oydu buydu şuydu derken doktor szin hiçbizaman çocuğunuz olmaz demiş yüzlerine karşı boşuna uğraşmayın diyor ameliyat filanda olma hiç boşuna demiş ama adam ısrarla oluyor sonra senin gibi bitkisel ürünleri kullanıyor tam 7 yıl sonunda bi bebişleri oluyor şimdi 1 yaşında ve eşi şuan 6 aylık yine hamile bu da kız olucak inşallah hatta bu süpriz oldu bidaha olmaz diye düşünürlerkene oluyor işte rabbim verdikten sonra doktorlarda tırt biras bana göre yine onlarsızda olmaz ama insanların morallerini acaip bozmuşlardı sen inancını yitirme emi
canım...sperm hareketlerine yaardımcı bi ürün var preseed diye...bi araştır bakalım..kimbilir bebişinize vesile olur belki de...kullanıp hamile kalan çok var. bide eşine keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin:))öptüm çok
Canım benim çok sağol. Rabbim isteyen herkesede sanada banada hayırlısıyla nasip etsin canım. Umut olmazsa olmaz biliyorum. Ve ben umudumu hiç yitirmedim biliyorumki Rabbim ol derse herşey olur. Benimde çevremde öyle çok örnek varki. Doktor sadece sebeptir biz sebeplere sarıldık gerisi Allah'ın taktiri. Ona güvenen yolda kalmaz buna gönülden inanıyorum ve yüzümüzü güldüreceği günü bekliyorumseninde yeniymiş aklına kötü şeyler getirme ama tedbir olsun diye yaşın büyükse geciktirmeden dr git bence.
çokta büyük değilim hani kocaman bi 28
Kızlar akşam oldu :)) yarın belki kan tesiti yaptırırım dayanamassam. Bu arada baş agrım başladı gene fena halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?