- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.181
inşallah ya inşallah.
Küçükmüşsün beee :) Bende 30 olcam yakında. Canım şaka bi yana ama bence acele etme inşallah hiç bişeye gerek kalmadan hayırlı evlatların olur tez zamanda. Amiiinnn
ee sende küçükmüşün bee bende 7 yıl filan olmadı diince daha büyük sandıydım seni ben geç evlenen asi gençliğim dermişimherşeyin hayırlısı olsun dur bakalım
hoşgeldinnn dualrımız hepimiz için inşallah buay olur hepimizinnn
erken evlenen şanslılardanım bende :) hayırlısı allah'tan canım. Ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım kısmetimizdeki çıkacak karşımıza. Ama beni çok güldürdün canım sıkkın kös kös oturuyodum açıldım şimdi :)
hoşbuldum canım. Bende dua ediyorum hepimize güzel haberler alalım paylaşalım inşallah.
kızlar bişi sorcam 1 kese içinde iki bebek olurmu
ben keseyle bebeği bilmiomda ne yemek yaptın o kadar açımki anlatamam bende eve gidim yemek yapcam daha offfffff offfffffffffffff
sendemi çalışıyosun madamım yaa
Kızlar benim son adet tarihim 20 nisan mayıs 18 de reglim olcaktı olmadı 6 gün geçti ama ben dayanamayıp ayın 16sında yani adetime 2 gün kala kanda baktırmıştım beta 0.1 çıktı cumaya kadar beklicem sizce yükselme şansı varmı kan baktırdığım gün muayenede etti eğer olmuş olsa kese görünürmüydü o gün kese yoktu vardı ama sıvı kesesiydi dış gebelikten şüphelendi kanda çıkmayınca bişi demedi o keseden dolayımı olmadı acaba sağ tarafımda hep kasılma oluyor akıntıda var ama öyle beyaz felan değil su gibi resmen hiç renkte yok k7okuda ne oluyor sizce tekrar kanda yükselme şansı varmı yükselirmi yada adet söktürücü vermişti doktor onu kullanmaya başlamalımıyım:26::26:
Canım benimde son adet tarihim 20 nisandı 21 nisanda adet sancım vardı ama olmayınca evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. 2 gün geçince kan testi yaptım ondanda pozitif çıktı.. Ama gittiğimde doktorda söyledi 2-3 gün gecikmelerde kan testide olsa çıkmayabilir dedi. Sen idrar testi yaptınmı? bir iki gün daha bekle tekrar test yap canım.. Ama bence biraz daha bekle derim adet söktürücü için
çalışmıyorsun o zaman kös kös oturduğuna göreKendine bi uğraş bulmalısın bizim burda çoğumuz hayvan edindik mesela ben ördek bakıyorum muhabbet kuşum ve tavşanım var gerçi şuan işteyim işyeri meşguliyetim var ama bu ara durgun işler o yüzden paso burdayım Canın sıkılırsa gündüzleri konuşabilirz bu şekilde bizim işler açılıncaya kadar akşamları da evde hayvancıklarımla çiçeğimle böceğimle vakit geçiriyorum sen neler yapprsın anlat bakalımmmm CANINI DA SIKMA BİŞEY İÇİN GÜL EĞLEN GENÇSİN DAHA OOOO DUR BAKALIM GÜZEL GÜNLERİMİS GERİDE KALDI BİZİM :))
slm kızlar bende mayıs hamilesi olcam inşallah yani idrar ve kan tahlilime göre hamileyim beta hcg 175 cıkmış ama adetime 2 gün kala yaptım bu testi sizce degerim nasıl? yorumlarsanız sevinirim
Ben bu konularda pek tecrübeli değilim o yüzden yorumum yok malesef ama eski konulara bak istersen ben öyle yapıyorum. İnşallah değerlerin güzeldir canım Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağını almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?