- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.201
başbaşa kaldık madamım yine sneinde işin gücün yok benimde biz ancak oyalanırız otla hayvanla :)
amin canım ya kurban olduğum allah tüm isteyenlere nasip etsin nasıl dua ediyorum ya inşallah vardır yoksada şükürler olsun en azından bi problem yok ortada sabretmek lazım
ohooo bende 2 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı. şimdi hamişim kapı gibi 6 haftalık hemde
ayyy yirim ben seniii hamişmii kaldın senn Allahım cok sükür com sevindimm cokkcok dikkat et kendine benim bu ay gelmedi mucizem ama üzülmüyorum inanıyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürücek inş...canım benim yaa bu arada ben yoktum coktandır com ösledim hepinizi öle cok kaynatmışsınız kii nerden baslasam okumaya bilemedimmm öpüyorummm minnoşum
bende bu günlerde olmam gerek.inşallah hamileyimdir yarabbim o kadar çok istiyorum ki. yaa ben "haziran ayında hamile kalmak isteyenler" topicine geçmek istemiyorum
hicraaaaaaaaan aşermeye başladınmı kıs ben başladım galiba
kızlaar nasılsınız yine geç kaldım kisme yok:26: misafirler vardı çook yoruldum koleram bebiş nasıl kalp atışlarını dinledin mi
Arkadaşlar merhaba;
aranızda yeniyim. Bende bebiş için uğraşanlardanım. 6 aydır çabalıyorum. Rahim yaram var ve prolaktin hormonum yükselmiş. Şimdi bunun için ilaç kullanıyorum. Bende bu ay olmasını çok istiyorum. Bu günlerde yumurtlama günüm. İnşallah olur. dualarınıza benide ekleyin
tansiyonunu ölçtürmedinmi sen daha sabahtan beri kızıcam ama bak heee
Ölçtürdüm canım ölçtürdüm çok düşük dedi eczacı kadın. Tuzlu ayran iç ayaklarını yukarı kaldır yat dedi....
bugünde hastalanmadım cumaya az kaldı dua edin bana kızlar
nur hamile olmayasın
madamcım günaydın şekerimmmmmmmmmmmm
arkadaslar bat nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?