- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.221
arkadaslar bat nedemek
ayyyy inşallahhhhh yaaaa. Ama neden öyle dedinki belirtimidir bu.
beklenen adet tarihi demek canım
bende demiştim ya sana duymuştum diye başağrısı hamilelik belirtisi olabiliyomuş diye demekki bernardomda duymuşş
tabiii kızım yengem ham,ileyken baş ağrısından ölüyordu
günaydınnnnnnnn nasılsın bugün hala beklemedemisin
günaydınnnnnnnn nasılsın bugün hala beklemedemisin
Kızlar bende hamileyim :) adet günümde idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti. Hemen eşimi aradım yanılıyormuyum acaba diye o da çizgiyi farketti. Hemen hastaneye gittik kan testi yaptılar. değerim 120 çıktı daha önce iki düşüğüm olduğu için şimdi evde dinleniyorum. Darısı isteyen herkesin başına
Ooohh güne güzel bi haberle başladık çok sevindim maşallah. Hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim kucağına almayı nasip etsin annesiiiiiiiiiiii
tabiii kızım yengem ham,ileyken baş ağrısından ölüyordu
hoşgeldin
umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın canım
günaydıınnn, bugün gecikmenin 5. günündeyim ve sabah idrar testi yaptım ama negatif canım. Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Benim karnımda inceden bir sızı var. Hayırlısı bakalım.
ayyy hadi hayırlısı bi idrar testi yap kardeşşş
Kızlar bende hamileyim :) adet günümde idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti. Hemen eşimi aradım yanılıyormuyum acaba diye o da çizgiyi farketti. Hemen hastaneye gittik kan testi yaptılar. değerim 120 çıktı daha önce iki düşüğüm olduğu için şimdi evde dinleniyorum. Darısı isteyen herkesin başına
inşallahhh geç döllenmedirde sevindirici ahberi alırıss doktora falan gidipte hemen söktürücü isteme sakın tamammı bekle biraz daha sonra kan testi filan yaptırırsın moralini yüksek tut emi canımmmmm bir gün olacak hem daha gencizzz bizzzz
aaaaaaaaa çok başım ağrıyor çoooooookkkk
Ben adet olcakmışım gibi hissediyorum ama(( yarın regl günüm bugün yapayımmı çıkarmı ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?