Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızlar bende hamileyim :) adet günümde idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti. Hemen eşimi aradım yanılıyormuyum acaba diye o da çizgiyi farketti. Hemen hastaneye gittik kan testi yaptılar. değerim 120 çıktı daha önce iki düşüğüm olduğu için şimdi evde dinleniyorum. Darısı isteyen herkesin başına

Ooohh güne güzel bi haberle başladık çok sevindim maşallah. Hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim kucağına almayı nasip etsin annesiiiiiiiiiiii

hoşgeldin
umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın canım

hoşbulduk canım.
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizden hayırlı haberler gelir. Eşim dediki hissediyorum bu ay bebişimiz geliyor :) onun kalbi temizdir genelde dedikleri çıkar. İnşallah buda çıkar. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

günaydıınnn, bugün gecikmenin 5. günündeyim ve sabah idrar testi yaptım ama negatif canım. Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın

inşallahhh geç döllenmedirde sevindirici ahberi alırıss doktora falan gidipte hemen söktürücü isteme sakın tamammı bekle biraz daha sonra kan testi filan yaptırırsın moralini yüksek tut emi canımmmmm bir gün olacak hem daha gencizzz bizzzz

ohh süper bi haber sbah sabah he şöyle arada mutlu ahberler verin bayanlarr koleram nerde yaww eklesin seni listeye

iyiyim iyiyim merak etme canım benim geç döllenme olduğunu çok sanmıyorum çünkü mayısın 4 ü yumurtlama günümdü, 21 gün olmuş bugün. ama tabikide dr gidip ilaç almam hemen ki şuana kadar hiç öyle ilaç kullanmadım hep düzenliydi benim. cuma şehirdışına çıkıyoruz o zamana kadar olmazsa pazartesi dr gider önce kan tahlili isterim. bide dr gitsem vajinal ultrason diyecek hemen bebek varsa tehlikeli diyo bazıları, bazıları tehlikeli değil diyo sen ne diyosun canım. muccxxxxxx gençlik :)

burcuizmir canım çok tebrik ederim. Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin. inan çok sevindim.

Ben adet olcakmışım gibi hissediyorum ama (( yarın regl günüm bugün yapayımmı çıkarmı ki...

e kısmet artık çıkarsa ne güzel çıkmazsada güzel hiç değilse merakın gider bana göre tabiki ben bu konuda çok sabırsızım yaa ama çıkmadığı zamanda üzülmüyorum o yüzden bana kolay geliyor test yapmak sen bak üzülmeyeceksen her sonuca katlanırım diyorsan yap bi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…