- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.241
iyiyim iyiyim merak etme canım benimgeç döllenme olduğunu çok sanmıyorum çünkü mayısın 4 ü yumurtlama günümdü, 21 gün olmuş bugün. ama tabikide dr gidip ilaç almam hemen ki şuana kadar hiç öyle ilaç kullanmadım hep düzenliydi benim. cuma şehirdışına çıkıyoruz o zamana kadar olmazsa pazartesi dr gider önce kan tahlili isterim. bide dr gitsem vajinal ultrason diyecek hemen bebek varsa tehlikeli diyo bazıları, bazıları tehlikeli değil diyo sen ne diyosun canım. muccxxxxxx gençlik :)
hehehe kuzum benm bizden bu ay hiç ses çıkmıyor fark ediormusun. geçen ay gibi değiliz. var mı sende bi gelişme. yumurtlama günlerin geçti değil mi
e kısmet artık çıkarsa ne güzel çıkmazsada güzel hiç değilse merakın gider bana göre tabiki ben bu konuda çok sabırsızım yaa ama çıkmadığı zamanda üzülmüyorum o yüzden bana kolay geliyor test yapmaksen bak üzülmeyeceksen her sonuca katlanırım diyorsan yap bi test
artık ilgilenmiyom o konularlaaaama yumurtlama şeysim dün bugün yarın bende güzelce değerlendiriyom e artık 7 haziranı beklicez bakalımm geçen ay benim ilk heyecanımdı ondan alıştım hemen baksana halime olsada olurrrr olmasa da haziranı beklerik napalımm ay ne kaa rahatım yaa şu halime bak iice koyverdim gitti
Yok beklicem acelem yok zaten. Evet merak ediyorum ama yapmıcam beklicem. Yarına kadar gelmezse yarın kan tahlili yaptırıcam sağlık olcagında.
sağlık ocaklarında kan tahlili yapıyorlar mı ya. yapıyorlarsa bile hemen sonucu veriyorlar mı
hosbuldum canikomm
nörüyon bakam??
hayırdır bernardoom niyeti bozmuş gibisin
en güzeli hayatım. olsa çok iyi olur da olmazsa da olmaz. bende sadece sürkli olarak göğüslerimi yoklamak gibi bir davranış gelişti. çünkü göğüslerimde bir sızı luyor. acaba acıyor mu die yoklayığ duruyorum.:26: benm bu ay yumurtlama falan olmadı bence. çünkü ateşimi ölçtüm sürekli acayip oynamalar oldu. bir de akıntımda geçen aylardaki g,b, bir değişiklik hiç olmadı. hatta doğru dürüst akıntım bile olmadı. yaz dönemi adetimin düzene girmesi için çok iyi gelsin inşallah. geçen sene öle olmuştu.
ateş durumun nasıl bilgiler varsa yazarmısın bi görem şu oynama dediği nasıl aralıklarda merak ettim bende bugün uunutmuşum ölçmeyi yaww
canm benimkisi çok fena bu ay. bir aşağı bir yukarı acayip yani http://www.fertilityfriend.com/ttc/ bak buradan
annem nasi bakim yaw username and password dii bana yaww
ayy nörim geldim işe işte cart curt işlerimi yapıyorum ay sonu olmasıı gerekenleri ...
ayy dün akşam noldu bilmion tabi sen benim küçük ördeemm ölüyordu ben gördüm yıkılmıştı hayvan kaskatı kesilmişti bizde tersta yemek yiyoduk bi gördüm başladım hüngür hüngür ağlamaya eşim aldı hemen eline dedim kurutma makinasıyla ısıt biraz kurusun bi 20 dk sonra canlandı ayyyy o kadar sevindimki bu sefer mutluluktan ağladımşimdi fırtına gibi esiyo evin içinde eve koyduk ya üşümesin diye şımardı
sağlık ocaklarında kan tahlili yapıyorlar mı ya. yapıyorlarsa bile hemen sonucu veriyorlar mı
Yapıyorlar cnm ama sonucu bir sonraki gün alıyorsun :)))
Ayy canimmmm, cok gecmis olsun...acaba neden birden düstüki hayvancagiz...oyy canimmm
Iyi olmusya, önemli olan o. Orhan nami deger fırtına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?