Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hehheheh asi gençlikkk o konuda çok bir bilgim yok aslına bakarsan amma velakin hemen yapılmamalı diye düşünüyorum ben ne olur nee olmaz gebelik bu bebiş şöyle sağlam tutunana kadar yapılmasın taraftarıyım Allah korusun oldu bişi oldu doktorlar sıyrılır bi güzel olan annelere olur ağlar üzülür

hehehe kuzum benm bizden bu ay hiç ses çıkmıyor fark ediormusun. geçen ay gibi değiliz. var mı sende bi gelişme. yumurtlama günlerin geçti değil mi

artık ilgilenmiyom o konularlaaa ama yumurtlama şeysim dün bugün yarın bende güzelce değerlendiriyom e artık 7 haziranı beklicez bakalımm geçen ay benim ilk heyecanımdı ondan alıştım hemen baksana halime olsada olurrrr olmasa da haziranı beklerik napalımm ay ne kaa rahatım yaa şu halime bak iice koyverdim gitti

Yok beklicem acelem yok zaten. Evet merak ediyorum ama yapmıcam beklicem. Yarına kadar gelmezse yarın kan tahlili yaptırıcam sağlık olcagında.

en güzeli hayatım. olsa çok iyi olur da olmazsa da olmaz. bende sadece sürkli olarak göğüslerimi yoklamak gibi bir davranış gelişti. çünkü göğüslerimde bir sızı luyor. acaba acıyor mu die yoklayığ duruyorum.:26: benm bu ay yumurtlama falan olmadı bence. çünkü ateşimi ölçtüm sürekli acayip oynamalar oldu. bir de akıntımda geçen aylardaki g,b, bir değişiklik hiç olmadı. hatta doğru dürüst akıntım bile olmadı. yaz dönemi adetimin düzene girmesi için çok iyi gelsin inşallah. geçen sene öle olmuştu.

hosbuldum canikomm
nörüyon bakam??

ayy nörim geldim işe işte cart curt işlerimi yapıyorum ay sonu olmasıı gerekenleri ...
ayy dün akşam noldu bilmion tabi sen benim küçük ördeemm ölüyordu ben gördüm yıkılmıştı hayvan kaskatı kesilmişti bizde tersta yemek yiyoduk bi gördüm başladım hüngür hüngür ağlamaya eşim aldı hemen eline dedim kurutma makinasıyla ısıt biraz kurusun bi 20 dk sonra canlandı ayyyy o kadar sevindimki bu sefer mutluluktan ağladım şimdi fırtına gibi esiyo evin içinde eve koyduk ya üşümesin diye şımardı

ateş durumun nasıl bilgiler varsa yazarmısın bi görem şu oynama dediği nasıl aralıklarda merak ettim bende bugün uunutmuşum ölçmeyi yaww

ayy canimmmm, cok gecmis olsun...acaba neden birden düstüki hayvancagiz...oyy canimmm
iyi olmusya, önemli olan o. Orhan nami deger FIRTINA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…