Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyiyiz bebetommmm napalımm işteee gırgır muhabbet ediyoruz sayende canım benim sen nasılsın miden bulaniimi canın bişi istiyormu ne alim sana

bi erik ağacını bitirmişimdir heralde Tuzlu tuzlu yiyorum tansiyon kafayı yemese iyi Ben çok iyiyim çok bi problem yok çok şükür. Midemde iyi bugün
Geçmişi okuyamadım iş çok herzamanki gibi Bi problem yok dimi hamiş olan varmı bacım :44:

aaaa evet bi hamişimiz var burcuizmirlimiydi izmirli burcumuydu neydi unuttum batı 20 mayıs olan arkidiş hamişmişekle bacım listeyeee

Kızlar benim hem sağ hem sol kasığım sızlıyor. Çok merak ediyorum çokkk.

yok yok yok hamilelik bu ay yalan oldu yaaa kızlar bide günlerim şaştı 3 gün geçikti batım şimdi bu ay neye göre adet günümü bekliycem ben :44: ovulasyon testi aldım predıctorun bu ay ondanda yardım alcam bakalım 21 mayısata hastalandım bu tarihe göre önümüzdeki ay yani haziran 21 mi diycez bebek beklemeye

sonrası öle işte nikitam acaip uykum vaaarrrrrr benim yaaa sen napıyorsun eler yaptın dün anlat bakalım

dün? naptim dün ben?? hee, eve gidince esimi ise ugurladim, eve bir girdim karsimda bir yakisikli , baktim baktim AAAAAAA benim askim saclarini kestirmis (aslinda haftasonu anlasmistik,kestirecekti...ama sagolsun bizi attalara götürdügü icin vakti kalmadi ) bizi bir gülme tuttu, neysee fazla özele girmiimm
sonra ütü yaptim, ohh bitti...biraz feyse baktim
sonra oglusumu aldim,yedirdim icirdim hooooop parka gittik,
eve geldik, takildik oglusumla ...yatma vakti geldi...yatiririm yatmaz, uykusu bir türlü gelmedi...saat 21 oldu neyse sesi kesildi, bu sefer annem geldi, tam oturmusum dizinin karsisina anam camdan bana gülümsüyor...hemen anladim,cöpümü toparlatmaya geldi, homurdana homurdana kalktim cöple ugrastim, tamda mesude herseyi murata anlattiktan sonra, o kismi resmen izliyemedim
bu ara oglumda huysuzlandi.... yetmedi kagitlari toplayan memur adamada firca cektim, sinir küpü oldum aksam

ele iste , sen nordun??

Şiddetli baş agrı başladı gene ya pufffff.

inanirmisin, benim yeni gecti...
sabah bir uyandim;nasil agiriyor ,ise gelene kadar dahada agirlasti, az evvel arkadastan agri kesici aldimda gecti simdi....
sende ic , gecmis olsun nurummm.
(karisiyim aslinda agri kesicilere ama, naparsin bazen ise yariyor )

Yok canım içmicem hamileysem faan sonra kızarım kendime neden içtim diye. Bakalım şuan bekliyorum. Yarın sabah kan testi yaptırıcam.

hamilelik bu ay yalan oldu yaaa kızlar bide günlerim şaştı 3 gün geçikti batım şimdi bu ay neye göre adet günümü bekliycem ben ovulasyon testi aldım predıctorun bu ay ondanda yardım alcam bakalım 21 mayısata hastalandım bu tarihe göre önümüzdeki ay yani haziran 21 mi diycez bebek beklemeye

al benden de o kadar

Dünde ağrıyodu yanılmıyosam hemde tansiyon falandı gibi hatırlıyorum bence dr görün canım

Evet cnm tansiyonum düşük çıktı. Ama 1 haftadır var bu bende şiddetli bir şekilde enseme kadar.
Bekliyorum bugün yarın gidicem kan testi yaptırıcam olmadı baş agrılarım olduğunuda söylerim.
Umuyorum hamilelikten agrıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…