- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.261
cook gecmis olsun caniimmm...ıslandı o birras çatıda osmanı yıkırken ondan üşüttü herhalt
bende öyle tahmin etmiştim. çünkü hastaneye gönderiyorlar kanı değil mi.
Eeeeee,sonra?
Hu huuuuu kızlaaaaaaaaaaarrrr napıyonussssss sabahtan beri elektrik yoktu anca giriom
iyiyiz bebetommmm napalımm işteee gırgır muhabbet ediyoruz sayende canım benim sen nasılsın miden bulaniimi canın bişi istiyormu ne alim sana
bi erik ağacını bitirmişimdir heraldeTuzlu tuzlu yiyorum tansiyon kafayı yemese iyi Ben çok iyiyim çok bi problem yok çok şükür. Midemde iyi bugün
Geçmişi okuyamadım iş çok herzamanki gibiBi problem yok dimi hamiş olan varmı bacım :44:
sonrası öle işte nikitam acaip uykum vaaarrrrrr benim yaaa sen napıyorsun eler yaptın dün anlat bakalım
Şiddetli baş agrı başladı gene ya pufffff.
Şiddetli baş agrı başladı gene ya pufffff.
inanirmisin, benim yeni gecti...
sabah bir uyandim;nasil agiriyor ,ise gelene kadar dahada agirlasti, az evvel arkadastan agri kesici aldimda gecti simdi....
sende ic , gecmis olsun nurummm.
(karisiyim aslinda agri kesicilere ama, naparsin bazen ise yariyor)
hamilelik bu ay yalan oldu yaaa kızlar bide günlerim şaştı 3 gün geçikti batım şimdi bu ay neye göre adet günümü bekliycem ben ovulasyon testi aldım predıctorun bu ay ondanda yardım alcam bakalım 21 mayısata hastalandım bu tarihe göre önümüzdeki ay yani haziran 21 mi diycez bebek beklemeye
inanirmisin, benim yeni gecti...
sabah bir uyandim;nasil agiriyor ,ise gelene kadar dahada agirlasti, az evvel arkadastan agri kesici aldimda gecti simdi....
sende ic , gecmis olsun nurummm.
(karisiyim aslinda agri kesicilere ama, naparsin bazen ise yariyor)
Dünde ağrıyodu yanılmıyosam hemde tansiyon falandı gibi hatırlıyorum bence dr görün canım
dur o içmesin hamiş olbilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?