Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Amiinnnnnnn inşallah bebişten ağrıyodur canım. Ellerini başına koyup 3 Ayetel Kürsi oku inşallah ağrın geçer. Reglin geçtimi senin?

meraba kızlar coktandır yoktum hamiş koleram hamişşş kalmışşş cok sevindimmm yaaasizde ne var ne yok benim bebişim bu ay da gelmedi ama gelicek inanıyorum:97::97:

merhaba kızlar:)nasılsınız bakem..ya ben ıyıce salladım bu ay bebeki 9.14.ve 16.gunler tamamen bebek düşünmeden yumurta pişirmeye çalıştık:)
amma velakın sonrasındakı prosedurlere bıle dıkkat etmedım kasınca stres oluyorum heralde ondan..neyse yenı hamıle haberlerıne sevındım..taze hamişler nasıllar acabaa:)

bende çoook yorgundum aslına bakarsan evdeki hayvanlar dün akşam çok yordu beni valla dedim eşime ben iistemem çocuk mocuk daha 4 hayvanla baş edemiom sora kayınannem geldi yemek yidik eve gidince zate bi temizlik yapmıştım sonra işte bizim ördekin sorunu filandı derken tam oturacakkene haydeeeeee bizim arkadaşlar aradı size gelios diye onlarında bi yaşında acaip sevimli oğluşları var onunla zıpladım bütün gece sonra uyku vakti dicektimkineeee ösel şeyler söylemiim öle iştee sora sabah oldu hayr olduu işe geldim ev duman akşam gene temizlik offf annem offffffff ben ne zaman ev kadını olcemm

:13::13: napcan bacim,bizde fullpaket...hem ev hem ish. ev kadini olamayizki bebisim....onu olabilmek icin calismamak ilazim, ki biz calismadan duramayizz buna yeni bir isim bulmak lazim, isev kadiniyiz napalim insallah bir gün ev kadini oluruzda keyifli keyifli kosturmadan islerimizi görúrüz....yillar sonra
eeee canim, bugünki planin nedir??
hem o berre neden gelmiyor topige?? aaaa, kiscam haa.
haticeem vardi? oda takilmiyor
KOLERAAAA, senden naber baciii??

hee ya berremle haticem de yok görünürde bugünki planım eve gitmek derhal hemde sonra biraz temislik yaparım gene hyvancıklarımla ilgilenirim o kaaa bu haftasonu derindennnnn bi temizlik var ufff gözümde büyüdü valla kayınannem beraber yapalım dedi kışkırttı beni kendi anacığımıda çağırıim onlar beraber mis gibin yaparlar

nikitam parem sen bat ne zamann

Son düzenleme:

bat'mizi unutmussun bakiyorum, aramizda 1 gün var.

seni uyanik saziye seniii, cagircan ananida ,yaptircan kadinlara temizligini heeee, uyanik senii..

bat'mizi unutmussun bakiyorum, aramizda 1 gün var.

seni uyanik saziye seniii, cagircan ananida ,yaptircan kadinlara temizligini heeee, uyanik senii..

ben demedim onlar dedi napimm hem benden genç onlar valla ben ölmüşüm bitmişim ağlayanım yokben onlara pasta kek börek yaparım

ama bebişim yazılmadın ya ondan kaç haziran öncemi sonramı benden yazdırcam kolermamaa

iyiiym nikitammm geçmişe bakıyodum dün kendime izin verdim gittim eve bi güzel temizlik yaptım evin altı üstü kalmadı bi yorulmuşum ki sen nasılsan canımmm

Yoruyor degilmi evi temizlemesi, dinlenirsin bugun canim
ben iyiyim, simdi iyiyim daha dogrusu, basimin agrisi gecti sukur, karnimida doyurdum....ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…