- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.281
Evet cnm tansiyonum düşük çıktı. Ama 1 haftadır var bu bende şiddetli bir şekilde enseme kadar.
Bekliyorum bugün yarın gidicem kan testi yaptırıcam olmadı baş agrılarım olduğunuda söylerim.
Umuyorum hamilelikten agrıyordur.
dün? naptim dün ben?? hee, eve gidince esimi ise ugurladim, eve bir girdim karsimda bir yakisikli , baktim baktim AAAAAAA benim askim saclarini kestirmis(aslinda haftasonu anlasmistik,kestirecekti...ama sagolsun bizi attalara götürdügü icin vakti kalmadi ) bizi bir gülme tuttu, neysee fazla özele girmiimm
sonra ütü yaptim, ohh bitti...biraz feyse baktim
sonra oglusumu aldim,yedirdim icirdim hooooop parka gittik,
eve geldik, takildik oglusumla ...yatma vakti geldi...yatiririm yatmaz, uykusu bir türlü gelmedi...saat 21 oldu neyse sesi kesildi, bu sefer annem geldi, tam oturmusum dizinin karsisina anam camdan bana gülümsüyor...hemen anladim,cöpümü toparlatmaya geldi, homurdana homurdana kalktim cöple ugrastim, tamda mesude herseyi murata anlattiktan sonra, o kismi resmen izliyemedim
bu ara oglumda huysuzlandi.... yetmedi kagitlari toplayan memur adamada firca cektim, sinir küpü oldum aksam
ele iste , sen nordun??
bende çoook yorgundum aslına bakarsan evdeki hayvanlar dün akşam çok yordu beni valla dedim eşime ben iistemem çocuk mocuk daha 4 hayvanla baş edemiomsora kayınannem geldi yemek yidik eve gidince zate bi temizlik yapmıştım sonra işte bizim ördekin sorunu filandı derken tam oturacakkene haydeeeeee bizim arkadaşlar aradı size gelios diye onlarında bi yaşında acaip sevimli oğluşları var onunla zıpladım bütün gece sonra uyku vakti dicektimkineeee ösel şeyler söylemiim öle iştee sora sabah oldu hayr olduu işe geldim ev duman akşam gene temizlik offf annem offffffff ben ne zaman ev kadını olcemm
nassınız kızlarrrrrrrrrr
Amiinnnnnnn inşallah bebişten ağrıyodur canım. Ellerini başına koyup 3 Ayetel Kürsi oku inşallah ağrın geçer. Reglin geçtimi senin?
:13::13: napcan bacim,bizde fullpaket...hem ev hem ish. ev kadini olamayizki bebisim....onu olabilmek icin calismamak ilazim, ki biz calismadan duramayizzbuna yeni bir isim bulmak lazim, isev kadiniyiz napalim insallah bir gün ev kadini oluruzda keyifli keyifli kosturmadan islerimizi görúrüz....yillar sonra
eeee canim, bugünki planin nedir??
hem o berre neden gelmiyor topige?? aaaa, kiscam haa.
haticeem vardi? oda takilmiyor
KOLERAAAA, senden naber baciii??
hayır yarın regl günüm...
Hayır yarın regl günüm...[/QUOTE
inşallah hamilesindir de yarın hep birlikte göbek atarızdua etcem az sonra
naber canimmm, ? nasilsin??
hee ya berremle haticem de yok görünürdebugünki planım eve gitmek derhal hemde sonra biraz temislik yaparım gene hyvancıklarımla ilgilenirim o kaaa bu haftasonu derindennnnn bi temizlik var ufff gözümde büyüdü valla kayınannem beraber yapalım dedi kışkırttı beni kendi anacığımıda çağırıim onlar beraber mis gibin yaparlar
nikitam parem sen bat ne zamann
çok mutlusun bakıyorum
bat'mizi unutmussun bakiyorum, aramizda 1 gün var.
seni uyanik saziye seniii, cagircan ananida ,yaptircan kadinlara temizligini heeee, uyanik senii..
Hayır yarın regl günüm...[/QUOTE
inşallah hamilesindir de yarın hep birlikte göbek atarızdua etcem az sonra
Canım Allah razı olsun. İnşallah rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin.
iyiiym nikitammm geçmişe bakıyodum dün kendime izin verdim gittim eve bi güzel temizlik yaptım evin altı üstü kalmadı bi yorulmuşum kisen nasılsan canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?