- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.301
Yoruyor degilmi evi temizlemesi, dinlenirsin bugun canim
ben iyiyim, simdi iyiyim daha dogrusu, basimin agrisi gecti sukur, karnimida doyurdum....ohh
ben demedim onlar dedi napimm hem benden genç onlar valla ben ölmüşüm bitmişim ağlayanım yokben onlara pasta kek börek yaparım
ama bebişim yazılmadın ya ondan kaç haziran öncemi sonramı benden yazdırcam kolermamaa
Selam kızlar çok mutsuzum iş yerimden nefret ediyorum.Ukala insanlara sinir oluyorum.
ooff sorma 3 gündür bende de var baş ağrısı dinmek durmak bilmiyo ilaçta alamıyorum bi çok ağrı kesiciye alerjim var diğerleride zaten kesmiyoo
madamımmmm gibi halletmek lazım aslında temizlik işini
6 haziran bat'im
üzülme takma onları kafana ben öyle durumlarda çekerim elimi eteğimi öyle insanlardan kendim ağa kendim paşa olurum bu onlar için en büyük cevaptır hem sen hamişsin bunu düşün boşver şapşal insanları sen heryerde var onlardannn
doğru söylüyon bitanem ama haksızlığa tahammül edemiyorum.Buradakiler daha hamile olduğumu bilmiyorlar.Öğrenince etmediklerini bırakmazlar zaten ukalalıkta.Sinir tipler
doğru söylüyon bitanem ama haksızlığa tahammül edemiyorum.Buradakiler daha hamile olduğumu bilmiyorlar.Öğrenince etmediklerini bırakmazlar zaten ukalalıkta.Sinir tipler
Canım heryerde var o cinslerden sıkmamaya çalış canını. Hamileliğin tadını çıkar. Allah yardımcı olsun.
onlara neymiş canım alla allaa bak şimdi şöyle düşün sanırım şuan bebğinden daha önemli bişey yoktur değilmi senin için heee çok damarına da basarlarsa bebişin için bırakırsın işi gücü özel sektörsen tabi kamuysa biraz daha töleransın olabilir ama bebiş bebiş önce ooooooo
ooff sorma 3 gündür bende de var baş ağrısı dinmek durmak bilmiyo ilaçta alamıyorum bi çok ağrı kesiciye alerjim var diğerleride zaten kesmiyoo
madamımmmm gibi halletmek lazım aslında temizlik işini
kızlar selamımıda almadınızzzz askolsun ya ayrı düştük dieee unutuldukmu
kiss benide kesmedigi olurdu agri kesicinin,,, ama olsun ...sen yinede al , belki olur..
aaaa olurmu öle şey kuzucann ben görmedim ama diğerlerini bilemem nassın iyisin listede vardın sen hatırlıyorum durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?