Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Yoruyor degilmi evi temizlemesi, dinlenirsin bugun canim
ben iyiyim, simdi iyiyim daha dogrusu, basimin agrisi gecti sukur, karnimida doyurdum....ohh

ooff sorma 3 gündür bende de var baş ağrısı dinmek durmak bilmiyo ilaçta alamıyorum bi çok ağrı kesiciye alerjim var diğerleride zaten kesmiyoo
madamımmmm gibi halletmek lazım aslında temizlik işini

Selam kızlar çok mutsuzum iş yerimden nefret ediyorum.Ukala insanlara sinir oluyorum.

üzülme takma onları kafana ben öyle durumlarda çekerim elimi eteğimi öyle insanlardan kendim ağa kendim paşa olurum bu onlar için en büyük cevaptır hem sen hamişsin bunu düşün boşver şapşal insanları sen heryerde var onlardannn

doğru söylüyon bitanem ama haksızlığa tahammül edemiyorum.Buradakiler daha hamile olduğumu bilmiyorlar.Öğrenince etmediklerini bırakmazlar zaten ukalalıkta.Sinir tipler

doğru söylüyon bitanem ama haksızlığa tahammül edemiyorum.Buradakiler daha hamile olduğumu bilmiyorlar.Öğrenince etmediklerini bırakmazlar zaten ukalalıkta.Sinir tipler

Canım heryerde var o cinslerden sıkmamaya çalış canını. Hamileliğin tadını çıkar. Allah yardımcı olsun.

Kızlar çok hoşuma gitti paylaşayım dedim sinirlerimi bozmayacağım kimse için değmez ;

Evlilikte 6.Hafta 6.Ay 6.Yıl x) [ Süper]
SENI SEVIYORUM

6. hafta: Seni seviyorum

6. ay: Tabii ki, seni seviyorum
......
6. yil: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim

EVE GELIS

6. hafta: Askim, ben geldim

6. ay: Selam!

6. yil: Annen ne yemek yapmis?

KAPI ÇALINDI

6. hafta: Zahmet etme, ben açarim

6. ay: Ben açayim mi kapiyi?

6. yil: Yahu su kapiya baksaniza!

TELEFONDA

6. hafta: Sevgilim, Ayse telefonda

6. ay: Seni ariyorlar

6. yil: Telefoooon!

ÇOCUKLUGA DAIR

6. hafta: Zor bir çocukluk geçirmissin

6. ay: Senin anan da cins ha

6. yil: Ulan tam da anana çekmissin

TATIL PLANLARI

6. hafta: Bu yaz seni Venedik'e götürecegim

6. ay: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur?

6. yil: Niye, evin suyu mu çikti?

HEDIYELER

6. hafta: Bu yüzügü insallah seversin

6. ay: Resim çerçevesi aldim, her zaman lazim

6. yil: Su parayla kendine bir sey al

KÜÇÜK SAKARLIKLAR

6. hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz

6. ay: Dikkat etsene yahu!

6. yil: Amma da sakarsin be kadin!

FIKIR AYRILIKLARI

6. hafta: Ben pek bu fikirde degilim

6. ay: Bu konuda yanlis düsünüyorsun

6. yil: Saçma sapan konusma, Allahini 'seversen

YEMEKLER

6. hafta: Yaptigin yemeklere de bayiliyorum

6. ay: Bu aksam ne yiyoruz?

6. yil: Gene mi makarna!

ELBISELER VE ALISVERIS

6. hafta: Bu elbise sana çok yakismis

6. ay: Bir elbise daha mi aldin?

6. yil: Kaç para verdin buna?

ÖZÜR DILEMEK

6. hafta: Özür dileyecek bir sey yapmadin ki

6. ay: Biraz dikkat etsene be kizim

6. yil: kır kır, evide yık gec töbeeee

Doğrumudur tartışılır ama inşallah bizler 6.yıldan sonra böyle olmayız.

onlara neymiş canım alla allaa bak şimdi şöyle düşün sanırım şuan bebğinden daha önemli bişey yoktur değilmi senin için heee çok damarına da basarlarsa bebişin için bırakırsın işi gücü özel sektörsen tabi kamuysa biraz daha töleransın olabilir ama bebiş bebiş önce ooooooo

Canım özel sektör ama çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum malum bebek olunca çalışamayabilirim.O yüzden ihtiyacım olmasa şu dakikada çeker giderim ama işte ihtiyaçlar ah o ihtiyaçlar yokmu hep elimi ayağımı bağlayan onlar.

bu arada kızlar desteklerini için çok sağolun.

ooff sorma 3 gündür bende de var baş ağrısı dinmek durmak bilmiyo ilaçta alamıyorum bi çok ağrı kesiciye alerjim var diğerleride zaten kesmiyoo
madamımmmm gibi halletmek lazım aslında temizlik işini

kiss benide kesmedigi olurdu agri kesicinin,,, ama olsun ...sen yinede al , belki olur..

kiss benide kesmedigi olurdu agri kesicinin,,, ama olsun ...sen yinede al , belki olur..

alerjik astım var bebeeem yaa içtikten sonra burun boğaz tüm tıkanıyo inhaler bile zor açıyo nefesimi sadece regli günlerimde çok sancım olursa içiyorum onda da hem alttan hem üstten mahvoluyorum resmen içsem bi türlü içmesem bi türlü ooooff off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…