- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.321
kızlar selamımıda almadınızzzz askolsun ya ayrı düştük dieee unutuldukmu
hoşgelmişsen cucuuuuu
ben sandim kolera yazdigimda alir listeye, bikac sayfa oncesine yazdigimi hatirliyorum ,hatta ister alinirim listeye ister alinmam, farketmez gibi seyler yazmistim... walla rahatim hayatim, olduda hamile kaldim ooohh ne guzel, ama kalmadimsada canim sagolsun ....hepimize gecerli ...oluruna birakk, her neyse geceerr, gün olsun hele bir, üzülmeye mi deger ;der SILAben demedim onlar dedi napimm hem benden genç onlar valla ben ölmüşüm bitmişim ağlayanım yokben onlara pasta kek börek yaparım
ama bebişim yazılmadın ya ondan kaç haziran öncemi sonramı benden yazdırcam kolermamaa
calisiyorum canikomm, hemen donemiyorum tatlisimm ,,,,gitme lutfennikim bana cevap vermicek sanırım en iyisimi ben gidim sokağa hava alim birasssssbelki özler beniii :84::84:
bazen diyorumki ,bu madam yazdiklarimi,yada aklimdakileri kopyaliyor ,yapistiriyoro zaman şarkı söylemek lazım avazzzzz avazzzzzzzzzzzzzz
aaaaaaaaaaaaa ne kadar heyecanlı bi bekkleyiş olcek seninle bebişim yaaaa
aleyna aleykumselamm canimmm......hosgeldin, nasilsin?kızlar selamımıda almadınızzzz askolsun ya ayrı düştük dieee unutuldukmu
ben sandim kolera yazdigimda alir listeye, bikac sayfa oncesine yazdigimi hatirliyorum ,hatta ister alinirim listeye ister alinmam, farketmez gibi seyler yazmistim... walla rahatim hayatim, olduda hamile kaldim ooohh ne guzel, ama kalmadimsada canim sagolsun ....hepimize gecerli ...oluruna birakk, her neyse geceerr, gün olsun hele bir, üzülmeye mi deger ;der SILA
calisiyorum canikomm, hemen donemiyorum tatlisimm ,,,,gitme lutfen
bazen diyorumki ,bu madam yazdiklarimi,yada aklimdakileri kopyaliyor ,yapistiriyor
aleyna aleykumselamm canimmm......hosgeldin, nasilsin?
durum negatif canım yaaa olmadı gelmedii bebişimmm bu ay sen nasılsın canım nevar ne yokk:97:
ben sandim kolera yazdigimda alir listeye, bikac sayfa oncesine yazdigimi hatirliyorum ,hatta ister alinirim listeye ister alinmam, farketmez gibi seyler yazmistim... walla rahatim hayatim, olduda hamile kaldim ooohh ne guzel, ama kalmadimsada canim sagolsun ....hepimize gecerli ...oluruna birakk, her neyse geceerr, gün olsun hele bir, üzülmeye mi deger ;der SILA
calisiyorum canikomm, hemen donemiyorum tatlisimm ,,,,gitme lutfen
bazen diyorumki ,bu madam yazdiklarimi,yada aklimdakileri kopyaliyor ,yapistiriyor
aleyna aleykumselamm canimmm......hosgeldin, nasilsin?
hosbulduk canım sağol iyiyim cok sükür sen nasılsın:97:
isler bastirdi birden....ama iiyiim sagolasin, aramiza hosgeldin...
yakin zamanda mujdeni aliriz insallah canim
hayırlısı hepimiz için canım yaa benim bat 11 mayıs inşallah haziranda anne adayı olurusss meleklerimize kavusuruss canımmbenimde bu ay olmadı işte haziran 7 batım bakalım bekliycezzzz hayırlısı olsun belki bbu ay şimdi senin bat nedir
hayırlısı hepimiz için canım yaa benim bat 11 mayıs inşallah haziranda anne adayı olurusss meleklerimize kavusuruss canımm
hee heeeeeeeeeeeee öle işteeee şekerim anladığm kadarı ile ikimizde sevios şarkı söylemeyiiii
ama 11 mayıs geçti tatlımmm
aaaa evet bi hamişimiz var burcuizmirlimiydi izmirli burcumuydu neydi unuttum batı 20 mayıs olan arkidiş hamişmişekle bacım listeyeee
meraba kızlar coktandır yoktum hamiş koleram hamişşş kalmışşş cok sevindimmm yaaa sizde ne var ne yok benim bebişim bu ay da gelmedi ama gelicek inanıyorum:97::97:
nassınız kızlarrrrrrrrrr
:13::13: napcan bacim,bizde fullpaket...hem ev hem ish. ev kadini olamayizki bebisim....onu olabilmek icin calismamak ilazim, ki biz calismadan duramayizzbuna yeni bir isim bulmak lazim, isev kadiniyiz napalim insallah bir gün ev kadini oluruzda keyifli keyifli kosturmadan islerimizi görúrüz....yillar sonra
eeee canim, bugünki planin nedir??
hem o berre neden gelmiyor topige?? aaaa, kiscam haa.
haticeem vardi? oda takilmiyor
KOLERAAAA, senden naber baciii??
Selam kızlar çok mutsuzum iş yerimden nefret ediyorum.Ukala insanlara sinir oluyorum.
yaaa kızlar size bişi diim mi ben ikiz bebişler istiyom yaaaaa:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?