Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar ben bişey sorsam... Bat 5 gün geçti sabah yaptığım idrar testi negatif çıktı. ama hala regle dair bi belirti yok. normalde göğüslerim azcık acırdı sivilce çıkardı ve epeycede akıntım olurdu. bu defa bu belirtilerin hiç biri yok. sadece karnım davul gibi çok özür dilerim gaz var sanırım ve birazda ateşim var. şimdiye kadar hiç böyle gecikmezdi. hep 28de bir olmama rağmen geçen ay erken oldu bu ay geç kaldı. sizce başka bi rahatsızlığın belirtisi olabilirmi bu durum. bilenler yada benzer şeyler yaşayanlar cevaplarsa çok sevinirim

ben sandim kolera yazdigimda alir listeye, bikac sayfa oncesine yazdigimi hatirliyorum ,hatta ister alinirim listeye ister alinmam, farketmez gibi seyler yazmistim... walla rahatim hayatim, olduda hamile kaldim ooohh ne guzel, ama kalmadimsada canim sagolsun ....hepimize gecerli ...oluruna birakk, her neyse geceerr, gün olsun hele bir, üzülmeye mi deger ;der SILA
nikim bana cevap vermicek sanırım en iyisimi ben gidim sokağa hava alim birasssssbelki özler beniii:84::84:
calisiyorum canikomm, hemen donemiyorum tatlisimm ,,,,gitme lutfen
o zaman şarkı söylemek lazım avazzzzz avazzzzzzzzzzzzzz

aaaaaaaaaaaaa ne kadar heyecanlı bi bekkleyiş olcek seninle bebişim yaaaa
bazen diyorumki ,bu madam yazdiklarimi,yada aklimdakileri kopyaliyor ,yapistiriyor
kızlar selamımıda almadınızzzz askolsun ya ayrı düştük dieee unutuldukmu
aleyna aleykumselamm canimmm......hosgeldin, nasilsin?

hosbulduk canım sağol iyiyim cok sükür sen nasılsın:97:

eeeeeeeeee öle işteeee şekerim anladığm kadarı ile ikimizde sevios şarkı söylemeyiiii

isler bastirdi birden....ama iiyiim sagolasin, aramiza hosgeldin...
yakin zamanda mujdeni aliriz insallah canim

zaten aranızdaydım sekerim kısa süreliğine tatile gittik eşimin memleketine ii geldi ama..inşallah canım yaaa hepimizzz için dua ediyorum rabbim anne olmak isteyen herkese meleklerine kavustursunnn:97::97:

aaaa evet bi hamişimiz var burcuizmirlimiydi izmirli burcumuydu neydi unuttum batı 20 mayıs olan arkidiş hamişmişekle bacım listeyeee

VAY VAY VAY SÜPPER ÇOOOK TEBRİKLER BURCUUUU LİSTEYE EKLİYORUM MADAMIM

meraba kızlar coktandır yoktum hamiş koleram hamişşş kalmışşş cok sevindimmm yaaasizde ne var ne yok benim bebişim bu ay da gelmedi ama gelicek inanıyorum:97::97:

CUCUMMMMM ÖZLEDİK SENİİİİİİİİİİİ. TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİMMM SEN NASILSIN NASIL GEÇTİ TATİL

nassınız kızlarrrrrrrrrr

KEDİMERİMMM İYİYİZ SEN NASILSIN

İYİLİK NİKİTAM Bİ ELEKTRİK GİTTİ GELDİ KENDİME GELEMEDİM DAHA
BACIM SEN NİE LİSTEDE YOKSUN YAW SENİ DE EKLİYEK
Selam kızlar çok mutsuzum iş yerimden nefret ediyorum.Ukala insanlara sinir oluyorum.

AYYY O UKALA İNSANLAR NERDE YOKKİ BACIM HERYER AYNI

Kızlar listeyi güncelledim. Vakti geçip hamileyim demeyenleri sildim. Hamiş olursa tekrar eklicem.
Hazirana yazdırmak isteyenler söööölesin :81:

Bu arada berrem nerde hiç yok bugün :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…