Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızlar ya; benim kırmızıar dün gece geldi( offfffffff gene yok gene yok....bir dahaki beklenmeyen bat 21 mayıs...Koleram alta alabilirsin beni listede..ama çıkarma sakın...hiçbirimiz çıkmayalım ...ya kalıcaz ya kalıcaz!!!!!

çalış çalış hep bi karışşş
kiss, kizicam walla vatandaslara , uykumda geldi .....15 dakkam kaldi sukur, ay eskiden nasil tüm gün durabiliyormusun
yaaa kızlar size bişi diim mi ben ikiz bebişler istiyom yaaaaa:84::84::84::84:

zaten aranızdaydım sekerim kısa süreliğine tatile gittik eşimin memleketine ii geldi ama..inşallah canım yaaa hepimizzz için dua ediyorum rabbim anne olmak isteyen herkese meleklerine kavustursunnn:97::97:

sen bana bakma tatlim, hatirladim simdi, benim jeton 16 köseli, her tarafa takilmadan dank etmiyor
birileride canakkaleye gidecekti....kimdi kimdiiii???

Bunu 2. Ciye yazıyom nedense silindi yaw

kızlarrrr listeyi güncelledim. Günü geçenleri sildim. Hamiş olursa eklicem. Bu arada hazirana yazdırmak isteyen olursa sööölesin

Berrem nerde hiç görünmüyo yaw :44:

cok güsel gecti canımın içiii güsel haberler almak dahada sevindirdi beniii canım benim yaa cok sevindim senin adınaaa cok ösledimm sizi aklım hep sizdeydi netede giremedimm hiçç gezmekten

cok güsel gecti canımın içiii güsel haberler almak dahada sevindirdi beniii canım benim yaa cok sevindim senin adınaaa cok ösledimm sizi aklım hep sizdeydi netede giremedimm hiçç gezmekten

BİSÜRÜ HAMİŞİMİZ OLDU
HAZİRANDA DA Bİ BU KADAR OLSAA OOOOHHH DEYMEYİN KEYFİMİZE
CUCUM İYİ STRES ATMIŞSINDIR NE GÜZEL

koleram beni ekle hazirana sekerimmm bat 11 haziran ...cidden nerelerde berre ya :97:

nikitamı ekle bebiş 6 hazirann yaz şöyle kocaman 6 haziran nikitaya aittir diye 7 de ben ayy peşpeşe doğurcaz biz nikimleeee

eee koskoca haziran var önümüzde lunalady....üzme kendini... olur Allahin izniyle vakti geldimi
nikitamı ekle bebiş 6 hazirann yaz şöyle kocaman 6 haziran nikitaya aittir diye 7 de ben ayy peşpeşe doğurcaz biz nikimleeee
kis madamm , yeminnen diom bah gizim bu kada datli olmaa, yeyiverecem birgünü seniii ...

simdi ben kacar....hepiniz yarin burda bekliyorumm
biri bi zahmet sonerin mesudeye yaptigini yazsin ...lutfenn, yarin okurum.

byee gizlarrr, see yaaa

Amin bebişim...inşallah...SOner yüzüğü fırlatıp attı nişanı bozdu ailesine de Hödüksünüz dedi ya süperdi:) Mesude de anlaşma işini Muratın önünde açıkladı garezinden. Soner de kolundan vurdu onu...ooooh iyi oldu

muuuaaahh kocaman öpüyom görüşcez elbettee

koleramm benide 20 haziran diye yaz bakalımmm bu ay saldım kendimi amma liste de olayım bende olma mı

benden sana izci sözzzzzzzzüüüüüüü

Tamam o samannnnn....:82::82::82::82:Yaaaa ben hepinizi çooookkk seviyorum yafu...iyi ki varsınız....Bu arada hamiş olanlar hariç hepimiz için söylüyorum...adaçayında östrojen varmış ..Hamiş kalmayı kolaylaştırıyormu. Adet döneminden yumurtllama gününe kadar günde iki bardak içiyoruz okey????

görüşürüz canımmmmmmm:79::79:

yawws bende bişi duydum bu her bitki çağı içilmiyormuş ben bilmeden etmeden seviyom diye adet günümden beraberinde yeşilçay içtim gündüsleri 2 şer bardak filan ama bi kaç gündür içimden gelemdi içmedim bu yeşilçayın bi zararı varmıdır ki hamişlik isteyen bizler içinnn

okeyyy okeyyyy ne demek içmezmiyizzzz :))) yeris içeriz ne varsa söleyin bide şu preseed diye bi jel varmış duyan bilen kullanan varmı aranısda kızlrrr

okeyyy okeyyyy ne demek içmezmiyizzzz :))) yeris içeriz ne varsa söleyin bide şu preseed diye bi jel varmış duyan bilen kullanan varmı aranısda kızlrrr

senin smiley'ini yerim ben :))

Yeşilçaya ilgili şööle bişey buldum bi bak istersen...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html

Preseed ben netten aldım geçen ay...adetim bitince yumurtlama döneminde kullanıcam canım...çok hamiş kalan var forumda...bi de onu deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…