- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.341
kiss, kizicam walla vatandaslara , uykumda geldi .....15 dakkam kaldi sukur, ay eskiden nasil tüm gün durabiliyormusunçalış çalış hep bi karışşş
yaaa kızlar size bişi diim mi ben ikiz bebişler istiyom yaaaaa:84::84::84::84:
zaten aranızdaydım sekerim kısa süreliğine tatile gittik eşimin memleketine ii geldi ama..inşallah canım yaaa hepimizzz için dua ediyorum rabbim anne olmak isteyen herkese meleklerine kavustursunnn:97::97:
VAY VAY VAY SÜPPER ÇOOOK TEBRİKLER BURCUUUULİSTEYE EKLİYORUM MADAMIM
CUCUMMMMM ÖZLEDİK SENİİİİİİİİİİİ. TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİMMM SEN NASILSIN NASIL GEÇTİ TATİL
KEDİMERİMMM İYİYİZ SEN NASILSIN
İYİLİK NİKİTAM Bİ ELEKTRİK GİTTİ GELDİ KENDİME GELEMEDİM DAHA
BACIM SEN NİE LİSTEDE YOKSUN YAW SENİ DE EKLİYEK
AYYY O UKALA İNSANLAR NERDE YOKKİ BACIM HERYER AYNI
cok güsel gecti canımın içiii güsel haberler almak dahada sevindirdi beniii canım benim yaa cok sevindim senin adınaaa cok ösledimm sizi aklım hep sizdeydi netede giremedimm hiçç gezmekten
Bunu 2. Ciye yazıyom nedense silindi yaw
kızlarrrr listeyi güncelledim. Günü geçenleri sildim. Hamiş olursa eklicem. Bu arada hazirana yazdırmak isteyen olursa sööölesin
Berrem nerde hiç görünmüyo yaw :44:
kızlarrrr listeyi güncelledim. Günü geçenleri sildim. Hamiş olursa eklicem. Bu arada hazirana yazdırmak isteyen olursa sööölesin
Kızlar ya; benim kırmızıar dün gece geldi( offfffffff gene yok gene yok....bir dahaki beklenmeyen bat 21 mayıs...Koleram alta alabilirsin beni listede..ama çıkarma sakın...hiçbirimiz çıkmayalım ...ya kalıcaz ya kal ıcaz!!!!!
BİSÜRÜ HAMİŞİMİZ OLDU
HAZİRANDA DA Bİ BU KADAR OLSAA OOOOHHH DEYMEYİN KEYFİMİZE
CUCUM İYİ STRES ATMIŞSINDIR NE GÜZEL
üzülmeeeeeeeeeee bi gün gelicekki gelmicekkkk
Kızlar ya; benim kırmızıar dün gece geldi( offfffffff gene yok gene yok....bir dahaki beklenmeyen bat 21 mayıs...Koleram alta alabilirsin beni listede..ama çıkarma sakın...hiçbirimiz çıkmayalım ...ya kalıcaz ya kal ıcaz!!!!!
nikitamı ekle bebiş 6 hazirann yaz şöyle kocaman 6 haziran nikitaya aittir diye7 de ben ayy peşpeşe doğurcaz biz nikimleeee
eee koskoca haziran var önümüzde lunalady....üzme kendini... olur Allahin izniyle vakti geldimi
kis madamm , yeminnen diom bah gizim bu kada datli olmaa, yeyiverecem birgünü seniii ...
simdi ben kacar....hepiniz yarin burda bekliyorumm
biri bi zahmet sonerin mesudeye yaptigini yazsin ...lutfenn, yarin okurum.
byee gizlarrr, see yaaa
eee koskoca haziran var önümüzde lunalady....üzme kendini... olur Allahin izniyle vakti geldimi
kis madamm , yeminnen diom bah gizim bu kada datli olmaa, yeyiverecem birgünü seniii ...
byee gizlarrr, see yaaa
benden sana izci sözzzzzzzzüüüüüüü
byee gizlarrr, see yaaa
Tamam o samannnnn....:82::82::82::82:Yaaaa ben hepinizi çooookkk seviyorum yafu...iyi ki varsınız....Bu arada hamiş olanlar hariç hepimiz için söylüyorum...adaçayında östrojen varmış ..Hamiş kalmayı kolaylaştırıyormu. Adet döneminden yumurtllama gününe kadar günde iki bardak içiyoruz okey????
Tamam o samannnnn....:82::82::82::82:Yaaaa ben hepinizi çooookkk seviyorum yafu...iyi ki varsınız....Bu arada hamiş olanlar hariç hepimiz için söylüyorum...adaçayında östrojen varmış ..Hamiş kalmayı kolaylaştırıyormu. Adet döneminden yumurtllama gününe kadar günde iki bardak içiyoruz okey????
okeyyy okeyyyy ne demek içmezmiyizzzz :)))yeris içeriz ne varsa söleyin bide şu preseed diye bi jel varmış duyan bilen kullanan varmı aranısda kızlrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?