Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Burcuizmir'eeeee:))

Canım çok tebrik ederim seni...Allah sağlıkla kucağına versin:)) Eeee bütün hamişlerin asli görevi oarak bize de dua ediyosun hemen hamiş kalalım diye :80::80::80::80::80:

ben yeni üye oldum
arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanıyordum yaklaşık 4 senedir.geçen ay bıraktım ve son adet tarihim 27 nisandı 2 gündür bekliyorum gelsin diye ama hiçbir belirtide yok sadece çok fazla akıntım var şeffaf sürekli günlük ped koyuyorum.3-4 güne kadar inanılmaz kasık ağrılarım vardı test yaptım negatif sizce olma olasılığı varmı???

heh işte bende onu duymuştum hamile kalan çok olmuş tabi olmayanda varmış ama inşallah olanlardan oluruzz bende bu ay oolmazsam hamiş alıp denicem artık deneme yanılma yöntemi napalımm

kaç günde regl oluyosun gecikmen kaç gün bilmiyoruzki canım. bazen insanın psikolojisine ve mevsime göre ağrılar ve akıntı değişiyo bence.

aminnn canımm Allah kimseye aratmasın,isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah..

ben 27 günde bir adet oluyorum.İlaç kullandığım için hiç şaşmazdı daha öncesindede ilaç kullanmadığım dönemdede hiç şaşmazdı adetim.

aslında çok istiyorum ama ilaç kullanımım dan dolayı korkmuyor değilim çünkü doğum kontrol haplarının etkisi vücuttan 3 aydan önce atılmazmış sizce varmıdır?

aslında çok istiyorum ama ilaç kullanımım dan dolayı korkmuyor değilim çünkü doğum kontrol haplarının etkisi vücuttan 3 aydan önce atılmazmış sizce varmıdır?

Canım, Rabbim sana hayırlısı evlat nasip etsin tez zamanda. D.kontrol hapının etkisi hakkında bilgim yok ama bi arkadaşımda ilacı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştı. Korkma sakın. Zamanı gelince Allahın izniyle herşey olur. Ama belirsizlik canını sıkıyosa kan testi yaptır istersen

canım benim çok sağol ilgin içinnn aminnn allah isteyen herkese versin amabenim durumum farklı eşim eğitim için 4,5 ay Ankarada ve sadece hafta sonları görüşüyoruz onun için olma olasılığıda çok düşük aslında.... 2 gün gecikmesiyle çıkarmı sonuç ne dersin???

koleram beni ekle hazirana sekerimmm bat 11 haziran ...cidden nerelerde berre ya :97:

ekledim bebeğimmm

koleramm benide 20 haziran diye yaz bakalımmm bu ay saldım kendimi amma liste de olayım bende olma mı

zuyallimmmmmmm esmer güzelimmmmmmmm eklememmi heç inşalllahhhhh en güzel anne ol muckckcmcmkkkk

ay ben çok yeşil çay içerdim. hamile olunca bıraktım. acep ondan mı he hamiş oldum ben sakinleştiriyo diye içiyodum her sabah

dadlum aramıza hoşgeldin :)))) benim arkadaş ta d.kontrol kullanıydu bi gece unutmuş o gecedende hamiş kalmış olurmu olur yani :))))))))))

Son düzenleme:
dadlum aramıza hoşgeldin :)))) benim arkadaş ta d.kontrol kullanıydu bi gece unutmuş o gecedende hamiş kalmış olurmu olur yani :))))))))))

canım benimmm çok sağolasınnn hayırlısını diliyorum zaten hep
peki arkadaşının bebeği doğdumu??? bir problem varmı?? en çok korktuğum bu çünkü

amiinn canım benim. Hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın inşallah. Kanda çıkıyomuş canım forumda okudum sabredemedip regl den önce gidenler bile öğrenmiş. Hayırlısıyla Rabbim gönlündekini nasip etsin canım

heheheh yeni doğacak :)) ama problem gözükmüyo içini rahat tut

koleracım listeye benide yaz durayım orda batım net belli değil ama son olduğum tarihi hedef alıyım inşallah bidahada olmam 21 haziran yaş 24

amiinn canım hayırlısı hep öyle diyorummm ama çıkmazsa orda utanırım sonuçta kaç yaşındayım ve vücudumu tanıyorum.:44: ama işte yindede kuşkular nedense bitmiyor...
sende varmı bişeyler canım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…