- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.381
amiinn canım hayırlısı hep öyle diyorummm ama çıkmazsa orda utanırım sonuçta kaç yaşındayım ve vücudumu tanıyorum.:44: ama işte yindede kuşkular nedense bitmiyor...
sende varmı bişeyler canım????
ne var utanacak canım az rahat ol. erken öğrenmek iyidir bence. Bu arada yaşın kaç? ben 30 yaşındayım 7 yıllık evlyim, henüz bi evlat nasip etmedi Rabbim. bıkmadan usanmadan umutla bekliyoruz
koleracım listeye benide yaz durayım orda batım net belli değil ama son olduğum tarihi hedef alıyım inşallah bidahada olmam21 haziran yaş 24
ne var utanacak canım az rahat ol. erken öğrenmek iyidir bence. Bu arada yaşın kaç? ben 30 yaşındayım 7 yıllık evlyim, henüz bi evlat nasip etmedi Rabbim. bıkmadan usanmadan umutla bekliyoruz
meraba sekerlerimmm bu arada hicrancım senide tebrik ederimm cok sevindimm Allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin inş..:79:kolarem aş eriyomusun sekerimm canın ne istiyosaa cekinme söle kargoyla yollarıs
ekledim bacım sen adet oldunmu
canım yaa inşallah bu ay hamile olursun hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip etsin rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma
yaa ne bileyim insanın daha önce yaşadığı bişey değil sonuçta birçok bu tür sayfalarda okuduklarımdan insanlar psikolojik olarakta hissedebiliyormuş diye biliyorum.Ama ben kendimi şartlandırmadım olacak diye
dediğim gibi sadece olursa Allah bilir tabii ama özür olayından korktuğum için tedirginlik duyuyorum o kadar.bu yüzden de ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olucak.
bende 27 yaşındayım canım haziran 4 yıl olucak.Bu zamana kadar eşimin mesleğinden dolayı biz düşünmedik şimdi ise istiyoruz ve ben doğum kontrol ilacını bıraktım artık.Allahım ne zaman nasip eder bilmiyorum ama her zamankinden farklı bir akıntı ve çok olması rahatsız etti beni hatta şuda dikkatimi çekiyor karnımın alt kısmında bir şişlik var bilemiyorumkiiiiii2 gündür bakmadığım sayfa kalmadı...
Allahım sanada en kısa zamanda hayırlısıyla,kazasız,belasız,sağlıklı,sıhhatli bebiş nasip eder inşallah canımAllah gönlüne göre versin sen ne zamandır düşünüyorsun?
ekledim bacım sen adet oldunmu
canım yaa inşallah bu ay hamile olursun hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip etsin rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma
bilmiyorum inancın nasıldır canım? yani böyle şeylere bakış açın..
teyzem söylemişti bana ilaç kullandığım için korkularım çok diye yani ya olmazsa diyeee
ibrahim suresini 7 kere bir elmanın üzerine oku yarısını sen yarısını eşin yesin demişti denemek
istermisin??? sonuçta kaybediceğin bişey olmaz ama Rabbim bakar bekler belkiolmayı nasip
eder... (denenmiş)
offff offf offf şimdi anadolu sağlık merekezini aradım bir muayene ücreti 295 birde doğum kaç paradır kim bilir . ne kadar pahalı yahuu
offff offf offf şimdi anadolu sağlık merekezini aradım bir muayene ücreti 295 birde doğum kaç paradır kim bilir . ne kadar pahalı yahuu
Canım bence herkesin belirtileride hissettikleride farklı farklı. Mesela ben bu siteye bakmaya başladıktan sonra okuduğum hamilelik belirtisini psikolojik olarak yaşar oldum düşünsene resmen miğdem bulanıyoda afedersin bi çıkarmadığım kalıyo. Enteresan sadece bu ay hiç bi belirti yaşamadım. Allahtan hayırlısı canım benim. Burda isteyen herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Canım kafanı karıştırmak istemem boşa umut vermek hiç istemem ama aşırı akıntıda hamilelik belirtilerinden biriymiş. Olursa şükürler olsun olmazsa canın sağolsun haziran ayı ne güne duruyo dimi amaHem varsada yoksada bir an önce öğrenki ona göre hareket edesin dimi canımcım.
7 yıldır olmuyo canım bizim. hepimize hayırlı evlatlar versin Rabbim
Çok şükür Rabbim o inancı içimize vermiş. Sürekli okumaya çalıştığım ayetler var ama bunu ilk duyuyorum denerim canım. düşündüğün için çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?