Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ne var utanacak canım az rahat ol. erken öğrenmek iyidir bence. Bu arada yaşın kaç? ben 30 yaşındayım 7 yıllık evlyim, henüz bi evlat nasip etmedi Rabbim. bıkmadan usanmadan umutla bekliyoruz

ne var utanacak canım az rahat ol. erken öğrenmek iyidir bence. Bu arada yaşın kaç? ben 30 yaşındayım 7 yıllık evlyim, henüz bi evlat nasip etmedi Rabbim. bıkmadan usanmadan umutla bekliyoruz

yaa ne bileyim insanın daha önce yaşadığı bişey değil sonuçta birçok bu tür sayfalarda okuduklarımdan insanlar psikolojik olarakta hissedebiliyormuş diye biliyorum.Ama ben kendimi şartlandırmadım olacak diye
dediğim gibi sadece olursa Allah bilir tabii ama özür olayından korktuğum için tedirginlik duyuyorum o kadar.bu yüzden de ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olucak.
bende 27 yaşındayım canım haziran 4 yıl olucak.Bu zamana kadar eşimin mesleğinden dolayı biz düşünmedik şimdi ise istiyoruz ve ben doğum kontrol ilacını bıraktım artık.Allahım ne zaman nasip eder bilmiyorum ama her zamankinden farklı bir akıntı ve çok olması rahatsız etti beni hatta şuda dikkatimi çekiyor karnımın alt kısmında bir şişlik var bilemiyorumkiiiiii 2 gündür bakmadığım sayfa kalmadı...
Allahım sanada en kısa zamanda hayırlısıyla,kazasız,belasız,sağlıklı,sıhhatli bebiş nasip eder inşallah canım Allah gönlüne göre versin sen ne zamandır düşünüyorsun?

koleracım listeye benide yaz durayım orda batım net belli değil ama son olduğum tarihi hedef alıyım inşallah bidahada olmam 21 haziran yaş 24

ekledim bacım sen adet oldunmu

canım yaa inşallah bu ay hamile olursun hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip etsin rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma

meraba sekerlerimmmbu arada hicrancım senide tebrik ederimm cok sevindimm Allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin inş..:79:kolarem aş eriyomusun sekerimm canın ne istiyosaa cekinme söle kargoyla yollarıs

bilmiyorum inancın nasıldır canım? yani böyle şeylere bakış açın..

teyzem söylemişti bana ilaç kullandığım için korkularım çok diye yani ya olmazsa diyeee

ibrahim suresini 7 kere bir elmanın üzerine oku yarısını sen yarısını eşin yesin demişti denemek

istermisin??? sonuçta kaybediceğin bişey olmaz ama Rabbim bakar bekler belki olmayı nasip

eder... (denenmiş)

offff offf offf şimdi anadolu sağlık merekezini aradım bir muayene ücreti 295 birde doğum kaç paradır kim bilir . ne kadar pahalı yahuu

Canım bence herkesin belirtileride hissettikleride farklı farklı. Mesela ben bu siteye bakmaya başladıktan sonra okuduğum hamilelik belirtisini psikolojik olarak yaşar oldum düşünsene resmen miğdem bulanıyoda afedersin bi çıkarmadığım kalıyo. Enteresan sadece bu ay hiç bi belirti yaşamadım. Allahtan hayırlısı canım benim. Burda isteyen herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Canım kafanı karıştırmak istemem boşa umut vermek hiç istemem ama aşırı akıntıda hamilelik belirtilerinden biriymiş. Olursa şükürler olsun olmazsa canın sağolsun haziran ayı ne güne duruyo dimi ama Hem varsada yoksada bir an önce öğrenki ona göre hareket edesin dimi canımcım.
7 yıldır olmuyo canım bizim. hepimize hayırlı evlatlar versin Rabbim

ekledim bacım sen adet oldunmu

canım yaa inşallah bu ay hamile olursun hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip etsin rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma

Amin canım Allah razı olsun. Seninde bebeğin hayırlı olsuunnn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamilelerin okuyca bi dua var bende ama buraya yazmak yasak galiba dimi??

Çok şükür Rabbim o inancı içimize vermiş. Sürekli okumaya çalıştığım ayetler var ama bunu ilk duyuyorum denerim canım. düşündüğün için çok tşk ederim

offff offf offf şimdi anadolu sağlık merekezini aradım bir muayene ücreti 295 birde doğum kaç paradır kim bilir . ne kadar pahalı yahuu

Bizim müdürün eşi çalışıyor orda insan kaynakları müdürü. Oda öyle diyordu fiyatları uçuk diyordu.

Canım kusura bakma ama anlayışına sığınarak çüüüşşşşş demek geldi içimden hakkaten çok pahalıymış Allah yardım etsin

kızlar bana kadın doğum doktoru bulun lütfen ama bayan olucak kocamdan özel rica ........ ve hiç düzgün bir doktor bulamadım

valla kızlar ücreti duyunca hemen kapattım teleonunu şimdi özel bakıyolar diye her dakika kann idrar tahlili yaparlar orayada her zaman otobüsle gidemem yakında karnım büyür illaki taksi şart offfff bebeğim doktorsuz kaldı

Ne tarafta. İstanbul avrupa yakasında nisa hastanesi var oranın doktorları çok iyi. Kadın doğumcularında hepsi bayan. Fİyat olarakta makul. Beylikdüzü tarafında da medicana hastanesi mehtap hn var oda süper biri tavsiye ederim.

hayırlısı tabiii daha bu ay ilk korumasız geçen ayım.umudu kesmek hiç yok o da ne demekmiş sende de olmucak sabrediceksin. ama şöyle anlatabilirimkiii hani kırmızıların geldiği dönemde çok fazla kırmızıların olduğu yoğunlukta akıntım oluyor ama şeffafff bazen inan altıma kaçırıyorum sanıyorum 15 dk bir lavaboya gitmektes sıkıldım.Bekleyeyim yarında gelmezse kırmızılar en azından 3 gün geçmiş olsun 4.gün doktora gideyim kan testi için ne dersin?

ben çayırovadayım kocaelinin ilçesi beyl,kdüzü uzal buralara şimdi türkiyenin her tarafına giderdim hastaneye ama 9 ay sonrasını düşünmek lazım yakın hastane şart

Çok şükür Rabbim o inancı içimize vermiş. Sürekli okumaya çalıştığım ayetler var ama bunu ilk duyuyorum denerim canım. düşündüğün için çok tşk ederim

teyzem çok inançlıdır canım ve bunu yaptırdığı bir kişi sağlıklı,sıhhatli bi şekilde hemen hamiş oluvermiş... bende 3-4 ay geçsin olmazsa yapıcam hem o zaman kadar tabii şimdi yoksa vücudum ii cee ilacın etkisinden kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…