- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.401
teyzem çok inançlıdır canım ve bunu yaptırdığı bir kişi sağlıklı,sıhhatli bi şekilde hemen hamiş oluvermiş...bende 3-4 ay geçsin olmazsa yapıcam hem o zaman kadar tabii şimdi yoksa vücudum ii cee ilacın etkisinden kurtulur
ben çayırovadayım kocaelinin ilçesi beyl,kdüzü uzal buralara şimdi türkiyenin her tarafına giderdim hastaneye ama 9 ay sonrasını düşünmek lazım yakın hastane şart
İnşallah etkisi falan kalmamıştır canım benim. Bu sitedeki herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Burda ezan okunuyo okunan ezanlar hürmetine. Amiiinnn
Arkadaşlar ben eve gidince 1 saat sonra falan test yapıcam eczaneden alıp çıkar mı?
Bu arada regl günüm yarın yani 26 sı.
idrar testlerin doğru sonuç çıkmıyormuş canım doktorlar bile 10 gün geçmeden önemsemiyorlarmış
ama hassas olan bir gebelik testi varmış fortel adında... alabilceksen ondan dene bende denemeyi
düşünüyorum adetten 7 gün öncesinde bile varsa belirliyor deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum
buyuk ihtimalle çıkar, bol şansArkadaşlar ben eve gidince 1 saat sonra falan test yapıcam eczaneden alıp çıkar mı?
ben forteli ve normal gebelik testini aynı anda kullandım, normal gebelik testi daha belirgin sonuç verdi,markası oncomeddi 2.5 L. bence fortel çok gereksiz bi test,yine de siz bilirsiniz
ekran iyice beyazlaşmadan negatif çıktı diyip atmayın, en az 5 dk bekleyin
slm kızlar nasılsınız kolera senin bebeişin 2 aylık oldumu yoksa 7haftalık mı senin bat ne zamandı
meraba sekerlerimmm bu arada hicrancım senide tebrik ederimm cok sevindimm allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin inş..:79:kolarem aş eriyomusun sekerimm canın ne istiyosaa cekinme söle kargoyla yollarıs
kolera canım beni eklemiş miydin listeye batım 12 haziranda
offff offf offf şimdi anadolu sağlık merekezini aradım bir muayene ücreti 295 birde doğum kaç paradır kim bilir . Ne kadar pahalı yahuu
amin canım allah razı olsun. Seninde bebeğin hayırlı olsuunnn allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamilelerin okuyca bi dua var bende ama buraya yazmak yasak galiba dimi??
Ben eczanelerden alınan idrar testlerinin sabah ilk idrarda sonuç verdiğini duymuştum yanlışmı biliyorum kızlar
saol canım benimmmYaz duayı niye yazmayasın
eğer ilerleyen bişeyse gün içerisinde de çıkabiliyormuş canım ama sabahki ilk idrar çok uzun süre beklediği için hormonun karışmış olması çok yüksek deniliyor.ben bu sabah yaptım çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?