Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

İnşallah etkisi falan kalmamıştır canım benim. Bu sitedeki herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Burda ezan okunuyo okunan ezanlar hürmetine. Amiiinnn

Arkadaşlar ben eve gidince 1 saat sonra falan test yapıcam eczaneden alıp çıkar mı?

ben çayırovadayım kocaelinin ilçesi beyl,kdüzü uzal buralara şimdi türkiyenin her tarafına giderdim hastaneye ama 9 ay sonrasını düşünmek lazım yakın hastane şart

canım kocaelide umuttepe hastanesi varmış cok iimiş bide anadolu sağlık merkezi ebru füsun akbay oda iimişş arkadaslardan öğrendiğim kadarıyla inş işine yarar yinede baska yerler olursa yazarım sekerim:97:

hicrancım istersen bu ebru füsun akbayı bi ararstır internetten falan ii diolar bide bayan dr diosun ya umarım hala o gebze anadolu sağlıktadır bide vakıf hastanesindeymiş sanırım arastır tatlım

İnşallah etkisi falan kalmamıştır canım benim. Bu sitedeki herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Burda ezan okunuyo okunan ezanlar hürmetine. Amiiinnn

inşallah canımmm inşallah hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun varsas tutunsun kırmızılarımda gelmesinnnn aminnn canım dualarımda olucaksın her zaman adın neydi??

Bu arada regl günüm yarın yani 26 sı.

idrar testlerin doğru sonuç çıkmıyormuş canım doktorlar bile 10 gün geçmeden önemsemiyorlarmış

ama hassas olan bir gebelik testi varmış fortel adında... alabilceksen ondan dene bende denemeyi

düşünüyorum adetten 7 gün öncesinde bile varsa belirliyor deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum

ben forteli ve normal gebelik testini aynı anda kullandım, normal gebelik testi daha belirgin sonuç verdi,markası oncomeddi 2.5 L. bence fortel çok gereksiz bi test,yine de siz bilirsiniz
ekran iyice beyazlaşmadan negatif çıktı diyip atmayın, en az 5 dk bekleyin

teşekkür ederim bilgi için benimde hiç kullanan birisi yok çevremde ondan emin olmadığım için almadım açıkçası.ii öğrenmiş olduk

inşallah arkadaşlar gidince yapıcam yarın yazarım size.
Çıkmazsa yarın sabah kan tahlili yaptırcam zaten.

slm kızlar nasılsınız kolera senin bebeişin 2 aylık oldumu yoksa 7haftalık mı senin bat ne zamandı

canım sat 8 nisan 6 haftadayım sanırsam ama bilmiyom

meraba sekerlerimmmbu arada hicrancım senide tebrik ederimm cok sevindimm allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin inş..:79:kolarem aş eriyomusun sekerimm canın ne istiyosaa cekinme söle kargoyla yollarıs

hehehe erik istedi dün canım başka bişi istemiyo. Mide bulantısı var hafiften

kolera canım beni eklemiş miydin listeye batım 12 haziranda

ekledim canımcım

offff offf offf şimdi anadolu sağlık merekezini aradım bir muayene ücreti 295 birde doğum kaç paradır kim bilir . Ne kadar pahalı yahuu

yuuuuuuuuuuhhhhhhhhh o ne laaaaa manyakmı bunnar

amin canım allah razı olsun. Seninde bebeğin hayırlı olsuunnn allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamilelerin okuyca bi dua var bende ama buraya yazmak yasak galiba dimi??

saol canım benimmm Yaz duayı niye yazmayasın

Ben eczanelerden alınan idrar testlerinin sabah ilk idrarda sonuç verdiğini duymuştum yanlışmı biliyorum kızlar

eğer ilerleyen bişeyse gün içerisinde de çıkabiliyormuş canım ama sabahki ilk idrar çok uzun süre beklediği için hormonun karışmış olması çok yüksek deniliyor.ben bu sabah yaptım çıkmadı

saol canım benimmm Yaz duayı niye yazmayasın

Araf suresi 189. ayetin lein ateytena diye başlayan kısmından sonrasını ayet sonuna kadar oku canım. Havva annemin hamile kalınca Adem peygamberle böyle dua etmişler. Eğer bize iyi ve sağlıklı bir çocuk verirsen elbette şükredenlerden olacağız demekmiş
Hamile kardeşciklerim hepiniz okuyun sağlıklı sağlıklı bebişleriniz olsun inşallah

Biliyom tatlım nurummun regline daha var diye biliyorum o yüzden yazdım sabah erken diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…