Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

benim BAT 2 haziran canım,bakalım 1 haftam var,temmuza mı kalcaz görcez,ben gerçi bu aydan pek ümitli değilim,hamiş çıkarsam şaşırırım asıl

mereba kızlar nabersiniz ömrümüz beklemekle gecioo ya umarım bu bekleyiş cok uzun sürmez ve meleklerimize kavusurus rabbim sen herseyin hayırlısını verrr

aslında çok istiyorum ama ilaç kullanımım dan dolayı korkmuyor değilim çünkü doğum kontrol haplarının etkisi vücuttan 3 aydan önce atılmazmış sizce varmıdır?

Öncelikle hoşgeldin aramıza canım. Ben şu ara iki kişiden duydum ki hap kullanırken hamile kaldılar, en hayırlı zaman ne zamanda Allah o zaman veriyor diye düşünüyorum. Bi tanesi doğum yaptı, çok sağlıklı bebek, birisi de hamile şu anda, ben duyunca çok şaşırdım ama inan oluyor. İnşallah Allah gönlüne göre verir.

Kızlar benim kendime bi uğraş bulmam ve bu fikri kafamdan uzaklaştırmam lazım, çünkü aklımda başka düşünce yok bu sefer stres yapıorum, hatta dün eşim kızdı denemelere bile başlamadan sen stres yaptın ya olmazsa diye, bırak artık bi ömür olmasın istersen biz mutluyuz ya dedi, canım kocam yazarken bile gözlerim doldu , ben de inşallah güzel müjdeli haberler veririm.

hoşbuldum tatlımmm
benim eğer bebiş varsa ilacı bıraktıktan sonra oldu zaten ama normalde hep söylenir bebek düşündüğünüz zaman ilacın etkisinin geçmesi için 3 ay başka yöntemlerle korununkii herhangi bir sorunla karşılaşılmasın.ben ilacı 22 nisanda bıraktım hemen folik asite başladım Bazılarıda diyor; ilaç kullandığın kadar korurmuş ben 4 yıldır kullanıyorum onun için dahaa fazla beklemek istemiyorum o korunan dönemi düşünerek işte başka şekilde olan oldu Allahım en hayırlı zamanı biliyordur eminimmm bakalım görücez bugün 2 gün gecikti bakalım nasip hakkımızda hayırlısını diliyorum sadece eğer varsada bebişim sağlıklı,sıhhatli,kusursuz olsun,bana sıkı sıkı tutunsun gitmesin

birde gerçekten yakın arkadaşlarımdada yaşadımkiii gerçekten sürekli düşününce olmuyor ne yazıkkiii biliyorum düşünmek imkansız,konuşmak kolay ama.... sadece şunu yapmaya çalış kendine heran hamiş olabilirmişsin gibi dikkat et yediğine,içtiğine,hareketlerine.. düşünme başka bişey oldumu,tuttumu diye Allahım tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.kimseyi o mucizevi duygudan mahrum bırakmasın herşey gönlünce olsun canımmm

belirtilerrrrrrrrrrrrrrrr

--------ALINTI--------
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi............................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........
6-Kirpiklerin karışması …..........
7-Bel ağrısı…………........................................
8-Akıntı artması.....................
9-Göğüslerde hassasiyet................................
10-Göğüslerde şişme......................................
11-Göğüs uçlarının acıması……….................…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma……………………............……
14-Uyku hali.............................................. .......
15-Halsizlik......................................... ..............
16-Ağızda kuruluk………….…………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek......................
18-Dudakların fosur fosur olması......................
19-Göz bebeklerinin büyümesi..........................
20-ıdrar kokusunda değişme..........................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ………………….......
22-Gazlı olmak ……………………....................…..
23-Mide yanması........................................... ....
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…………………...…
25-Bel kalınlaşması………………………............
26-Adet gecikmesi......................................... ....
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.............
28-Mide kazinmasi-cok acikma

sizin yaşadıklarınız neler???

6.numaralı belirtiye koptummm o nasıl bişi yaa

14-Uyku hali.............................................. .......
15-Halsizlik......................................... ..............
16-Ağızda kuruluk………….…………....................
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…………………...…
26-Adet gecikmesi......................................... ....
28-Mide kazinmasi-cok acikma

Bendekiler suanda bu kadar..
In$allah ögrenirim yarin veya bakalim ya hamileyim yada regl olucam

hayırlısı canım kan testimi yaptıracaksın?

Bebişim üzülme haziranda inşallahhh unutma Kuantum bizimle Beraber bekleyeceğiz tüm topik yalnız değiliz.Allah hepimizi görsün inşallah

bende tüp bebek tedavısı başladım 19 Mayıs'ta aranıza yeni katıldım.Paylaşımda bulunmak istiyorum.Forumu nasıl kullancağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hoş geldinn canım biz burda hepimiz güle oynaya yeri geliyo ağlaya ağlaya:84::84: bebişi istiyoruz birbirimize dualar ediyoruz birbirimizi teselli ediyoruz Bİz burada çok mutluyuz sen de öyle olacaksın doğru adresssss Ne zamandır bebek istiyorsunuz hikayen nedir?? Allah en kısa zamanda nasip etsin.

herkese ii akşamlar nasılsınız bakalım bugün yine yoruldum yaw gündüz sergi hazırlığı uzandım durdum her yere bebişim çok yoruldu epey ağrım oldu sonra misafir telaşı çok yoğundum çook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…