- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.441
Hayatım dikkat et kendine:26::26: ilk üç ay çok önemli yorma kendini fazla bebişler sevmiyo yorulmayıherkese ii akşamlar nasılsınız bakalım bugün yine yoruldum yaw gündüz sergi hazırlığı uzandım durdum her yere bebişim çok yoruldu epey ağrım oldu sonra misafir telaşı çok yoğundum çook
Bebişim üzülme haziranda inşallahhhunutma Kuantum bizimle Beraber bekleyeceğiz tüm topik yalnız değiliz.Allah hepimizi görsün inşallah
ay canım benim..sağol...inşallah peşpeşe doğurcaz seninle....
evet hemen olumlamaya başlıyorum..hamile kalıcam...hamile kalıcam..hamile kalıcam....:86::86::86::86::86:
süperr devam ediyorum çok doğurganım yumurtalarım süper çatladı mı 3 gün kalıyor eşim ceket atsa üstüme hamile kalırım haziranda kesin hamileyim kımızılar mı bi daha hiç görmeyeceğim 9 ay o da neymiş puhaha Kuantummm seni seviyoyumm valla bu yöntemle hamile kalırsam çocuğumun adına da Kuantum koyarım artık eşek değilim ya hakkını yemeyeyim adamın
benim BAT 2 haziran canım,bakalım 1 haftam var,temmuza mı kalcaz görcez,ben gerçi bu aydan pek ümitli değilim,hamiş çıkarsam şaşırırım asıl
cucummmmm aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhmereba kızlar nabersiniz ömrümüz beklemekle gecioo ya umarım bu bekleyiş cok uzun sürmez ve meleklerimize kavusurus rabbim sen herseyin hayırlısını verrr
belirtilerrrrrrrrrrrrrrrr
--------ALINTI--------
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi............................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........
6-Kirpiklerin karışması …..........
7-Bel ağrısı…………........................................
8-Akıntı artması.....................
9-Göğüslerde hassasiyet................................
10-Göğüslerde şişme......................................
11-Göğüs uçlarının acıması……….................…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma……………………............……
14-Uyku hali.............................................. .......
15-Halsizlik......................................... ..............
16-Ağızda kuruluk………….…………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek......................
18-Dudakların fosur fosur olması......................
19-Göz bebeklerinin büyümesi..........................
20-ıdrar kokusunda değişme..........................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ………………….......
22-Gazlı olmak ……………………....................…..
23-Mide yanması........................................... ....
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…………………...…
25-Bel kalınlaşması………………………............
26-Adet gecikmesi......................................... ....
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.............
28-Mide kazinmasi-cok acikma
sizin yaşadıklarınız neler???
günaydın hicranımmm hicran anne nasıl gidiyo gebelik benim akşamları iştah sıfıra düşüyo yaagünaydın kızlar neden kimse yok formda bakim
günaydın....
nasılsınız kızlar varmı güzel haberleriniz...:112:
berremmmmmmmm nerdesin kıs sen özledim seniiiiiiiiiii günaydın makmazel
[ı][sıze="2"]koleramm napıyosun...
Bende seni özledim..
Nasılsın tatlım bebiş nasıl?[/sıze][/ı]
ekledim tatlım tekrar seni
---akıntı beyaz akıntı. sonradan toza dönüşen akıntı. hamile kaldığımdan beri va
canımcım nasıl yanii??????toza dönüşen ne demek???
benim çok akıntım var günde 4-5 kez günlük ped değiştiriyorum hep ıslak ıslakkkk :26:
bide şeffaf
ekledim tatlım tekrar seni
---akıntı beyaz akıntı. sonradan toza dönüşen akıntı. hamile kaldığımdan beri va
canımcım nasıl yanii??????toza dönüşen ne demek???
benim çok akıntım var günde 4-5 kez günlük ped değiştiriyorum hep ıslak ıslakkkk :26:
bide şeffaf
günaydın hayatım :)) doğrusu sıvı akıntı uzayan bir akıntı. her yerde öle yazıyo. ama benimki beyaz sıvı olmayan kuruyunca toz gibi olan bi akıntı. herkeste değişik olabiliyo demekki bende anlamadım
Günaydın;
axxnn nasılsın? içimde bi sıkıntı varda senide online gördüm yazayım dedim.
günaydınnn canım zeytin istedi seni yiyebilirmiyiiiim
iyiyim canım bebişte iyidir diye düşünüyorum. 30 mayısta görcem kısmetse .
Sanırım büyüyo büyürken yer açıyo tabi kendine içim karışıyo benimde
canım benim büyüyo tabi mercimekdi fasulye olmuştur belkide..
az kalmış özlemişsindir bebişini bizede resmini getir tamammı..
ben şimdi doktora gidiyorum başım ağırıyoda.
gelince görüşürüz tatlım..
günaydın hayatım :)) doğrusu sıvı akıntı uzayan bir akıntı. her yerde öle yazıyo. ama benimki beyaz sıvı olmayan kuruyunca toz gibi olan bi akıntı. herkeste değişik olabiliyo demekki bende anlamadım
canım benim günaydın tatlımmmm sanırım tek çeşit hiçbir hamilelik belirtisi yok
ne bu yaaaa herşey herkeste çok farklıııı
yaaa benim hala gelmediii stres oldum iyice bugün 1 aydır giymediğim bir pantolonumu giyeyim dedim belimde kocaman bir simit yüzünden giremedim pantolonaaaane oluyor banaaaaa adet sancılarımda yokkkkk 3 gün geçiyorrrrrr ama testtede çıkmadı allah allah anlamadım gitti kan testi şart oldu heralde...:44:
günaydınnn canım zeytin istedi seni yiyebilirmiyiiiim
ye canım ye. :) hamiş misin sen ? eğer hamişsen herşey feda olsun zaten ne istersen
canım benim büyüyo tabi mercimekdi fasulye olmuştur belkide..
az kalmış özlemişsindir bebişini bizede resmini getir tamammı..
ben şimdi doktora gidiyorum başım ağırıyoda.
gelince görüşürüz tatlım..
ye canım ye. :) hamiş misin sen ? eğer hamişsen herşey feda olsun zaten ne istersen
canımmcımm onu kolera_vebası yazmıştıııı ama bende yiyebilirim neden olmasınnn belki bende de vardırrrrr
canım benim günaydın tatlımmmm sanırım tek çeşit hiçbir hamilelik belirtisi yok
ne bu yaaaa herşey herkeste çok farklıııı
yaaa benim hala gelmediii stres oldum iyice bugün 1 aydır giymediğim bir pantolonumu giyeyim dedim belimde kocaman bir simit yüzünden giremedim pantolonaaaane oluyor banaaaaa adet sancılarımda yokkkkk 3 gün geçiyorrrrrr ama testtede çıkmadı allah allah anlamadım gitti kan testi şart oldu heralde...:44:
BAZEN TESTLERDE HEMEN ÇIKMIYO HCG HORMONU DÜŞÜKSE YANİ. SABAH İLK İDRARINLA MI YAPTIN TESTİ? KAN TESTİNDE ÇIKAR OLMAZSA YAPTIR Bİ TEST. İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR FISTIK
ayyy ne güzelllll allahımmm kucağına almayıda nasip etsinnn
AMİNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?