Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

herkese ii akşamlar nasılsınız bakalım bugün yine yoruldum yaw gündüz sergi hazırlığı uzandım durdum her yere bebişim çok yoruldu epey ağrım oldu sonra misafir telaşı çok yoğundum çook
Hayatım dikkat et kendine:26::26: ilk üç ay çok önemli yorma kendini fazla bebişler sevmiyo yorulmayı kızar sana sonra:87:

Bebişim üzülme haziranda inşallahhh unutma Kuantum bizimle Beraber bekleyeceğiz tüm topik yalnız değiliz.Allah hepimizi görsün inşallah

ay canım benim..sağol...inşallah peşpeşe doğurcaz seninle....
evet hemen olumlamaya başlıyorum..hamile kalıcam...hamile kalıcam..hamile kalıcam....:86::86::86::86::86:

ay canım benim..sağol...inşallah peşpeşe doğurcaz seninle....
evet hemen olumlamaya başlıyorum..hamile kalıcam...hamile kalıcam..hamile kalıcam....:86::86::86::86::86:

süperr devam ediyorum çok doğurganımyumurtalarım süperçatladı mı 3 gün kalıyoreşim ceket atsa üstüme hamile kalırım haziranda kesin hamileyim kımızılar mı bi daha hiç görmeyeceğim 9 ay o da neymişpuhahaKuantummm seni seviyoyumm valla bu yöntemle hamile kalırsam çocuğumun adına da Kuantum koyarım artık eşek değilim ya hakkını yemeyeyim adamın

meraba canım...valla devam et tatlım zaten baska caremiz de yokkac aydır deniyosunuz canım inşallah doğurucazzz bu bekleme sürecinde 9 doğuruyouss ama napalım mucizeye kavuşmak kolay diil dimş:97:

günaydın....
nasılsınız kızlar varmı güzel haberleriniz...:112:

benim BAT 2 haziran canım,bakalım 1 haftam var,temmuza mı kalcaz görcez,ben gerçi bu aydan pek ümitli değilim,hamiş çıkarsam şaşırırım asıl

ekledim tatlım tekrar seni

mereba kızlar nabersiniz ömrümüz beklemekle gecioo ya umarım bu bekleyiş cok uzun sürmez ve meleklerimize kavusurus rabbim sen herseyin hayırlısını verrr
cucummmmm aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh

benim gecikmeden önce belirtim yoktu herkes bilir ama hamile kaldığımı öğrendikten sonra ki bayağı bi sonra şunlar oldu
----inanılmaz bi mide kazıntısı. aslında bu gecikmeden önce de vardı ama gebelikle alakası olduğunu bilmiyodum
---çok fena ayaklarım yanıyo özellikle akşamları yerlere çıplak basıyorum. ateşim yükseliyo.
---mide bulantısı akşamları iştah kesikliği yaşıyorum.
---zırlama afedersiniz ama ota boka ağlıyosunuz.
---gecikmeden önce çok gergindim sinirliydim. belirtimi bilmiyorum
---ERİK ! canınınız bu günlerde erik istiyo mu benim istiyo çok hemde tuzlu tuzlu
---aaah o gögüsler dokunulmuyo resmen
---akıntı beyaz akıntı. sonradan toza dönüşen akıntı. hamile kaldığımdan beri var
şimdilik bunnnaaaaarrrr

günaydın kızlar neden kimse yok formda bakim
günaydın hicranımmm hicran anne nasıl gidiyo gebelik benim akşamları iştah sıfıra düşüyo yaa

günaydın....
nasılsınız kızlar varmı güzel haberleriniz...:112:

berremmmmmmmm nerdesin kıs sen özledim seniiiiiiiiiii günaydın makmazel

Günaydınnnnnn kıssslllaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın,göbişlerinizde bereket Osssuunnnnnnnnnn inşallahhhhhhh

iyiyim canım bebişte iyidir diye düşünüyorum. 30 mayısta görcem kısmetse .
Sanırım büyüyo büyürken yer açıyo tabi kendine içim karışıyo benimde

canım benim büyüyo tabi mercimekdi fasulye olmuştur belkide..
az kalmış özlemişsindir bebişini bizede resmini getir tamammı..
ben şimdi doktora gidiyorum başım ağırıyoda.
gelince görüşürüz tatlım..

ayyy ne güzelllll allahımmm kucağına almayıda nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…