- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.461
canımmcımm onu kolera_vebası yazmıştıııı ama bende yiyebilirim neden olmasınnn belki bende de vardırrrrr
OLSUN BEN ANLADIM
BAZEN TESTLERDE HEMEN ÇIKMIYO HCG HORMONU DÜŞÜKSE YANİ. SABAH İLK İDRARINLA MI YAPTIN TESTİ? KAN TESTİNDE ÇIKAR OLMAZSA YAPTIR Bİ TEST. İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR FISTIK
AMİNNNNNNNNNNNNNN
ayyyy evet sabah ilk idxrarla yaptım güzelim ama kocaman tek başına olan tek bir çizikkkkkkkk çıktıııbizim ailede üstüne görmede çok sık yaşanıyoooo adette olmadım bugün işlerimi ayarlayabilrsem yarın gideyim kan testi için bariiii ayın 8 inde de evlilik yıl dönümümüzzz inşallah vardır eşim duyunca
OLSUN BEN ANLADIM
bebişimmm sen çok tatlısınnnnnnn yaaaa
nerelisin??? ben izmirliyim
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr naber. yeni dostlar görüyorum
günaydın canımmm bende yeni katıldım aranıza nasılsın?
iyidir bebek. bende izmirdeyim. nerdesin izmirde ne iş yapıyorsun
ayyyy evet sabah ilk idxrarla yaptım güzelim ama kocaman tek başına olan tek bir çizikkkkkkkk çıktıııbizim ailede üstüne görmede çok sık yaşanıyoooo adette olmadım bugün işlerimi ayarlayabilrsem yarın gideyim kan testi için bariiii ayın 8 inde de evlilik yıl dönümümüzzz inşallah vardır eşim duyunca
İNŞALLAH GÜZEL Bİ SÜPRİZ YAPARSIN CANIM
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr naber. yeni dostlar görüyorum
BERNARDOMMM CANIM BENİMMM HOŞGELDİN GÜNAYDIN. EHH KALDI 1 GÜNÜN HEYECAN VARMI
bebişimmm sen çok tatlısınnnnnnn yaaaa
nerelisin??? ben izmirliyim
O SENİN TATLIĞIN
BEN BURSDAYIM CANIM. BENDE MUHASEBECİYİM
İNŞALLAH GÜZEL Bİ SÜPRİZ YAPARSIN CANIM
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanımmm inşallahhhh
neye 1 gün kaldı şekerlerrr?????
O SENİN TATLIĞIN
BEN BURSDAYIM CANIM. BENDE MUHASEBECİYİM
meslektaşız yaneeeeeee bebiş kaç aylıktı 2 mii? 1 mi???
canım benm adetim geçiktiği için doğal olarak batımda kaydı. 3 haziranda bekliyorum ama hiç umudum yok. eşim bi süre yoktu ya.İNŞALLAH GÜZEL Bİ SÜPRİZ YAPARSIN CANIM
bornovadayım canım aslında muhasebeciyim ama eşimin işi nedeniyle şuan bi arkadaşın yanında takılıyorum tayin bekliyoruzdaaa
ben konakta oturuyorum canım. konakta bir ilköğretimde psi dan. :) senn eşinde öğretmen sanırım öyle mi. öğrenciliğimde bornovada geçti buarada
canım benm adetim geçiktiği için doğal olarak batımda kaydı. 3 haziranda bekliyorum ama hiç umudum yok. eşim bi süre yoktu ya.
ben konakta oturuyorum canım. konakta bir ilköğretimde psi dan. :) senn eşinde öğretmen sanırım öyle mi. öğrenciliğimde bornovada geçti buarada
allahım hayırlısını versin canımmm benimde durum çok farklı değil benim eşimde ankarada sadece hafta sonları görüşebiliyoruz ama 3 gün gecikmem varbakalım idrarda çıkmıyor ama kanda denicezzzz çıkarsa çok ii olucak 8 haziranda evlilik yıldönümüm süpriizzzzzzzzz yapıcam
ben bornovadayım canım benim eşim vergi denetmeni.bornovada hangi okuldu???
Kızlar ben geldim. Bugün regl günüm ama regl olmadım...
günaydınn canımmm.hoşgeldinnnn sen test yapmıcakmıydın???:44:
Yaptım cnm idrar testi yaptım çıkmadı. Benim jinekoloj bir arkadaşım var çok erken yapıyorsun olsa bile çıkmaz sağlıklı sonuç vermesi için en az 1 hafta geçmesi gerek dedi. Bakalım bekliyorum.
Ama gelen giden yok sancımda yok...
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanımmm inşallahhhh
neye 1 gün kaldı şekerlerrr?????
BERNARDONUN ADET GÜNÜNE AMA KAYDIĞINI SÖYLÜYO NEYSE HAYIRLISI BERNARDOMA
meslektaşız yaneeeeeee bebiş kaç aylıktı 2 mii? 1 mi???
DAHA 6 HAFTA 6 GÜNLÜKÜZ MERCİMEK GİBİ BİŞİYİZ
Kızlar ben geldim. Bugün regl günüm ama regl olmadım...
İNŞALLAH OLMAZSSIN NURUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?